Konferans Çantaları hakkında bilmedikleriniz

Yaz geldi, öyleyse neden konferans sezonundan bahsediyoruz? Promosyon amaçlı konferans çantalarına bakıyoruz çünkü bir ticaret fuarı için plan yapmak zaman alıyor.

Önümüzdeki birkaç ay, müzik ve sanat festivallerinin yoğun günleri olacağa benziyor olsa da, Eylül çok uzakta değil. Kurumsal sezon, siz farkına varmadan tüm hızıyla geri dönecek, bu yüzden şimdi iş için doğru fırsatlar için tam zamanı.

Zaten "konferans çantası" nedir? Ve bunlar ne işe yarar? Herhangi bir alternatif var mı ve markalı belge ve konferans klasörleri başka ne için kullanılabilir?

Konferans çantaları - belge kutuları veya belge cüzdanları dahil - genellikle benzer düşünen profesyonellerin toplantılarında, genellikle günlük olaylardan destekleyici literatür tutmak için verilir. Akademik veya ticari olsun, konferanslarda ve seminerlerde de yaygındır.


Konferans müdavimleri, girişte kendilerine verilen markalı bir konferans alırlar veya koltuklarında beklerken, etkinlik hakkında bilgiler ve ek promosyon malzemeleri ile bir blok halinde bulunurlar.


Boyut ve tasarım, doğru konferans çantası fikirlerini bulmanıza yardımcı olan önemli faktörlerdir. Boyutlar, belgelerin kağıt boyutlarına göre belirlenir (genellikle A3, A4 veya A5). Çoğunun bir tutacağı ve bir kapak kapanması vardır. Bazı belge cüzdanlarında ayrıca güç bankaları, kalemler, flash sürücüler ve diğer aksesuarlar için ek cepler veya tutucular bulunur.


Malzemeler, düşük maliyetli polipropilen "popper cüzdanlar" dan naylon ve hatta neoprenden yapılan daha lüks seçeneklere kadar çeşitlilik gösterir. Bazı klasörler artık bir dizüstü bilgisayarın yanı sıra belgeler ve literatürü de barındırabilir ve genellikle hafif omuz askılarının yanı sıra taşıma saplarına sahiptir.


Elbette, markalı konferans çantaları, tek bir ev sahibinin olduğu durumlarda en iyi promosyon aracı olarak işe yarar. Alınan tek materyal oldukları için, ortaya çıkan "hediye çantası" iyi zamanları konferans çantalarınızla açıkça ilişkilendirir. Doğru iş çantasının nasıl seçileceğiyle ilgili blogumuzda açıkladığımız gibi, genellikle daha büyük olan İngiltere ticaret fuarları farklı bir zorluk teşkil ediyor . Büyük bir ticaret fuarının rekabetçi senaryosu, daha cesur ve daha atılgan tasarımlar gerektirir.



Promosyon çantalar uygun fiyatlı ve etkili bir reklam aksesuarıdır!

Bir şirketin etkin ve düşük maliyetle reklamını yapmak veya şirket çalışanlarına orijinal bir hediye sunmak istiyorsanız, çeşitli promosyon çantaları bunu en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu tür ürünler sadece görünümleriyle değil, aynı zamanda pratiklik ve işlevsellik ile de memnun edecektir.


Promosyon çantaların benzersizliği nedir?

Bir reklam şirketi seçerek ve sipariş vermek için bir promosyon çantası hediyesi olarak , birçok avantaja sahip ürünler elde edebilirsiniz:


  • Çantalara kesinlikle dikkat çeken ve aksesuara ayrıcalık kazandıran her türlü yazı ve resim uygulanabilir. Böylece, ürünler göze batmadan belirli bir şirketin reklamını yapacaktır.
  • En son baskı teknolojilerini kullanan görüntü dayanıklıdır. Aktif kullanımda dahi solmaz, yıkandıktan sonra parlaklığını kaybetmez, güneş ışığının etkisi ile solmaz.
  • Müşterinin gereksinimlerine ve isteklerine bağlı olarak siparişlerin operasyonel şartları.
  • Geniş ürün yelpazesi. Firmanın logosu veya sloganı herhangi bir malzemeden ürünlere uygulanabilir.

Önemli tasarruf. Logolu promosyon çanta seçimi yaparak en uygun fiyata etkili bir reklam platformuna sahip olabilirsiniz.

Tüm bunlar ve daha birçok avantaj, firmamızın uzmanlarından promosyon çanta siparişi verirken elde edilebilir.


Modern promosyon çantalar neler olabilir?

Daha önce bir reklam görüntüsünün uygulanması yalnızca dikdörtgen kanvas aksesuarlarında mümkün olsaydı, o zaman baskı işinin modern gelişimi bu tür promosyon ürünlerinin yelpazesini önemli ölçüde genişletti.

Bugün, şirketimiz İstanbul'da çeşitli varyasyonlarda toplu olarak promosyon çantaları satın almayı teklif ediyor - plaj modelleri, ev ve spor, evrak çantaları, dizüstü bilgisayarları, sırt çantalarını ve hatta soğutucu çantaları taşımak için çantalar.

Hangi seçenek gerekli olursa olsun, Avrupa Çanta online mağazamız ürünlerin imalatını mümkün olduğunca hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirecektir.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuarlar İçin Promosyon Çanta Satın Alma Rehberi

Paketlenmiş ve Hazırlanmış

Peki, konferansınız için doğru çantayı nasıl seçersiniz? Değişkenleri düşünün.

Yani muhtemelen "bütçe" yi düşünüyorsunuz, ancak başka önemli faktörler de var. İçeride ne var? Sadece o günden itibaren yayın mı tutacak, yoksa promosyon ürün paketi de olacak mı? Her şeyin sığması gerekir, bu nedenle Avrupa Çanta'da, hepsinin ne kadar iyi uyduğunu test etmek için her zaman örnek bir veya iki hediye çantası denemenizi öneririz.

Gerçek promosyon tarzı da önemlidir: konferans hediye çantaları her zaman markalaşması en kolay ürünler değildir. Tasarım için gerekli alanı, logonun karmaşıklığını ve renkliliğini ve stilini düşünün.


Şık bir işlemeli tasarım mı yoksa etkileyici bir tam renkli baskı mı istiyorsunuz? Bir etkinlik sponsorunun logosu da olabilir, bu da ek tasarımların takılması gerektiği anlamına gelir. Öyleyse, geniş baskı alanı olan bir çanta gereklidir.


Son olarak, hedef kitlenizi düşünün. Konferansa kimler katılıyor ve etkinliğin odak noktası nedir?


Duruşmalara yeşil bir eğilim varsa - iş için çevresel uygulamaları iyileştirme üzerine bir konuşma yapın - örneğin kusursuz bir eko soyağacı olan jüt bir konferans çantası düşünmemelisiniz. Öte yandan, delegeler "teknoloji meraklısı" ise, o zaman bol miktarda cepleri olan daha özellikli bir çanta iyi bir şekilde düşebilir.

İşte kapsamlı koleksiyonumuzdan, kullanım örnekleri ile tamamlanan bazı öneriler.


  • Çevre odaklı bir etkinlik için ideal bir jüt çanta
  • Ek özelliklerle dolu Kansas belge çantası, teknoloji kalabalığı için ideal
  • Fonksiyonel Laptop Ve Evrak Çantası. Seyahat kupaları gibi ek, büyük eşantiyonlar içeren bir etkinlik için ideal


Konferans Salonunun Ötesinde

Avrupa Çanta'nın son yıllarda gördüğü en büyük trendlerden biri, eğitim sektörü, özellikle de akademi okulları tarafından standart baskılı konferans çantalarının alınmasıdır.


Kamu imajına odaklanan bir okul için, markalı klasörler, günün gerekli okumasını kampüse ve kampüse taşımak için ideal çözümdür. Bu, okul adının ve armasının kamusal görünürlüğünü artırır, bu da yerel imaj ve itibar için büyük ölçüde faydalı olabilir.


Konferans tarzı çantalar artık büyük ortaokullardan yerel bebek sınıflarına ve hatta kreşe kadar Birleşik Krallık eğitim kurumları tarafından geniş çapta benimseniyor.


Sınır yok

Bazıları, bir konferans çantasının etkinlik odağının, marka bilinirliği aracı olarak erişimini azalttığını iddia edebilir. Gösteri gününün ötesinde hayatta kalacağının garantisi nedir?


Konferans çantalarının kendi kullanımları vardır, ancak asıl amaçları iş profilinizi yükseltmekse, tekrar tekrar kullanılmaları gerekir.


Yaklaşan bir konferansınız varsa, sıradaki eşantiyonunuzu seçmeye gelince "çantanın dışında" düşünün. "Geleneksel tarzda" bir taşıyıcı yerine, bunun yerine büyük bir omuz askısına ne dersiniz? Daha sonra iş veya okul çantası veya alışveriş çantası olarak kullanılabilir. Kullanıcı yalnızca kuruluşunuzla ilgili gelişmiş bir algıya sahip olmakla kalmayacak, markanız daha ileride de görülecektir.



    

 


Ve unutmayın, bir konferans düzenliyorsanız, bir "konferans çantası" kullanmak zorunda değilsiniz. Bütçenizi artırmadan, etkinlik katılımcılarının gereksinimlerine uygun, yerel Tesco'ya seyahat veya günlük işe gidip gelme veya spor salonuna gezi için tekrar tekrar kullanılabilecek bir çanta sağlayabilirsiniz.   Avrupa Çantadan , alışveriş yapanlar ve omuz çantaları için bir dizi harika fikre sahiptir. Doğru seçim, daha iyi bir yatırım getirisi garanti edecek ve marka bilinirliğini en üst düzeye çıkaracaktır.


Dolayısıyla, yaklaşan bir konferansınız varsa, hayal gücünüzü kullanın. Bir konferans çantası düşündüğünüzden daha fazla durumda kullanılabilir. Ve sadece konferans çantası olarak adlandırılmadığı için, onu bir konferansta kullanamayacağınız anlamına gelmez.