Postacı Omuz Çantası Alırken Dikkat Etmemiz Gereken Noktalar




Günlük hayatta kullandığımız birçok model çanta vardır. Bu modeller arasında genellikle lise cağlarında ki çocukların ve yetişkinlerinde sıklıkla kullandığı postacı omuz çantaları yer almaktadır. Bu çanta modelini tercih etmeden önce postacı omuz çantası alırken dikkat etmemiz gereken noktalar bilinmelidir.

Dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır:

Sırtın ve belin pozisyonunu bozmayacak, kişiye uygun çantalar seçilmelidir.

Omuz kısmının iz yapmaması ve omuzda ağrı hissine neden olmaması için omuz kısmında sünger olan çantalar alınmalıdır.

Çantanın askıları kişiye göre ayarlanabilir olmalı yani kısalıp uzayabilmelidir.

Çantanın iç kısmı kişinin ihtiyaçlarına uygun şekilde seçilmelidir. Çok eşya koyulacaksa fazla hale sahip çantalar tercih edilebilir.

Çantalar kaliteli kumaştan yapılmış olmalıdır ve yırtılma gibi olumsuzluklardan etkilenmemelidir.

Suya ve dış çevreye karşı sağlam, dayanıklı olmalıdır.

Bu çantalar birden çeşit renkte olabilir. Kişinin zevkine uygun doğru ve estetik renkler seçmeye özen gösterilmelidir.

Bayan ve erkek omuz çantaları adı altında yer alan farklı modeller mevcut olup seçerken bu hususa dikkat edilmelidir.

Çantalar spor amaçlı tercih edilecekse çantanın yan kısmında su koymak için ayrı bölümler bulunması kişiye rahatlık sağlayacaktır.

Postacı omuz çantaları tercih edilirken fiyatlarına da dikkat etmek ve doğru fiyatlarda kaliteli çantalar seçmeye özen göstermek gerekir.

Yani postacı omuz çantası alırken dikkat etmemiz gereken noktalar iyi bilindiği taktirde fiziksel ve ruhen uygun seçimler yapmak mümkündür.

Postacı Omuz Çantaları Pahalı Mıdır?

Alınacak postacı omuz çantasının fiyatı çantanın yapıldığı malzemenin kalitesine göre değişmektedir. Fiyatı etkileyen başka bir etken ise çantanın markasıdır. Yeni sezon ve marka çantalar daha dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Bu yüzden fiyat olarak standart postacı omuz çantalarına göre daha pahalıdır. Fakat uygun satışa sunulan omuz çantaları da oldukça fazladır. Yani kişi kendi bütçesine uygun olacak bir çanta bulmakta zorlanmayacaktır. Postacı omuz çantaları 30 TL ve 900 TL gibi fiyat seçeneklerine sahip olabilmektedir. Kişiler kendi bütçesine uyan çantaları uygun fiyat seçenekleri ile tercih edebilir.

Postacı Omuz Çantaları Taşınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bu çantalar taşınırken öncelikle bel ve sırt bölgemiz göz önüne alınmalıdır. Ağırlık tek bir yönde olduğu için beli ağrıtmayacak ağırlıkta olmalıdır. Çantaların içerisine çok fazla yük konmamalıdır. Omuz Çantalarında ağır yükler taşınacağı zaman askı kısmı uygun şekilde ayarlanmalıdır. Askının çok uzun olmamasına dikkat edin. Genellikle askı kısmını kısaltın ve yükü iki omuzdan da destek alacak şekilde dengeleyin. Eğer omuzunuz yorulduysa biraz mola verebilir veya diğer omuzunuzu kullanarak değiştirebilirsiniz. Çantalar taşınırken ellerden yardım almak da doğru olacaktır. Çantanın alt kısmına elimiz yardımıyla destek verebilir ve sırtta oluşan yükü bir miktar hafifletebilirsiniz.

Postacı Omuz Çantaları Uzun Ömürlü Olmalıdır

Çantalar tercih edilirken uzun ömürlü çantaları tercih etmeye dikkat edelim. Kullanışlı bir omuz çantası sizi hem fiziksel hem de maddi açıdan iyi hissettirir. Sağlam ürünler her zaman daha uzun ömürlüdür ve uzun yıllar dayanır.

Kadın Postacı Omuz Çantaları

Kadınlar günlük hayatta birden fazla model çantaya ihtiyaç duyarlar. Bu çantaların bulundukları ortama uyum sağlaması onlar için oldukça önemlidir. Rahat yerlerde genelde daha şık çantalar yerine daha sportif ve tarz çantalar tercih ederler. Postacı omuz çantaları da onlara biridir. Çapraz askılı, omuz askılı, fermuarlı gibi birçok modeli mevcut olan kadın postacı omuz çantaları piyasalarda farklı renk seçenekleri ile adından söz ettirmektedir.


Çapraz Çanta Kullanım Kolaylığının Tadını Çıkarın

Çapraz çantalar diğer omuz ve kol çantalarına göre sizlere daha rahat bir kullanım imkanı sunar. Ellerinizin tamamen serbest kalmasını sağlayan ve oldukça portatif olan çapraz çanta modelleri eşyalarınıza daha kolay ulaşmanıza da imkan tanır ve oldukça sık tercih edilen çanta çeşitlerindendir. Özellikle de yoğun tempolu günlük bir yaşantıya sahipseniz, telefon veya cüzdanınıza daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmak önemli bir hal aldığı için sizlere en uygun düşen çanta modellerinden biridir. Sırt çantasını sık sık indirerek ve çıkararak eşyalarınızı kullanmak zaman kaybına neden olabilir, bu nedenle de çapraz çanta kullanmak oldukça pratiktir. eBavul’un yüzlerce farklı tasarıma sahip birbirinden şık ve kullanışlı çapraz çanta modellerini şimdi keşfetmeye ne dersiniz?


Çapraz Çanta Özellikleri

Bayanlarımızın son zamanlardaki kullan tercihleri aylık hatta haftalık olarak değişim göstermektedir. 

Günümüzde tercih nedenleri ise ;

Şık görünüm

Özel davet ve günler

Kullanım kolaylığı

Elbise uyumu 

Mekan uyumu, Olarak sıralanmaktadır. 

İş bu hale geldiğinde ise tercih edilecek çanta modelleri artmaktadır. Bayanlarımızın daha önceleri 2 çanta yeter dediği durumlar varken, günümde ise dolaplar çantalarla dolup taştı. Özellikle çapraz çanta tercih edilirken sağladığı farklılıklar düşünüldüğünde günümüzün modası çapraz çanta diyebiliriz.

Özellikle ;

Şık görünüm, Özel davet ve günler, Kullanım kolaylığı, Elbise uyumu  ,Mekan uyumu gibi nedenlerle günümüzün 1 numarası çapraz çanta seçilmiştir. 

Promosyon Çapraz çanta imalatı yapıyoruz. Avrupa Çanta bir uzmanla görüşmek için lütfen bizi arayın.  0(212) 659 08 80