Günümüzde işletmelerin bazı ürünlerden faydalanarak kendi reklamlarını yaptıkları bilinir. Bu ürünlerden bir tanesi çantalar olup, promosyon çanta olarak da tanımını gerçekleştirebilmek mümkün olur. Firmamız tarafından imalatı yapılan ham bez çantalar, gerek reklam sektöründe gerekse de diğer sektörlerde kullanıma uygundur. Tercih edilecek ürünün kumaş kalitesi ve baskı modeline göre fiyatlarımız değişkenlik gösterebilir.

Ham Bez Çanta İmalatı Nasıl Yapılır?

Ham bez çanta imalatına geçilmeden önce firmamız tarafından müşterimiz ile görüşme yapılarak baskılı ya da baskısız modele karar verilmesi gerekir. Daha çok promosyon amacı ile yapılan ham bezçanta imalatı buna bağlı olarak şirketin logosunu da içerir. Daha sonrasında yine müşterimizin istediği boyutlar baz alınarak makinelerimiz aracılığı ile imalata geçilir.


Püf Noktaları Nelerdir

Ham bez çanta imalatının bir çok püf noktası bulunur. Naylon poşet kullanımının azaltılması ve doğaya olan katkının arttırılması doğrultusunda ham bez çantalara olan talep daha fazla artmıştır. Püf noktaları da bu aşamada ortaya çıkar. Tela çanta imalatı da gerçekleştiren firmamız, ürünlerin üretimini yaparken çantadan beklenen özelliklerin yerine getirilmesine özen gösterir. Böylelikle müşteri memnuniyeti artar ve uzun ömürlü kullanım sağlanır.

Kaliteli Ham Bez Çanta Nasıl Olmalıdır

Kaliteli bir ham bez çanta dayanıklı ve uzun ömürlü olmalıdır. Bileşenleri gereği doğaya çabuk karışması ve çevre dostu olması da kaliteli ham bez çantanın özellikleri arasında yer alır. Çanta imalatçıları bu özellikleri baz alarak ham bez çanta üretimi gerçekleştirir. Ham bez çantaların üretimi esnasında dikkat edilecek bazı hususlar bulunur. Ürünün müşteri beklentisini karşılaması en önemli etkendir.

Toptan Ham Bez Çanta Fiyatları

Firmamız bünyesinde üretilen ham bez çantaların fiyatlandırması toptan ya da adetli alımlarda değişkenlik gösterir. Sırtçantası imalatı da yapan firmamız, toptan alımlarda indirim uygular. Toptan bez çanta fiyatlarının belirlenmesinde bazı etkenler söz konusudur. Çantanın boyutu, kullanılacak olan kumaşın kalitesi, üretilecek adet fiyatı, baskılı ya da baskısız üretim gibi faktörler ham bez çanta fiyatlarını doğrudan etkiler.

Ham Bez Çantanın Kullanım Alanları

Günlük yaşamda birçok farklı alanda kullanımı sağlanabilen ham bez çantalar, doğa dostu olduğu için insanlar tarafından tercih edilir. Ham bez çantaların kullanım alanları içerisinde;

  • Alışveriş
  • Sosyal aktiviteler
  • Plaj çantası
  • Fuar çantası gibi birçok farklı seçenek bulunur. Ham bez çantalar dayanıklı olduklarından ötürü kullanıcısına uzun ömürlü kullanım alanı oluşturur.


    Ham Bez Çanta Ölçüleri

    Bir kısmı standart olmak kaydıyla, firmamız bünyesinde özel ölçülere göre de ham bez çanta üretimi yapılır. Ham bez çantaların standart ölçüleri 140 gr 46 tel kumaş şeklindedir. Firmamız ile irtibata geçerek istediğiniz ürünün ölçülerini söyleyebilir, toptan adet miktarına uygun olarak sipariş verebilirsiniz. Ham bez çantalar kullanım açısından işletmelere de kolaylık sağladığı için tercih edilir.

    Ham Bez Çantanın Özellikleri

    Ham bez çanta en çok kullanılan çanta modelleri içerisinde yer alır. Sempozyum, kongre ve fuar gibi etkinliklerde daha çok tercih edilen çanta modellerinden birisidir. Doğa dostu ve doğaya geri dönüştürülebilmesi nedeni ile de tercih edilir. Birinci ve ikinci kalite olmak üzere iki farklı kumaş üzerinden üretimini yapabilmek mümkün olur. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda kumaş kalitesine karar verilir.

    Fiyat olarak adet başına 30 ile 40 kuruş arasında fark oynar. İkinci kalite ham bez çantada polyester karışımlı olarak üretilir. Genellikle 35x40 ölçülerinde üretilen ham bez çantalar toptan satışlarda minimum 1.000 adet üzerinden satılır. Firmamız tarafından üretimi sağlanan ham bez çantalar ile ilgili daha fazla bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.