Mükemmel Laptop Çantası Seçme Kılavuzu


Klasik dizüstü bilgisayar çantası, hem pratik hem de görsel faydaları olan çok ihtiyaç duyulan bir aksesuardır. Bir dizüstü bilgisayar satın almak için önemli bir yatırım yaptıktan sonra, korumak ve ömrünü uzatmak için mümkün olan her şeyi yapmak önemlidir. Çantayı bilgisayarınızın sigortası olarak düşünmek, sağlam, uzun ömürlü ve koruyucu bir dizüstü bilgisayar çantası satın almanın önemini gerçekten takdir etmenizi sağlar. Bir dizüstü bilgisayar çantası satın almadan önce, göz önünde bulundurmanız gereken bazı şeyler vardır. Dizüstü bilgisayar çantaları, hem elle tutulan kollu veya postacı çantalarını, hem de sırt çantalarını ve omuz kılıflarını tercih edenler için çeşitli ihtiyaçlara uygun çeşitli tasarımlarda gelir. Amacınızı düşünmeli ve ihtiyaçlarınıza uygun bir çanta almalısınız. Örneğin, çanta iş, zevk Bireyler dizüstü bilgisayarlarını giderek gittikleri her yere yanlarında taşıyorlar. Hem iş hem de zevk için uygun ve stilize edilmiş rahat bir çanta, çoğu insan için iyi bir seçenektir. Peki, sizin için doğru olan dizüstü bilgisayar çantasını nasıl seçersiniz? Satın almadan önce düşünmeniz gereken bazı faktörler neler:


Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuarlar İçin Promosyon Çanta Satın Alma Rehberi

Laptop Bilgisayar Çantası nedir?

Bu kılavuza geçmeden önce, labtop bilgisayar çantasının ne olduğu konusunda aynı sayfada olduğumuzdan emin olalım. Elbette, elinizde ne varsa içine bir dizüstü bilgisayar sokabilir ve buna dizüstü bilgisayar çantası diyebilirsiniz. Seni durdurmayacağız. Bununla birlikte, bir dizüstü bilgisayar çantasını, bir dizüstü bilgisayarı tutmak için özel olarak tasarlanmış bir çanta olarak tanımlıyoruz. Başka bir deyişle: laptop çantası önce laptop çantası, sonra kamera, seyahat, yürüyüş, makyaj, vb. çantadır.

Tersine, bir dizüstü bilgisayarı tutabilecek bir çantanız olabilir. Seyahat sırt çantalarını yanınıza alın ; seyahat için tasarlanmışlardır, ancak birçoğunun dizüstü bilgisayar kılıfı da vardır.


Laptop Çantası Satın Almadan Önce Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Mükemmel dizüstü bilgisayar çantasını bulmak, mükemmel makarna sosunu bulmak kadar zor olabilir. Sadece çok fazla seçenek var. Marinara, pesto, Alfredo, votka, yağ ve sarımsak… Vay canına, orada bir teğet geçti. Mesele şu ki, aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla dizüstü bilgisayar çantası ve makarna sosu var.

Bunaltıcılıkla mücadele etmenin en iyi yolu, aşağıda listelediğimiz birkaç önemli husus üzerinde düşünmektir. Bu noktaları derinlemesine düşünebilir ve ihtiyaçlarınızı net bir şekilde anlayabilirseniz, sizin için mükemmel dizüstü bilgisayar çantasını bulma yolunda ilerlemiş olursunuz. Öyleyse, içeri girelim.


Kullanım Durumu

Kendi kendinize, “Açıkçası, dizüstü bilgisayarımı taşımak için dizüstü bilgisayar çantamı kullanmayı planlıyorum. Sonraki değerlendirme.” Ama burada biraz daha derine inmeniz için size meydan okuyoruz. Düşünmek:


İşe Gidişiniz

Seyahatinizin zorluklarını ve çantanızın bu zorlukları nasıl karşılayacağını anlamak için zaman ayırmaya değer. Örneğin toplu taşımayı ele alalım. İşe, okula ya da dizüstü bilgisayar çantanızı getirmek istediğiniz herhangi bir yere metroyla gidiyorsanız, sınırlı bacak mesafesi ve alan bir zorluk olabilir. Durum buysa, bacaklarınızı sıkıştırmayacak, koltuk partnerinizi rahatsız etmeyecek, ayakta dururken yanlışlıkla insanların suratına çarpmayacak veya fazladan bir vücut alanı kaplamayacak kadar kompakt bir çanta isteyeceksiniz.

Ya da çok fazla diz mesafesi olan bir otobüse biniyorsunuz ama otobüs durağınız gideceğiniz yere bir milden fazla uzaklıkta. Bu mesafeyi taşıyabilecek kadar rahat bir çanta isteyeceksiniz.

İşe veya okula bisikletle gidiyorsanız, hava koşullarına dayanıklı bir şey isteyeceksiniz, oysa araba kullanıyorsanız rahatlık ve erişilebilirlik için bir çanta veya evrak çantası isteyebilirsiniz. Omzunuzdan sarkan açık bir çantadan kolayca bir şeyler kapabilirsiniz, ki bu mutlaka bir sırt çantası için geçerli değildir. Kaptın bu işi.

Şimdi ofise/çalışma alanına/kafeye/okula/dizüstü bilgisayar çantası kongresine nasıl gideceğinizi düşündüğünüzden emin olun. Sadece yaz aylarında çalışmak için scooter kullanıyor olsanız bile, efsanevi scooter sürüşünüze ayak uydurabilecek bir dizüstü bilgisayar çantası isteyeceksiniz.


Çalışma Alanınız

Geleneksel bir ofiste, ortak çalışma alanında, kafede, apartman kompleksinizdeki havuzda, kayınpederinizin çatı katında vb. çalışabilirsiniz. Modern dünyada, her yerde çalışabilirsiniz gibi görünüyor (özellikle bir dizüstü bilgisayarda çalışıyorsanız).

Farklı dizüstü bilgisayar çantaları, farklı çalışma alanları için daha iyi veya daha kötü çalışır. Örneğin, düzenli olarak bir kafede çalışıyorsanız, kendi başına duran bir dizüstü bilgisayar çantasına sahip olmak güzeldir. Bu sayede masa ayaklarından yere kaymayacak ve herkesin yoluna çıkmayacak. Geleneksel bir ofiste bir bölmede çalışıyorsanız, masanızın altına kolayca kayabilecek kadar küçük bir dizüstü bilgisayar çantasına sahip olmak güzel. Okula giderseniz, muhtemelen dersler arasında taşıyabileceğiniz kadar rahat bir dizüstü bilgisayar çantasını takdir edeceksiniz.


Boyut önemlidir


Bu bariz görünse de, çanta ihtiyacı dizüstü sığdırmak içindir. Laptop bilgisayar çantası tam olarak ne işe yaradığını veya dizüstü bilgisayar modellerini tam olarak belirtmiyorsa, doğru seçimi yaptığınızdan emin olmak için dizüstü bilgisayarınızı ölçmek ve çantanın boyutuyla karşılaştırmak iyi bir fikirdir. İdeal olarak, çantayı satın aldığınızda iyi uyup uymadığını görmek için dizüstü bilgisayarınızı yanınızda bulundurun. Her gün taşıma yapmak ve bilgisayarınızı çantanıza sokmak istemediğiniz için dizüstü bilgisayarınız için rahat bir dizüstü bilgisayar çantası satın almak zorunludur.


İş ya da zevk?


Dizüstü bilgisayarınızı yalnızca iş için kullanıyorsanız, muhtemelen işe ve işten kolayca taşınabilecek esnek ve pratik bir şeye ihtiyacınız olacaktır. Toplu taşıma araçlarını yakalarsanız, yoğun saatlerde otobüse veya trene takıldığınız zamanlar için çantanın ekstra dolguya ihtiyacı olabilir. Bisiklete veya motosiklete biniyorsanız, sırt çantası tarzı bir dizüstü bilgisayar çantası en iyi seçenektir. Yürürseniz, o yağmurlu günler için su geçirmez ve sırtınızı ve omuzlarınızı zorlamayacak bir çanta düşünün. Bir sırt çantası tarzı çanta yine burada iyi bir seçenek.

Ekstra depolama alanı

Çantanızda USB'ler, dizüstü bilgisayarlar, kablolar, piller ve fareniz gibi diğer aksesuarlarınız için cepler ve ayrı bölmeler olması önemlidir. Bu, dizüstü bilgisayarınızı darbelere ve çizilmelere karşı koruyacak ve diğer öğelerinizi dizüstü bilgisayarın ağırlığından zarar görmesini önleyecektir. Bir dizüstü bilgisayar kılıfı, dizüstü bilgisayarın bir koluna ve daha sonra bir sırt çantasına yerleştirmeyi düşünmüyorsanız, dizüstü bilgisayarın kendisi ve taşınacak başka bir şey yoksa iyi bir fikirdir.


Kumaşın kaliteli olduğundan emin olmak


  • Dayanıklı kumaş şarttır. Dizüstü bilgisayarınız her gün kullandığınız bir şeydir ve çanta bilgisayarınızı korumak için oradadır. Kumaşın hem hafif hem de dayanıklı olmasını sağlamak istiyorsunuz. Sert bir üst ve ekstra kapsama alanı tercih edenler için plastik kasa da mevcuttur.
  • Kaliteli fermuarlar, dizüstü bilgisayarınızı güvenli bir şekilde çantada kilitli tutmak için kritik öneme sahiptir. Kırık bir fermuar tüm çantayı işe yaramaz olarak değerlendireceğinden, yıllarca sürmelerini istersiniz.
  • Çantanın kendisi ve özellikle omuz askısı üzerinde ekstra dolgu idealdir, böylece hem dizüstü bilgisayarınız hem de omurganız korunur. Bazı dizüstü bilgisayarlar oldukça ağırdır ve çantanızı taşırken omzunuza kesmesini istemezsiniz.
  • Ayarlanabilir kayışlar, tasarımın vücudunuza daha iyi uyacak şekilde özelleştirilmesine ve ayrıca toplantılara veya tren ve otobüslere giderken çantayı olabildiğince ergonomik tutmaya yardımcı olabilir.
  • Su geçirmez astar, dizüstü bilgisayarınızın tüm hava koşullarında güvende kalmasını sağlamak için önemlidir. Islak bir dizüstü bilgisayar ile sonuçlanmak istemezsiniz!
  • Dizüstü bilgisayar çantanızda bir iPad veya tablet taşımak istiyorsanız çizilmeye dayanıklı bölmeler gereklidir.
  • Laptop çantası dayanıklı olmalıdır.
  • Laptop çantası su geçirmez olmalıdır.
  • Labtop çantası düşmelere karşı ek koruma özellikleri olmaldıır


Kişisel tarzınızı temsil etme


Bazı insanlar sadece bir dizüstü bilgisayar çantasının pratikliği ile ilgilenir. Diğerleri için, kişisel tarzlarının bir uzantısı ve kendi içinde bir aksesuar. Sıradan görünümü veya ince yönetici görünümünü tercih edip etmediğinizi düşünün. Unutmayın, dizüstü bilgisayar çantanızı haftanın çoğu günü taşıyacaksınız, bu nedenle tasarımı ve size nasıl göründüğünü sevdiğinizden emin olun.

çok çeşitli model ve renkte laptop çantası bulunabilir bunlardan kendinizi yansıtan laptop çantalarını tercih edebilirsiniz. istediğiniz labtop çantası modelleri tercih etmek sizin zevkinize kalmış.


Garanti

Dizüstü bilgisayar çantanız bilgisayarınızı korurken, çantanın kendisini de korumak istersiniz Garanti kapsamında olan bir ürün seçin, böylece genel aşınma ve yıpranma dışındaki etkenlerden dolayı bozulursa yenisini alabilirsiniz.

İş gününüz için dikkatle bir laptop çantası seçmek

Bir dizüstü bilgisayar çantası seçerken estetik stil, pratiklik ve bilgisayarınız için doğru olup olmadığı gibi dikkate alınması gereken bir dizi faktör vardır. Giymekten hoşlandığınızdan ve doğru iş yaptığından emin olun!


Firmanıza özel laptop (dizüstü) bilgisayar çantası yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.