Pazarlamacıların Bilmesi Gereken Konferans Hediye Çantası Fikri


Konferanslar ve ticari fuarlar, şirketlerin halkla yüz yüze gelmeleri ve mevcut ve potansiyel müşterilerle ağlarını kurmaları için mükemmel fırsatlardır. Tüketiciler, şirketlerle tanışma ve katılımcı satıcılardan ücretsiz swag ürünleri toplarken günlük iş ihtiyaçlarını çözmeye yardımcı olabilecek bir şirket bulmayı çok seviyor.  


Müşteriler markalı eşantiyonlarını alıp ofiste ve evde kullandıklarından, hediye ürün kullanmak, şirketlerin bir etkinlik gerçekleştikten çok sonra tüketicilerin zihninde kalması için harika bir yoldur. Hediye Ürünlerin yararlı ve pratik olmasını sağlamak, şirketlerin yaklaşan bir etkinlikte dağıtmak üzere toptan ürünler satın alırken göz önünde bulundurmaları gereken en önemli özelliklerden biridir; basılı teminat, hacimli veya ucuz ürünlerin çöpe gitme riski yüksektir ve işletmenizin marka oluşturma çabalarını olumsuz yönde etkileyebilir.  


Özelleştirilmiş bez çantalar  , çeşitli nedenlerle bir etkinlikte işletmeler için en popüler bildirilerden biri olan denenmiş ve gerçek swag öğeleridir:  


Özelleştirilebilir: Etkinlikler için çantaları özelleştirmenin yüzlerce yolu vardır. Toptan bez çantalar  nispeten ucuza satın alınabilir ve türü, boyutu ve rengi açısından sonsuz seçeneklere sahiptir. Ek olarak, çoğu perakendeci markalaşma için bir dizi baskı hizmeti sağlayabilir.  


Dayanıklılık: İster bir etkinlikte biriken ücretsiz ürünleri taşıyor olsunlar, ister market ve alışveriş poşetleri olarak kullanılıyor olsunlar, bez çantalar çok yönlü ve dayanıklı olmalarıyla popülerdir; bir etkinlikte dağıtıldıktan uzun süre sonra kullanılabilir.  


Çevre dostu: Tek kullanımlık ürünleri azaltmak, son birkaç yılda dünya çapında tüketiciler ve işletmeler için popüler bir uygulama haline geldi ve yeniden kullanılabilir çantalar çevre dostu olması en kolay ürünlerden biri. Birçok bakkal ve perakendeci, tek kullanımlık plastik poşet kullanımını azalttı ve bazen bunları kullanması gereken müşterilerden bir ücret talep etti; yeniden kullanılabilir çanta getiren alışverişçiler sadece çevreye değil cüzdanlarına da yardımcı oluyor. 


Devam Eden Pazarlama: İşletmelerin markalı bez çantalar kullanmasının en popüler nedenlerinden biri, sürekli ve ücretsiz pazarlama sunmalarıdır. Marka tanınırlığı, bir ürünü satın alırken ve bir markayı mümkün olduğunca halkın gözüne sokarken tüketici tercihlerinde rol oynayan ana faktörlerden biri, onu tanıtmanın en iyi yoludur.  


Bir  sonraki konferansınızda veya ticari fuarınızda sıradan bir kişiselleştirilmiş taşıma çantası dağıtmak yerine,  onu bir hediye çantası haline getirmenin ekstra yoluna gidin. Bunu ek ürünlerle doldurmak, müşterileri heyecanlandırmaya, standınıza trafik çekmeye ve müşterileriniz üzerinde daha etkili bir izlenim bırakmaya yardımcı olacaktır.    


Konferans Hediye Çantası Fikirleri 

Seyehat çantaları 

Konferanslarda daha işlevsel eşantiyonların gücünü asla küçümsemeyin. Pek çok katılımcı bir etkinliğe katılmak için uzun mesafeler kat eder ve dudak kremi gibi küçük tuvalet malzemeleri, paketleme sırasında genellikle kolayca gözden kaçar. Katılımcılar için hayatı kolaylaştırın ve eve dönünceye kadar onları dağıtmak için ihtiyaç duyabilecekleri her şeye sahip olduklarından emin olarak bir eczaneye gitmek zorunda kalmanın stresinden kurtulun.   


Malzemeler:  Fermuarlı Tuvalet Çantası , aynalı katlanır fırça, kulak tıkacı ve göz maskesi seti, dudak kremi. 


Tech Çantalar 

Konferans katılımcıları her zaman hareket halindedir ve ağ iletişimindedir ve telefonlarının her zaman bilgi alışverişinde bulunmaya ve yeni bir alanda gezinmelerine yardımcı olmaya hazır olduğundan emin olmaları gerekir.  Kendi şarj cihazlarını getirme ve cihazlarına güç verirken şarj istasyonlarında bekleme ihtiyacını ortadan kaldıracak yardımcı teknik malzemelerle birlikte ipli sırt çantaları sağlayarak herkesi ve telefonlarını açık ve bağlı tutun  .  


Malzemeler: İpli sırt çantası,  taşınabilir şarj cihazı , flash sürücü ,  kulaklık  


Hayatta Kalma Çantaları 

Konferanslar ve ticaret fuarları harika ağ oluşturma ve öğrenme fırsatları sunarken, katılımcıları ve satıcıları sonunda yıpranma eğilimindedirler. Ortaya çıkabilecek sürpriz sorunların üstesinden gelebilecek hayatta kalma kitleri sağlayarak herkesin sağlıklı ve oyunlarında kalmasına yardımcı olun. 


Malzemeler:  Mini çanta , ağrı kesiciler, kabarcık gidericiler, emniyet pimleri, el dezenfektanı, gelgit kalemi, diş ipi çubukları, nane şekeri. 


Lüks Çanta 

Müşteriler için aynı alanda rekabet eden bu kadar çok şirket varken, birçok katılımcının bir etkinlik boyunca sadece farklı logolarla aynı gösterişli ürünleri alması şaşırtıcı değildir; Bir şirketin çekilişleriyle kalabalığın geri kalanından sıyrılmasını zorlaştırıyor. Üzerinde işlemeli logolar veya katılımcı adları bulunan daha az sayıda lüks çantayı bir araya getirerek tahıla karşı çıkmayı deneyin ve katılımcıların heyecanlanacağı değerli eşyalar ekleyin. Bu çantaların yalnızca sınırlı sayıda olacağından, çekiliş veya yarışma ödülü olarak veya erken kayıt yaptıranlara verilebilir. Lüks çanta eşantiyonları, bir işletmenin hedeflemeye odaklandığı belirli demografik verilerle etkileşim sağlamak için harika bir araç olabilir ve kadın konferans hediye çantaları için mükemmel fikirlerdir.  


Malzemeler:  Lüks taşıma çantası ,  özelleştirilmiş hoparlör , vize hediye kartı ve tablet veya e-okuyucu. 


Oyun Çantaları 

Tüm harika ücretsiz şeyleri alacakların yalnızca konferansa katılanlar olması gerektiğini kim söylüyor? Çocuklar,  küçük oyunlar ve bulmacalarla dolu özel bez çantalar ile etkinliklere ebeveynlerinin katılımından yararlanabilirler  . Bunlar, uzun bir ağ gününün ardından dinlenmek için harika bir yol sağlamaya yardımcı olduğundan, çocuğu olmayan katılımcılar için de bir kazanç olabilir.   


Malzemeler:  Küçük tote çanta , mini bulmaca, zeka oyunlarından oluşan küçük bir kitap, bulmaca. 


"Yeşil" Çantalar 

Eğilimler çevreye duyarlı hediyelere doğru gittikçe daha fazla çevre dostu ürün vermek katılımcılar tarafından iyi karşılanacaktır. Swag öğelerinin geri dönüştürülmüş malzemelerden yapıldığından emin olmak, şirketinizin çevre ve sürdürülebilirliğe ne kadar önem verdiğini göstermenin harika bir yoludur. 


Malzemeler:  Geri dönüştürülmüş malzeme, bitki tohumlarından yapılmış çevre dostu karton, kalem ve kağıt. Bonus öğe: Kâr amacı gütmeyen birine küçük bir bağış yapın ve katılımcıları onurlarına bağış yapıldığını bildirmek için bağış onayını çantaya koyun.  


Konferans hediye çantası fikirleri olarak özelleştirilmiş kutular, her zaman kalabalığı memnun eder ve işletmelerin markalarını oluşturmaları ve tüketicilerle bağlantı kurmaları için mükemmel bir seçenektir. Bir dahaki sefere işiniz için ufukta bir konferans veya ticaret fuarı olduğunda, hediye çanta oyununu geliştirmenin ve müşterilerinizle bağlantı kurmanın birkaç eğlenceli ve yeni yolunu düşünün. Avrupa Çanta  , özelleştirilmiş toptan alışveriş çantalarından doldurmak için ek  ürünlere kadar , bir sonraki etkinliğinize hazırlanmak için gereken her şeye sahiptir.