Logo Baskılı Promosyon Çantaların İşletmeler İçin Önemi

Promosyon alışveriş çantaları, markanızı tanıtmanın en pratik ve faydalı yollarından biri olduğunu kanıtlamıştır. İşletmeler kuruluşlarına destek vermek istediklerinde, yalnızca sosyal medya, TV ve radyoda dijital reklamlar oluşturmaya odaklanma eğilimindedirler. Tabii ki, bu yöntemler markanızı tanıtmanın etkili bir yoludur, ancak aynı zamanda işletmeye büyük miktarda paraya mal olur. Öte yandan, logo baskılı promosyon çantaları, potansiyel müşterileriniz için marka logonuzu ve adınızı oradan çıkarmanın geleneksel yoludur.





Promosyon çantası, perakende sektörü, markalar ve marka şirketleri, hayır kurumları, kongreler, sempozyumlar, e-ticaret işletmeleri ve hizmet endüstrileri için çok iyi ve esnek bir pazarlama aracıdır.

İş hedeflerinizi düşünün. Satış gelirinizi artırmanın ve kârı artırmanın, marka ve müşteri sadakati yaratmanın veya işinizi daha geniş bir kitleye pazarlayıp tanıtmanın yollarını mı arıyorsunuz?


Markalaşmanın Faydaları

Günümüz piyasasında her firma kendi rekabeti ile karşı karşıyadır ve her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Marka bilinirliği söz konusu olduğunda, bazıları, özellikle de küçük işletmeler, daha büyük şirketlerin reklamcılık için ayırdığı büyük meblağları karşılayamadıkları için mücadele ediyor.

Zor durumdaki işletmelere ilerleme sağlamak için mal çantalarının geldiği yer burasıdır. Akıllı yerleştirme ve iyi bir tasarım ile bu çantalar size önemli ölçüde yardımcı olabilir. Sizin için önemli olan bu markalı alışveriş çantalarının marka savunucuları yaratacak olması. Tasarımınız ön plana çıkarsa, insanlar bu çantaları tekrar tekrar kullanacak ve şirketiniz için yürüyen bir reklam olacaktır. Son fakat en az değil; Bu baskılı alışveriş çantalarının önemli bir marka bilinci oluşturma avantajı, onları alan kişilerin markanıza sadık kalmasıdır. Araştırmalar, 10 kişiden 9'unun markanızı hatırlayacağını ve 10 kişiden 8'inin mesajınızı hatırlayacağını göstermiştir.

Logo baskılı promosyon çanta yaptırmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler için bu yazı dikkate değer


Pazarlama Faydaları

Promosyon alışveriş çantalarınızı ne kadar çok kişi taşırsa, o kadar fazla ücretsiz poz elde edersiniz. Onları alan insanlar yürüyen reklam panolarına dönüşecek. Onları markete, işe götürüyorlar ve bu süreçte onlarca, hatta yüzlerce insan onları görecek ve markalı alışveriş çantalarınızı fark edecek. Bu, hayal edebileceğiniz en ucuz pazarlamadır ve herhangi bir el ilanı, broşür veya basit reklamdan daha iyidir.

Satışlarınız, etkinlikleriniz, sosyal medya kampanyalarınız ve aklınıza gelen diğer her şeyi duyurmak için bu çantaları kullanın.


Şirket imajı

Markalı çantaların çoğu çevre dostu malzemelerden yapılmıştır. Bu, şirketin gezegeni önemsediğini gösterdiği için iyi bir imaj çiziyor. Şirketin çevreyi göz önünde bulundurduğu gerçeğini takdir ettikleri için çevreye aynı saygıyı paylaşanlarla iyi gider. Markalı alışveriş çantaları, gezegenimizin refahına katkıda bulunmak istediğinizi potansiyel müşterilerinize, müşterilerinize veya ortaklarınıza göstermeniz için yeterlidir. Bu, şirketinize güven oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

  


2022'de Promosyon Çanta Trendleri Rehberi. 
Bu yazı ilginizi çekebilir

Bütçe Dostu ve Etkili

Reklam, çoğu durumda şaşırtıcı derecede pahalıdır. Örneğin, YouTube Reklamları ve Google

reklamlar, kaynaklarınızı tüketen bir servete mal olabilir. Promosyon alışveriş çantalarında durum böyle değil. Yapmaları ucuzdur ve ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar ucuz olurlar. Reklam tekniği gerçekten de geniş kitlelere ulaşmada etkilidir.


ROI (Yatırım Getirisi) Garantili

Markalı alışveriş çantaları, işletmenize yatırımınızın geri dönüşünü iki katına çıkarır. Nasıl? İlk önce, onları bir müşteriye verir vermez ödeyecekler. Bu gibi durumlarda, müşterilerinizin dikkatini çekecek ve imajınıza daha aşina olacakları için markanızın fark edilmesini sağlamak için para harcamanıza gerek kalmayacaktır.

İkincisi, markalı alışveriş çantalarını kullanacak olmaları, başkalarının onları görmesini ve firmanız hakkında merak uyandırmasını sağlayacaktır. Ürününüzle karşılaştıklarında veya hizmetlerinize ihtiyaç duyduklarında, size bir şans verecek kadar ilgilerini çekeceklerdir.


Kullanılır ve Yeniden Kullanılır

Bu çantaların en güzel özelliklerinden biri de tek kullanımlık olmamasıdır. Aksine, insanların elde edildikten sonra onları yeniden kullanmaya devam etmeleri için yapılırlar, bu da promosyonun büyümesine yardımcı olur.


Promosyon yeniden kullanılabilir çantaların kullanım alanlarından bir kaçı;

Alışveriş çantaları

Çamaşır torbaları

Giysi taşımak

Hediye çantası

Kozmetik çantası

Plaj çantaları


Logo Baskılı Promosyon Çanta Çeşitleri

Herkes gibi olmak istemiyor musun? Harika, çünkü olman için iyi bir neden yok. Sunduğunuz Markalı promosyon alışveriş çantaları, insanların onları taşımak istemesi için farklı ve çok yönlü olmalıdır.

Neyse ki, markalı çantalar söz konusu olduğunda, gidecek çok sayıda seçeneğiniz var.

Çevredeki en iyi seçeneklerden bazıları şunlardır:

  • Kumaş Çantalar
  • Kanvas çantalar
  • Kağıt torbalar
  • Termal/Soğutucu Çantalar

Hepsi iyi seçenekler, ancak hangi çanta firmanız için en iyisi

Kişi kendi işi için doğru seçeneği seçmelidir. Müşterilerinizin ürününüz için nasıl bir paket tercih edeceğini düşünmelisiniz. Ayrıca, ürününüzün boyutunu ve ağırlığını da dikkate almanız gerekir. Çanta doğru boyutta olmalı ve ürün çantaya doğru şekilde sığmalıdır. Çantanın güçlü ve dayanıklı olduğundan emin olun.

 

Promosyon Çanta Yaptırmak için size  8 neden!

  1. Maruz Kalma: Markanızı hedef pazarınızın evlerine kadar taşıyın, tekrar tekrar kullanılma ve görülme fırsatı ile yenilikçi bir yol.
  2. Hep göz önünde: yeniden kullanılabilir çantalar insanların hep göz önünde mesajınızı orada olsun.
  3. Kurumsal bir Hediye (insanların almak istediği): Herkesin bir çantaya ihtiyacı vardır. Kurumsal ihtiyaçların yanı sıra sosyal geziler için de yararlıdır. 
  4. Kullanım Alanları: Yeniden kullanılabilir bir çanta için birçok kullanım vardır - alışveriş çantalarından spor çantalarına ve toplantı çantalarına kadar liste sonsuzdur. Markanızı çanta ile her yere ulaştırabilirsiniz  
  5. Entegre Pazarlama Kampanyası: Yeniden kullanılabilir, tanıtım amaçlı bir çanta marka bilinirliği yaratacak ve web sitenize trafik çekecektir (web adresinin torbaya açıkça yazdırıldığından emin olun).
  6. Sergiler ve Etkinlikler: etkinlik çantaları kadar mükemmel, yeniden kullanılabilir, promosyon çantası markanızın fark edilmesini sağlamak için garantili bir yoldur.
  7. Yeniden kullanılabilir: Yeniden kullanılabilir bir çanta üretmek, bir çikolata çubuğu ile birim başına aynı maliyete sahip olabilir, ancak markanızın uzun ve pratik bir ömrü olacak - kısa bir zevk için değil somut bir temsilcisidir.
  8. Esneklik: Mükemmel promosyon çantanızı belirlemek için sizinle birlikte çalışarak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birçok farklı çanta stili vardır. % 100 çift taraflı serigraf baskı, Dokuma çantalar, markanızın çarpıcı bir temsilini oluşturmak için mükemmel boş tuval sunar.


Bunlar markanızı tanıtmak için bir promosyon çantası kullanmak için sadece bazı fikirler.  Her tip promosyon çanta yaptırmak için Satış Temsilcilerimizle iletişime geçin