Promosyon çantalar, daha çok düzenlenen çeşitli etkinliklerde, müşterilere dağıtılmak ve reklam amaçlı kullanılmak için talep edilmektedir. Promosyon ipli büzgülü çanta modelleri farklı kumaş türleri kullanılarak üretilmektedir. İpli büzgülü çanta modelleri, tek renkli ya da farklı renk seçenekleri ile üretilmektedir. Üretimlerimizde, su geçirmez kumaş ürünlerini kullanarak, çantaların çok amaçlı olarak kullanılmasını hedefliyoruz. Firmalar, yılın özel günlerinde ya da kongre gibi etkinliklerde, reklam ürünü olarak dağıtmaktadır.

İpli Büzgülü Çantalar

İpli büzgülü çantaların üretim süresi ortalama bir hafta olarak belirlenmektedir. Ancak çanta üzerine yapılacak olan logo türleri ve logolarda yer alan renk çeşitleri, baskı türleri üretim sürecini ve maliyetini değiştirebilecektir. 

Promosyon ipli büzgülü çanta modelleri 22 adettir ve bazıları şunlardır;

  • İpli büzgülü sırt çantası,
  • İpli su geçirmez torba,
  • Fermuarlı cepli ipli çanta,
  • İpli spor çanta,
  • İpli sırt çantası,
  • Kuşgözlü imperteks çanta,
  • İpli tela oyuncak torbası,
  • İpli kumaş spor torba,
  • Ağzı büzgülü hediye torbası,

Promosyon çantalarımız, çok amaçlıdır ve seyahatlerde, spora giderken, evlerde çocukların oyuncakları gibi amaçlar için kullanılabilmektedir. İpli büzgü özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır.




Promosyon Çanta Özellikleri

İpli büzgülü çantalar, promosyon çantalar olarak sipariş edilmek istenildiğinde, hangi özelliklerde olması isteniyorsa, firmamıza, talep formu gönderilerek bildirilmelidir. Promosyon çantaların üretimlerinde kullanmış olduğumuz ham bez ürünler, farklı renklerde boyandıktan sonra üretim işlemlerine başlanmaktadır. İpli büzgülü çantalar daha çok su geçirmez özeliklerde talep edilmektedir. Bu çantalar, tek renkli ya da farklı renk seçenekleri ile talep oluşturulabilmektedir. Siparişler oluşturulduğunda, çantaların imalatında kullanılacak kumaş türü ve ölçüleri hakkında bilgi verilmektedir.

Online Çanta Siparişleri

Müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için tüm promosyon çanta siparişlerini, online olarak kabul ediyoruz. Firmamız, müşterilerimizin kolay iletişim kurabilmesi ve siparişlerini verebilmeleri için iletişim bölümünde, iletişim formu doldurularak, sipariş mesajlarının gönderilmesini sağlamaktadır. Siparişler oluşturulmadan önce seçilen çanta modelleri için belirlediğimiz, ölçüler ve sayıya göre fiyat seçeneklerimiz incelenmelidir. Çanta modelini seçen müşterilerimiz, çanta üzerinde olmasını istedikleri, baskı türlerini kendileri belirleyebilmektedir. Baskılar tamamen reklam amaçlı olduğu için kaliteli baskı yöntemleri kullanılarak yapılmaktadır. Çantalarımızda kullandığımız renkler ve baskılar kolay kolay çıkmamakta ve uzun süre kalitesini koruyabilmektedir.

İpli Büzgülü Çantaların Tercih Edilmesi

İpli büzgülü çantalar, farklı renk seçenekleri ile üretilmekte ve promosyon amaçlı olarak kongre, fuar, sempozyum gibi etkinliklerde kullanılabilmektedir. Firmalar, müşterilerine hediye etmek amacıyla, çok sayıda sipariş vermektedir. Su geçirmez özelliği, plaj çantası ve spor çantası olarak kullanılmasını sağlıyor. İpli büzgülü çanta modelleri daha çok gençler tarafından tercih edilmekte ve öğrenciler, okula giderken kullanabilmektedir. İmalatlarımız kaliteli olduğu için yüzme kursları ve çeşitli spor okullarında çanta modellerimiz rahat kullanım sağlamaktadır. Çantalarımız istenildiği zaman elde ya da çamaşır makinelerinde yıkanabilmektedir.

Çanta Baskıları

Promosyon çantalarımız için siparişler verilirken, firmalar, çeşitli baskı türlerinin yapılmasını talep etmektedir. İp büzgülü çanta modellerinin tek yüzüne ya da her iki yüzüne de farklı baskı yöntemleri kullanılarak, istenilen bilgiler talep edilmektedir. Firmalardan gelen taleplere göre çanta yüzeyinin tamamına ya da bir kısmına baskı işlemleri yapılmaktadır. Çanta maliyetini düşürmek isteyenler daha çok çantaların bir yüzüne baskı talep etmektedir. Çanta maliyetlerimiz, kullanılan kumaş türüne, ölçüsüne, baskı türlerine göre değişiklik göstermektedir. İpli büzgülü çanta modellerinde kullandığımız kumaş kalınlarını genel olarak 270 denye ölçüsünde kullanıyoruz. Çanta içlerine konulacak olan astar türlerini, müşterilerimizin taleplerine göre belirliyoruz.