İpli Özel Spor Bez Çantalar Kamplar Yürüyüşler için Mükemmel


 


Yaz neredeyse geldi, bu yüzden şimdi çocuklarınızı yaz sporları kampına kaydettirmeye başlamanın tam zamanı!


Siz oradayken, neden çocuklarınızı ve takımlarını özel büzgü ipli çantalarla eşleştirmiyorsunuz? Sadece çocukların malzemelerini eğitime (su şişeleri ve atıştırmalıklar gibi) taşımaları için tamamen pratik olmakla kalmazlar, aynı zamanda markalı spor çantalar onların daha çok takım gibi hissetmelerine yardımcı olur.  


Doğru çantayı seçmeye geldiğinde nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Neden özel büzgü ipli çantalar seçmeniz gerektiği, bunların maliyeti ve çocuklarınızın spor takımları için mükemmel olan diğer bazı havalı promosyon malzemeleri hakkında bilgi sıraladık. 


İpli Çanta nedir?  


İpli çanta, genellikle sırt çantası olarak giyilen bir çanta türüdür. Spor salonuna gidenler ve sporcular için popüler bir stildir, çünkü çanta hafif ve esnektir ve antreman malzemeleri ve suyu taşımak için doğru boyuttadır. 


Standart bir büzme ipi torbası, üstünde bir açıklık bulunan dikdörtgen bir torbadan oluşur. Bu açıklık bir büzme ipi ile kapatılır - ipi çekin ve kolayca kapanır. İp, dikdörtgenin dört köşesine bağlanır, böylece omuz askısı olarak takılabilir ve sırt çantası etkisi yaratır. Kullanılmadığında, bir büzme ipi çantası kolayca katlanabilir (veya çocuksanız itilebilir).  


Temel kanvas ve ipin ötesinde bir dizi başka özelliğe sahip ipli çantalar satın alabilirsiniz, örneğin: 


File cepler 


Fermuarlı cepler 


Payet dekoratif elemanlar 


İç bölmeler 


Kulaklık bağlantı noktası


Su yalıtımı


İpli torbalar çeşitli kumaşlarda gelir, ancak en yaygın olarak polyester, neopren, ağ, jarse, yün, yalıtımlı plastik ve pamuktur.   


Neden Özel İpli Çanta Sipariş Etmelisiniz?  


Özel büzgü ipli çantalar, yerel çanta dükkanından veya indirim mağazasından jenerik spor çantalar sipariş etmekten çok daha iyidir. İşte nedeni: 


Ekibinize% 100 benzersiz olacaklar 


Onları tam renklerinize göre özelleştirebileceksiniz 


Logonuzu, mesajınızı veya sloganınızı ekleyebilirsiniz 


Ekibinize uyan belirli bir stil seçersiniz 


Kolaylık sağlamak için cepler ve fermuarlar gibi özellikler ekleyebilirsiniz 


Takım üyeleri için değerli bir mülk olacaklar 


Ne kadar tutuyorlar?  


Özel ipli çantalar, Avrupa Çanta aracılığıyla sipariş ettiğinizde çok uygun maliyetlidir Çantanızın maliyeti aşağıdakiler gibi bir dizi faktöre bağlı olacaktır: 


İster küçük ister büyük hacimli sipariş verin (genellikle toptan satış indirimi alabilirsiniz) 


Markalaşma


Malzeme türü 


Özel logonuz veya mesajınız için konum sayısı 


Herhangi bir özel özellik 


Neredeyse her bütçeye uyan özel bir ipli çanta bulabilirsiniz. 


Ne Tür Spor Çantasına İhtiyacınız Var?  


Spor çantalarının en popüler kategorilerinden bazıları  kamuflaj ipli çantalar ,  şeffaf büzme ipli çantalar ,  daha soğuk büzme ipli çantalar ,  ağ büzme ipli çantalar ,  yansıtıcı büzme ipli çantalar ,  süblime ipli çantalar ve  spor ipli çantalar .  


Genel olarak, çocuk spor grupları için en popüler türler spor ipli çantalar veya ağ örgülü çantalar olma eğilimindedir. Bu tasarımlar şık, hafif ve yıkanabilir (  spor kampından sonra her şeyi yıkamak isteyeceksiniz  !). 


5 Yollu Özel Spor Çantaları Kazanan Takımlara Katkı Sağlar  


Basit bir çanta gerçekten çocuğunuzun takımının daha fazla oyun kazanmasına yardımcı olabilir mi? Belki değil, ama bu onların şanslarını zedeleyemez. İşte bazı özel markalı çantaların yardımcı olabileceği yollardan bazıları: 


Motivasyon  - Parlak yeni özel ipli çantalar ile takımınız antrenmanlara ve maçlara gitmek için daha fazla motive olacak, böylece onları gösterebilsinler 


Takım kurma  - Takımın bir parçası gibi göründüklerinde, onlar da öyle davranmaya başlayacaklar 


Bağış Toplama  - Bağış toplama stratejinize özel ipli çantalar dahil edebilir, diğer kaynaklar için ödeme yapmak üzere ekip üyelerine çanta satabilir veya destekçilere satabilirsiniz. 


Markalaşma  - Her çocuk tanıdıkları ekibin bir parçası olmak isteyecek, bu da grubunuzun gelecek yıldızları seçeceği anlamına geliyor. 


İtibar  - İtibarınız sizden önce geldiğinde, diğer takımlar sizi daha çok fark edecek ve hatta ekibinizin bir sonraki seviye profesyonelliğinden korkacaklar. 


Çocuk Spor Takımları ve Yaz Kampları İçin Diğer Özel Ekipmanlar  


Özel bir ipli çantanın ötesine geçmek mi istiyorsunuz? Çocuklarınızın spor takımı için kampa tam zamanında, şunun gibi öğelerle bir paket hazırlayın:   


Gömlek  

Çocuğunuzun ve takım arkadaşlarının muhtemelen tüm oyunlarda giydikleri bir forması var. Ancak kampta birkaç gün geçirdiklerinde, muhtemelen başka bir (veya iki) gömleğe ihtiyaçları olacaktır. Bu yüzden   , antrenman yapabilecekleri veya sadece takım arkadaşlarıyla takılabilecekleri özel markalı bir sportif tişört alın .    


Çorap  

Ayrıntılarla ilgili. Takım formasından  özel markalı takım çoraplarına kadar . Bu çoraplar sadece takımınızın daha sıkı görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda her takım üyesinin kalın, yüksek kaliteli çorapları olduğundan emin olabilirsiniz, böylece rahat bir şekilde antrenman yapabilirler ve hedeflere tekme atabilirler (kelimenin tam anlamıyla).   


Ceket  

Yaz sabahları ve akşamları bile kampta biraz serinleyebilir. Özel bir ceketle her antrenman seansına kadar takımın sıcak ve rahat kalmasını  sağlayın . Ve eğer bir maça gidiyorlarsa, geldikleri andan sahada oynamaya hazır olana kadar bölümü inceleyecekler.   


Havlu  

 Tüm takım için özel spor havluları sipariş ederken neden sadece eski bir spor havlusu getiresiniz  ? Ekip üyelerini eski banyo havlularını eğitime getirmeyi bırakmaya teşvik eder (en iyi görünüm değil).   


Spor Su Şişesi  

Tüm takımın özel takım sporları su şişeleriyle susuz kalmasını sağlayın  . Ya da biraz eğlence için,  katlanabilir su şişeleri . Bu temel öğeler, özel büzgü ipli çantalarına atmak için mükemmeldir.    


Spor çantası  

Bazen büzgü ipli bir spor çantası ihtiyacınız olan şey için yeterince büyük değildir. Bir İşte bu noktada  özel spor çantası  sportif çocuklar için mükemmel bir alternatiftir. Doğru spor çantası, tüm yaz kampı malzemelerini tutacak kadar büyük bile olabilir!   


Güneş kremi  

Dışarıda saatlerce eğitim planladınız mı? Herkesi korumak için bol miktarda güneş kremi olduğundan emin olun. Ekip markalı  özel bir güneş koruyucu tüp  , tüm ekip üyeleri için güneş güvenliğinin önemini pekiştirmeye yardımcı olacaktır.   



Takımınızın Özel İpli Çantalarını Sipariş Edin  

Eğitiminiz veya oyunlarınız mı var? Bir ay içinde spor kampı mı? Ya da sadece bazı havalı promosyon malzemeleri ile takımınıza biraz destek vermek mi istiyorsunuz?  


Takımınızın özel  ipli çantalarını bugün Avrupa Çanta'dan sipariş edin  . Hızlı teslimat sürelerimiz ve hızlı sevkiyatımız sayesinde, özel ipli çantalarınızı 3 hafta gibi kısa bir sürede alabilirsiniz. Hepiniz yaz kamplarına, spor etkinliklerine ve önümüzdeki sezonun size getireceği diğer her şeye hazır olacaksınız!