Firmaların reklamlarını en iyi yaptıkları yöntem promosyon çanta ürünlerdir. Bu ürünler içerisinde de promosyon çantalar idealdir. Promosyon çantaları farklı model ve tarzlarda çanta üretimi yapan firmalardan alınır. Bu firmalar Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen siparişleri karşılama kapasitesine sahiptir. 

Bu firmalar özellikle fuarlarda kullanılacak çeşitli promosyon çantalarını üretirler. Genellikle sırt, bilgisayar ve evrak çantası olarak üretilen promosyon çantalarının üzerine logo ve marka gibi baskılarda işlenir. Promosyon üreticisi firmalardan toptan olarak temin edilen bu çantalar daha uygun fiyatlara alınabilir.

Kaliteli Toptan Çanta Nereden Alınır?


İzmir Işıkkent Toptan Çanta

İzmir Işıkkent şehrin en fazla çanta ve ayakkabı imalatının yapıldığı bölgedir. Bu bölgede onlarca farklı firma ürettikleri promosyon çantalarını müşterilerinin istediği şekilde dizayn ederek toptan satışını yapıyor. Işıkket toptan çanta firmaları günlük 10 bin çantaya kadar üretim yapabiliyorlar. Bu da aldıkları siparişleri hızlı bir şekilde cevap verecekleri anlamına geliyor. Ayrıca bu firmalar müşterilerine farklı modeller ile birçok seçenekte sunuyor.

Promosyon Çanta İmalatçıları Listesi

Çanta imalatı yapan onlarca farklı firma bulunuyor. Fakat promosyon olarak firmaların sunacağı kalitede çanta üretimi yapan firma sayısı çok fazla değildir. Bu firmalardan bazıları aşağıdaki gibidir;

Avrupa Çanta

Avrupa çanta toptan promosyon çanta imalatı yapan en önemli firmalardan birisidir. Bu firma değişik bir tasarıma sahiptir. Avrupa çanta firması promosyon olarak birçok çeşit çanta imalatı yapıyor. Bu çantalardan bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Laptop çantası
  • Sırt çantası
  • Evrak çantası
  • Plaj çantası
  • Bez çanta
  • Deri çanta
  • Makyaj çantası
  • Seyahat çantası
  • Kongre çantası
  • Termos çantası
  • Spor çantası

Bu çantaların üretimini yapan firma kaliteden ödün vermeyerek toptan üretim yapıyor. Ayrıca firma logo ve amblem baskısı yaparak daha iyi reklamının yapılmasını da sağlıyor.

Ankara’da Toptan Promosyon Çanta Nereden Alınır?

Nobel Çanta

Ülkemizin birçok üniversitesinin referans olduğu firma promosyon bez çanta üretiminde öncü bir markadır. Firma üretimini yaptığı çantaları küçük dokunuşlarla daha kullanışlı hale getiriyor ve uzun ömürlü çanta imalatı yapıyor. Nobel çanta firması onlarca farklı modeli stoklarda da hazır bulunduruyor. Firma bu çantalar için sipariş aldıktan sonra amblem ve logo montajını yaparak teslimat sürecine giriyor. Nobel çanta firmasının faaliyetlerinden biri de fuarlardır. Fuarlara katılan birçok firma promosyon çanta için Nobel çanta firmasını tercih ediyor.

Tekno Çanta

Promosyon çanta üretici firmalardan birisi olan Tekno çanta sektöre farklı bir soluk katan firmadır. Değişik modellere sahip olan firma kendini sürekli yenileyerek sektöre de büyük bir katkı sağlıyor. Toptan çantalara su geçirmeme ve güneş yanığından koruma özellikleri de katan tekno çanta daha uzun ömürlü çanta imalatı yapabiliyor. 15 yıllık tecrübe ile hizmet veren firma toptan promosyon çanta üretimi ile yurt içinde olduğu gibi birçok modeli ihraç ta ediyor.


Promosyonel Çanta

Kaliteli bir promosyon çanta ikramı firmaların reklamını çok daha iyi bir şekilde yapacaktır. Bu çantaların kalitesi firmanın da büyüklüğünü gösterir. Daha kaliteli bir promosyon çanta ile fuarların gözdesi olmak isteyen firmaların Promosyonel çanta ile çalışması gerekir. Firma toptan satışını yaptığı çantalarda kullandığı hammaddelerin en kalitelisini kullanıyor. Ayrıca çantalarda kullanılan işçilik te profesyoneldir ve bu sayede çanta daha uzun süre kullanıldığı için reklam daha uzun süre yapılabiliyor.

Hedef Çanta

Promosyon çanta üretimini bir tık öteye taşıyan firma çantaların yanında farklı hizmetler de sunuyor. Birçok firma promosyon olarak sunacakları çantaları basit bir çanta modeli olarak sunarken hedef çanta kaliteli çantaların yanında insanların ihtiyacını karşılayacak hizmetlerde sunuyor. Bunlardan biri de evrak çantasının yanında herkesin kullanabileceği kemerlerdir. Bu diğer modellere göre daha fazla dikkat çeker ve fuarların gözdesi olmayı sağlar.