Türkiye, deprem kuşağında bulunan bir ülkedir ve her an çeşitli büyüklüklerde depremler yaşanabilecektir. Bunun için insanlar, deprem çantası ile deprem sonrası yıkılan bina altında kalınırsa, bazı ürünleri yanında bulundurabilecektir. Promosyon deprem ve ilk yardım çantası modelleri birçok firmanın deprem bilinci oluşturmak için tercih ettikleri ürünler arasında yer almaktadır. Firmamız, promosyon çanta üretimleri yaptığı için sipariş durumuna göre deprem ve ilk yardım çanta üretimlerini de yapmaktadır. Firmalar, hem insanları depreme karşı bilgilendirmek hem de reklamlarını yapabilmek için firmamıza sipariş veriyorlar.


Deprem Çantaları

Promosyon deprem ve ilk yardım çantası modelleri farklı tasarımlara sahip olabilmektedir. Firmamız, talep durumuna göre deprem çantalarını dolu ya da boş olarak teslim ediyor. Firmalar, deprem ve ilk yardım çanta çeşitlerinin üretimlerini yaptırarak, bu ürünlerin satışlarını yapabiliyor ya da üzerine kendi logo baskılarını yaptırarak, promosyon ürünü olarak hediye edebiliyorlar. 

Deprem ve ilk yardım çantası üretimlerimiz şu şekildedir;

  • Baskılı deprem çantası,
  • Baskısız deprem çantası,
  • Boy veya dolu deprem çantası,
  • El ya da sırt deprem çantası,

Deprem çantalarının daha ergonomik ve kolay taşınabilir olması için sırt çantası şeklinde tasarımlar oluşturarak üretimler yapıyoruz. Firmamız, ilk yardım çantası modellerini daha çok kırmızı renk kumaşlardan üreterek, stoklarda bulundurmaktadır.

Promosyon Çanta Tercihleri

Firmalar, çeşitli etkinliklerde, müşterilerin dikkatini çekebilmek ve reklamlarını yapabilmek için hediye dağıtımı yapmaktadır. Firmalar, promosyon hediyesi olarak çeşitli çanta türlerini tercih edebilmekte ve bazı firmalar, kalıcı etki oluşturabilmek için deprem ve ilk yardım çanta çeşitlerini tercih etmektedir. Firmamız, deprem ve ilk yardım çantalarının üretimlerini yaparak, firmalara etkinlik öncesinde teslim etmektedir. Promosyon çanta siparişlerinde, sadece çanta üretimi yapıyoruz. Müşterilerimiz, deprem ve ilk yardım çantası içerisine konulması gereken malzeme türlerini kendileri temin ediyorlar.

Kullanışlı Çanta Çeşitleri

İnsanlar, günlük hayatlarında, çeşitli eşyalarını taşımak için çanta çeşitlerini kullanmaktadır. Deprem ve ilk yardım çantaları, her evde bulunması gereken en önemli ürünlerden birisidir. Promosyon olarak ürettiğimiz bu çanta çeşitlerini, firmalara toptan olarak sunuyoruz. Deprem ve ilk yardım çantalarının daha kullanışlı olabilmesi için sırt çantası tasarımında ve ergonomik, çok fonksiyonlu olarak üretiyoruz. Promosyon ürünü olduğu için çanta üzerine, talep eden firmanın logosunun baskısını yapıyoruz. Çanta yapısında kullanmış olduğumuz kumaş ürünleri ve renk seçenekleri kaliteli seçilmektedir.

İlk Yardım Çantası

Firmamız ile iletişime geçen müşterilerimiz, kendi müşterilerine hediye olarak dağıtmayı düşündükleri çanta türlerini, deprem ve ilk yardım çantası olarak set olarak talep edebildiği gibi sadece ilk yardım çantası taleplerinde de bulunabilmektedir. İlk yardım çanta modelleri, standart ölçülere sahiptir ve firmamız, kırmızı renk kumaş kullanarak, ilk yardım çanta çeşitlerinde üretimler yaparak stoklarda bulundurmaktadır. Deprem ve ilk yardım çantalarını üzerine, deprem çantası olduğu ve içerisinde bulunabilecek ürünlerin listesini baskı olarak uyguluyoruz. Çanta içerisinde olması gereken malzemeler, talep edilmesi durumunda, tarafımızdan temin edilebilecektir.

Uygun Fiyat Teklifleri

Deprem ve ilk yardım çantası üretimlerinde fiyat tekliflerimizi, boş çanta ya da dolu çanta olarak farklı verilmektedir. Üretimlerimiz, toptan yapılmakta ve siparişleri 10 - 20 – 30 … 500 adet şeklinde kabul ediyoruz. Üretim adeti, çanta üzerine yapılacak olan baskı türü, çanta için malzemeler fiyat tekliflerimizi etkilemektedir. Promosyon çanta üretimlerimizde, tüm modeller için her zaman en uygun fiyat tekliflerini vermeye çalışıyoruz. Deprem çantaları için en çok kırmızı renk tercih edilirken, müşterilerimiz, farklı renk tercihlerini de kullanabilecektir.

Diğer Blog Yazılarımız

Seyahat ve Spor Çantası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Etmemiz Gerekenler

Makyaj Kozmetik Çantası Alınırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Promosyon çanta imalatı hakkında blog yazıları https://promosyon-canta-imalati.blogspot.com/