Deri çanta kullanan insanlar, çanta yapısının ve şeklinin korunması için kullanım esnasında bazı noktalara önem vermelidir. Deri çantalarımızı tercih edecek müşterilerimizin; deri çantaların kullanımında dikkat etmemiz gerekenler konusunu bilmelerine bu sebeple özel olarak önem veriyoruz. Hazırlamış olduğumuz deri çantalar, diğer çanta türlerine kıyas yapıldığında daha kaliteli ve şekil olarak daha sağlam duran çanta modellerimizdir. Derinin sahip olduğu özelliklerin bilinmemesi sonucunda çanta modellerimizde sorunlar ortaya çıkabileceği için, müşterilerimizin bu tür çantaların kullanımına dair bazı bilgileri almalarını sağlıyoruz.




Deri Çanta Kullanımı İçin Sağlamakta Olduğumuz Hizmetler Nelerdir?

Deri çantalarımızı tercih edecek olan müşterilerimizin, bu çantaları kullanırken nelere dikkat etmeleri gerektiği hizmetlerimiz ile doğrudan alakalıdır.

Bu bağlamda, deri çantalar konusunda vermekte olduğumuz hizmetler:

  • Çantalarımızın üretim aşamasında çeşitli oranlara denk olarak deri ve diğer malzemelerin kullanımını sağlıyoruz. Bazı çantalarımız saf deriden üretilirken, bazı çantalarımız için deriye ek olarak suni deri eklemesi de yapıyoruz. Müşterilerimiz tarafından alınacak olan çantaların bilgilendirme kısmında, ne kadar oranda deri ve ne kadar oranda suni maddeler kullanıldığına yer veriyoruz. Bu sayede müşterilerimiz; almış oldukları çantayı nasıl kullanmaları gerektiğine dikkat ediyor.
  • Deri olarak hazırlanan çanta modellerimiz için kullanım kılavuzlarına yer veriyoruz. Bu kılavuzlar, müşterilerimizin nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda yol haritası olacak niteliktedir ve çantaların daha uzun süre, yeni gibi duruşla kullanılmasını sağlar.
  • Deri çantalarımız; yapısı gereği kırılmaların oluşabileceği çanta çeşitleri arasındadır. Bu nedenle çantalarımızın teslimi aşamasında yapıya uygun olarak taşıma olanağı sağlıyoruz.
  • Deri çantalarımızın teslimini, ödeme seçeneklerini, uygun fiyata deri kalitesi yüksek olan çantaları müşterilerimize sunuyoruz.

Müşterilerimiz, deri çantaların kullanımında dikkat etmemiz gerekenler konusunda hizmetlerimizden faydalanmalıdır.

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Müşterilerimiz tarafından deri çantalar tercih edildiğinde; çanta için fayda sağlamak, çantanın daha uzun süre müşterilerimiz tarafından kullanılmasını sağlamak amacıyla dikkat edilmesi mutlak suretle gerekli olan konuların öğrenilmesini tavsiye diyoruz. 

İlk olarak deri çantalar; üzerlerine ağır olan cisimlerin uzun süreli olarak koyulması, özensiz askılara takılarak bir süre bekletilmesi, içerisine çantanın şeklini bozacak miktarda ve ağırlıkta eşyaların koyulması sonucunda yıpranır. Bu yıpranmalar sonucunda ise; çantada oluşan kalıplaşmış şekil bozuklukları, deri üzerinde meydana gelen yırtılma olayları ortaya çıkar. 

Deri çantaların kullanımı böylesine hassas olduğu için de üzerine ve içerisine gereğinden fazla ağırlığın eklenmemesi gerektiği bilinmelidir. Ayrıca deri, yapısı gereği şekil almaya meyilli olduğu için uzun süre askı üzerinde özensiz bir şekilde deri çanta kalmaması gerekir. Bunlara ek olarak deri çanta kullanımında dikkat edilmesi gereken bir diğer konu; çantaların temizlenmesidir. 

Deri çantalarımız, üretiminde ne oranda deri içeriyorsa ona göre çana temizliğini gerektirir. Temizleme esnasında ise çamaşır suyu ve içeriklere sahip olan maddeler kullanılmamalıdır. Çamaşır makineleri içerisinde de deri çantalar üzerinde bozulma meydana geleceği için; elde imkan varsa kuru temizleme yapılarak, eğer elde imkan yoksa da önce elde yıkama deterjanıyla yıkanan bez ile silinerek, daha sonra da temiz bir bez ile silinerek temizlenmesi sağlanır.

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nereden Öğrenilir?

Müşterilerimiz tarafından alınan deri çantalarımız; içerisinde kullanım talimatlarını içeren alana sahiptir. Bu da, dikkat edilmesi gereken her konuda uyarı niteliğinde olan bir kılavuzdur. Deri çantalarımızı alan müşterilerimizin ilgili alanı okumaları, yer alan talimatları yerine getirmeleri; deri çantaların uzun süre ve şekli bozulmadan, zarar görmeden kullanılması için yeterlidir.


Diğer blog yazıları