Markanıza özel olarak üretilen promosyon plaj çantası modelleri ile farkınızı ortaya koymanın en önemli yolu bilinçli tercihlerde bulunmaktır. Baskılı ya da yazılı olarak üretilen promosyon plaj çantalarında renk, ebat ve desen seçenekleri markanızı ön plana çıkarmaya yetecektir. Markanız ile bütünleşecek ve kullanıcıların memnun olacağı renkler çanta seçiminde tercih edilmelidir. Ayrıca gerekli ebatlarda çantalar ya da kullanımı rahat çantalar da sizi ön plana çıkaracaktır.




Baskılı Kanvas Plaj Çantaları

Baskılı olarak üretilebilen kanvas plaj çantaları kullanıcıya rahatlık sunmaktadır. Gerek ağırlık olarak gerek taşıma bakımından bu çantalar son derece konforludur. Baskı seçenekleri tamamen sizin tarafınızdan belirlenir. Ayrıca bu çantalarda renk seçenekleri de yine sizin tarafınızdan belirlenecektir. Bu çantalarda genelde büyük boy kanvas çantalar tercih edilmektedir. Yılbaşına özel olarak ya da özel günlere has şekilde üretilen çantalar markanızın farkını ortaya koyacaktır.

Baskılı Promosyon Çanta Renkleri

Baskılı promosyon plaj çantalarında renk seçenekleri son derece geniştir. Bu çantalarda renk belirlemede kullanılacak yazı ve renkler de son derece etkidir. 

Genel olarak baskılı plaj çantasında;

  • Kırmızı
  • Siyah
  • Yeşil
  • Krem
  • Beyaz

Renkler bulunmaktadır. Bu çantalarda renkler markanızı tamamlar nitelikte olacaktır. Kalite konusunda müşteri isteklerini tam olarak karşılayacak plaj çantaları tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra promosyon çantaların fiyatları da kesinlikle bütçenize uygun olarak hesaplanmalıdır.

Baskılı Promosyon Plaj Çantası Özellikleri

Plajlarda pek çok eşyayı hemen yanımızda bulmak isteriz. Bu bakımdan plaj çantası olarak kullanacağımız promosyon çantaların özellikleri bu eşyaları yanımızda taşımaya yetmelidir. Bunun yanında çantayı açtığımız anda aradığımız eşyaya ulaşacak özellikte çantaların olması da önemlidir.

Baskılı promosyon plaj çantası modelleri arasında en fazla tercih edileni içten cepli olanıdır. İçten cepli çantalarda telefon ya da para veya özel eşyalar bu ceplerde rahatlıkla muhafaza edilmektedir. İçten cepli çanta modelleri ayrıca küçük eşyaların anında elimizin altında olmasını da sağlamaktadır. Genel olarak bakıldığında plaj çantaları son derece büyük çantalardan tercih edilmektedir.

Promosyon Plaj Çantası Siparişi

Promosyon plaj çantası almak isteyenler internet üzerinden en uygun fiyatlar ile sipariş verebilmektedir. Bu çantalarda sipariş kolaylığı istenen özelliklerin seçimi ile de kendini göstermektedir. İnternet üzerinden sipariş vermek isteyenler bura istenen ölçüyü yazarak çanta seçiminde bulunabilir. İstediğiniz özellikler ve kullanım seçenekleri de internet üzerinden seçilebilir. Sipariş verilmeden önce renk seçenekleri ve baskı özellikleri de detaylandırılır. Gerekli bilgilerin tamamı verildikten sonra siparişiniz oluşturulmaktadır. 

Sipariş süreci;

  • Sipariş
  • Tasarım gönderimi
  • İnceleme
  • Onay
  • Baskı
  • Teslimat

Şeklinde tamamlanmaktadır. Herhangi bir aksilik durumunda ise müşteri temsilcisi ile anında irtibata geçilir. Sipariş süreci ödeme sonrasında başlamaktadır. Sipariş sayısı 1 adet tasarım en az 10 adet olacak şekilde ayarlanmaktadır.

Özel Baskılı Plaj Çantası

Promosyon olarak hazırlanacak olan çantalarda bulunulacak baskılar kişisel tercihler ile oluşturulabilir. Atatürk baskılı olarak hazırlanacak plaj çantaları işletmenizin manevi değerlerini göz önüne serecektir. Aynı şekilde yaz başlangıcı ya da yaz ile ilgili baskılar da plaj çantalarında en fazla tercih edilen baskılar arasında yer alır. Oldukça uygun fiyatlar ile satın alınacak bu çantalarda kişisel baskı tercihleri de bulunabilir. 

Herhangi bir amblem ya da yazı tercihi ile kendi promosyon çantanızın oluşması sağlanır. Markanızın adından oluşan bir baskı yanında özel bir işaret farkınızı ortaya koyacaktır. Sadece küçük bir yazı asil bir dokunuş ile promosyon plaj çantalarının üzerinde yer alabilir. Bu tercihler tamamen müşteri istekleri ile oluşturulmaktadır.