Yeniden Kullanılabilir Konferans Çantaları


Konferanslar ve seminerler pek çok nedenden dolayı harika. Sadece her türden ilginç ve yararlı bilgilerle ayrılmakla kalmazsınız, aynı zamanda genellikle öğrenim materyalleri, gün boyunca size yardımcı olacak güzellikler ve eve götürmek için yağma içeren bir konferans çantası alırsınız.


Yüzeyde, konferans çantaları, tüm bu şeyleri taşımayı kolaylaştıran basit ambalajlardır, ancak pazarlama değerleri abartılamaz. Bir logo ile özelleştirildiklerinde, markanızın tanınmasına yardımcı olan mobil reklamcılık haline gelirler. Hepsinden iyisi, konferanstan sonra onları yeniden kullanacak birine yeniden kullanılabilir konferans çantaları verildiğinde, reklam değeri katlanarak fırlar ve daha da büyük bir kitleye ulaşmanıza olanak tanır. Bunu akılda tutarak, konferans çantalarının neden yalnızca etkinlik gününde bir şeyler yapmak için iyi olmadığını, aynı zamanda gerçek bir pazarlama yatırımı olduğunu anlamak kolaydır.


Markalı konferans çantalarını nereden alabilirim ve neye benzemeli?


Sert, evrak çantası benzeri ürünleri atlamanızı öneririz çünkü istiflenmesi zordur - bunun yerine dayanıklı, yüksek kaliteli kumaş çantalar kullanın.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Şirketinizin promosyon sırt çantalarına ihtiyaç duymasının 5 nedeni


Kumaş çantalar, fazla yer kaplamadıkları için ideal çözümdür. Kolayca bir el çantasına veya cebe sokulabilir ve gerektiğinde çıkarılabilirler. Kumaş çantalarımız iyi tasarlanmış ve zevklidir, ayrıca markanıza maksimum görünürlük sağlamak için şirketinizin adı veya logosu ile basılabilir.


Rahatlık için kumaş konferans çantalarını seçin


Kumaş çantaların geleneksel konferans çantalarına göre avantajı, omzunuzda taşınabilir ve ellerinizin serbest kalmasıdır; biri kahve fincanı için, diğeri yeni tanıdıklar için. Çok konforlu!


Kumaş çantalar neye benziyor? Bunun gibi…


Konferans çantaları, düşük bir bütçeyle organize ettiğinizde çalışır.


Bütçeniz çok sınırlıysa, inanılmaz derecede uygun fiyatlı kumaş çantalarımız da var . 14 farklı renge kadar gelirler! Markanıza uyacak birini seçin veya birden fazla renk seçin ve alıcının favorisini seçmesine izin verin.


Kumaş torbalar çok çeşitli malzemeleri tutabilir.


Katılımcılara çok sayıda materyal veya ücretsiz numune vermeyi planlıyor musunuz? Bizim yan katlanmış kumaş torba idealdir. Ek alan sunmak için genişledikleri için, çok daha fazlasını tutarlar ve katılımcılara verilen değerli materyallerin hiçbirinin geride kalmamasını sağlarlar.


Nihai çevre dostu çantayı sunuyoruz

Diğer üreticiler "çevre dostu kumaş çantalar" sunabilirken, özellikle çevre bilincine sahip olanlar da üretim sürecine bakmalıdır. Örneğin bizimkiler organik pamuktan yapılmıştır , bu nedenle çevre konferanslarında ve markanızın veya müşterilerinizin farkındalık gerektirdiği hemen hemen her durumda iyi bir promosyon ürünüdür.


Yeniden Kullanılabilir Çantaların İşe Yarayabilmesinin 3 Yolu

Promosyon ürünleri söz konusu olduğunda , alıcı için faydalı olacak ve bol miktarda kamuya açık ürünler kullanmak istersiniz. Yeniden kullanılabilir çantaların kullanışlı olmasının çeşitli yolları, aynı zamanda gezegene fayda sağlarken promosyon teklifinizi daha da geliştirebilir.


Peki, bu konuda nasıl gidebilirsin? Çevre dostu yeniden kullanılabilir çantalar gibi ürünler  sıklıkla işe yarayan ve birçok farklı amaç için kullanılabilen ürünlerdir. Dayanıklılıkları ve sağlamlıkları göz önüne alındığında uzun ömürlüdürler ve sokaktan süpermarkete kadar her yerde fark edilebilirler. Bu, temelde tüm kutuları işaretledikleri ve bir promosyon ürününden isteyebileceğiniz tüm standartları karşıladıkları anlamına gelir.

Bunun şirketinizin ilgi duyabileceği bir şey gibi geldiğini düşünüyorsanız, okumaya devam edin. İşte yeniden kullanılabilir çantaların işe yarayabileceği üç yol, promosyona nasıl yardımcı olabilecekleri ve çevre dostu faydaları.



1 – Süpermarkette


Promosyon tekrar kullanılabilir alışveriş çantaları süpermarket için mükemmeldir. Şirketinizin logosu veya tasarımı, Türkiye'nin her yıl milyarlarca kullanılan ve atılan tek kullanımlık plastik kasaya olan ihtiyacı ortadan kaldıran bir çanta süsleyecektir. konferans organizasyonuna göre, tüm dünyanın yılda yaklaşık 1 trilyon tek kullanımlık plastik poşetten geçtiği tahmin ediliyor.


Buna ek olarak, her yıl bu torbaların yaklaşık 50 milyonunun Türkiye çöp akışına girdiği tahmin ediliyor. Bu, çöplüklere gönderilmedikleri, geri dönüştürülmedikleri veya doğru şekilde atılmadıkları, ancak çevrede serbestçe yüzmeye, hayvanlara, bitkilere ve genel doğal dünyaya zarar vermeye bırakıldıkları anlamına gelir. Bu plastik poşetlerin parçalanması 1.000 yıl kadar sürdüğü için, bu kontrolden çıkan bir problemdir.


Hiç şüphe yok ki bu tek kullanımlık çantalar çevreye gereksiz bir zarar veriyor. Şirketiniz, bunlara şık alternatifler sunarak çözüm olmada rol oynayabilir, bu da şirketinizin adını ve imajını, ister meyve ve sebze bölümünde ister atıştırmalıklar reyonunda olsun, kamuya açık alanda duyurmanıza yardımcı olacaktır!


2-Günlük hayatta


Yedek çantalar ve sırt çantaları, özellikle harika görünüyorlarsa ve yüksek kalitedeyse her zaman kullanışlıdır. İster parkta piknik yapmak için hazırlanıyor olun, ister sahile günübirlik bir geziye gidiyor olun, yürüyüşe, üniversiteye veya okula gidiyor olun, ekstra bir çanta her zaman yararlıdır.


Şirketinizi bu öğelerden birinde tanıtmanın birçok avantajı vardır. Örneğin, mousepad veya boyunluk gibi diğer birçok promosyon ürününden daha geniş bir kitleye teşhir edilecektir. Yeniden kullanılabilir çantalar birçok farklı topluluğa ve ortama ulaşır ve inanılmaz derecede pratik oldukları ve kırılmadan veya aşınmaya ve yıpranmaya yenik düşmeden birçok ürünü tutabildikleri için popülerdir.


3 – Konferanslarda


Çoğu durumda, yeniden kullanılabilir çantalar konferanslarda veya diğer iş etkinliklerinde dağıtılmak için harika bir öğedir ve yeniden kullanılabilir çantaların kullanışlı olmasının birçok yolu vardır. Katılımcılarınız için basit bir hediye olarak veya ihtiyaç duyabilecekleri bilgi, belge ve eşyaları dağıtmanın ve saklamanın bir yolu olarak dağıtılsınlar, yanlış gidemezsiniz. Bu tür etkinliklerde onlara her zaman yer olacak!

Dahası, ürünün ömrü, alıcıların ürünün ne kadar yararlı olabileceğinin farkına varması ve onu muhtemelen önümüzdeki yıllarda kullanması ile konferans süresinin çok ötesine geçecek.

Bu promosyon çantalarını kalem gibi önemli evrak ve eşyalarla doldurmayı ve varışta çantayı misafirlere teslim etmeyi düşünün. Bu onlara ihtiyaç duydukları kağıtları ve nesneleri taşımanın şık bir yolunu sunarken aynı zamanda şirketinizin markasını ve imajını tanıtmaya da çalışır.


 

Özel Logo baskılı çantalar mevcut mu?

Evet, özel logo baskılı çantalar mevcuttur! Bazen belirli bir boyut, renk veya stil gibi özel bir çantaya ihtiyaç duyulur. Bize ne istediğinizi söyleyin, birlikte bir çözüm bulalım. Özel çalışmalarımızdan bazılarının örneklerini aşağıda görebilirsiniz.


Konferans çantalarınızı sipariş etmeye hazır mısınız? Harika!

Siparişinizi vermek için bizimle buradan iletişime geçin . Hevesle bekliyoruz! :)