Firmalar, tanıtımlarını yapabilmek için çeşitli promosyon ürünlerini kullanırlar. Hizmet verilen sektör ve müşteri potansiyeline göre promosyonların neler olacağına karar verilir. Kurumsal kimliğe sahip olan firmalar, promosyon çanta çeşitlerini tercih ediyorlar. 

Kaliteli promosyon çanta yaptırmak isteyenler, model seçimlerini yaparken uygun fiyatlı olmasına dikkat ederler. En uygun fiyata promosyon çanta yaptırabilmek için öncelikle çanta çeşitlerinin ve modellerinin belirlenmesi gerekiyor. Daha sonra birden fazla firmadan teklif alarak en uygun fiyat seçeneğini sunan çanta imalatçılarına yaptırılır.

En çok satan promosyon çanta çeşitlerimiz ve insanlar neden seviyor öğrenmek için bu yazıyı okuyun

En Çok Satan Promosyon Çantalar ve İnsanlar Neden Onları Seviyor?


Promosyon Çanta Fiyatları Nasıl Belirlenir

Promosyon çanta fiyatlarını her imalatçı firma kendisi belirliyor. Fiyat belirlemesi yapılırken, çanta türü ve modeline göz önünde bulunduruluyor. Çanta yapımında kullanılacak, kumaş ürünleri, diğer aksesuar ve işçilik fiyatları ile promosyon çanta fiyatları belirlenir. Fiyatları etkileyen unsurlar arasında, baskılı ya da baskısız yapılacak çalışmalarda yer alıyor. Promosyon çantaların kulanım amacına göre farklı malzeme türleri kullanılmaktadır. En çok bez çanta türleri tercih ediliyor.

Promosyon Çanta Fiyatını Etkileyen Faktörler

Promosyon çanta fiyatları hem üreticiler hem de alıcılar için önemlidir. Firmalar, fuar etkinliklerinde müşterilerine kendilerini tanıtabilmek için promosyon çanta hediyesi veriyorlar. Marka kalitelerini gösterebilmek için promosyon ürünlerinde kaliteli olmasına önem veriliyor. Promosyon çanta fiyatlarını etkileyen faktörler şunlardır.

  • Çantanın yapıldığı malzeme,
  • Ürün kalitesi,
  • Çanta modeli,
  • Büyüklüğü,
  • Çanta üzerindeki aksesuarlar,
  • Baskı maliyetleri,

Bu faktörler tüm çanta modellerinde fiyatları etkilemektedir. Promosyon çanta için model ve malzeme türünü belirledikten sonra farklı firmalardan fiyat teklifleri alarak karşılaştırma yapılabilir. Fiyatları etkileyen faktörler arasında üretim sayısı da yer alıyor.


Promosyon çanta imalatı yaptırmadan önce bu yazı size yok gösterecektir.

Kaliteli Promosyon Çantası İmalatı Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Konular








Örnek Promosyon Çanta Tasarımız

Bazı Promosyon Çantaların Fiyat Aralıkları

Promosyon çanta fiyat aralıkları çanta modellerine ve kullanılan malzeme türüne göre belirleniyor. Alıcılar, promosyon çantalarda daha çok fiyatlara dikkat ediyorlar. Bazı promosyon çantalarda fiyat aralıkları, çanta üzerine yapılan baskı türü ve tekniklerine göre değişebiliyor. Fiyat aralıklarına neden olan logo baskılı çantalara uygulanan baskı teknikleri şunlardır.

  • Lazer baskı,
  • Serigrafi baskı,
  • Gofre baskı,
  • Ultraviyole baskı,
  • Tampon baskı,

Baskı teknikleri çanta malzemesine göre belirleniyor. Promosyon çantalarda kullanılan renk seçenekleri ve çanta boyutları fiyatları etkileyen ve farklı olmasını sağlayan etkenlerdir. İmalatçılar sundukları tüm çanta modelleri için sipariş verilecek olan sayıya göre özel fiyat alınmasını istiyorlar. Web sitesi üzerinden çanta seçimi yapılmasını ve ürünle ilgili fiyat tekliflerinin alınmasını sağlıyorlar.

Promosyon Bez Çanta Fiyatları

Promosyon bez çanta fiyatları, ham bez, tela, imperteks, kanvas çanta türlerine göre farklı oluyor. Bez çantalar, geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılıyor ve uzun süre kullanılması sağlanıyor. Kumaş ürünlerinden yapılan bez çantalar, körüklü, körüksüz, uzun ya da kısa saplı, bağcıklı gibi farklı modellerde üretiliyor. 

Bez çanta fiyatları, kullanılan kumaş kalitesine, baskılı ya da baskısız oluşuna ve üretim sayısına göre değişiyor. Bez çanta üreticileri, 1000 ve katları sayılarında seri üretimler yapıyorlar. Farklı boyut özelliklerine sahip bez çantalarda üretim sayısı arttıkça birim fiyatı düşmekte ve promosyon bez çantalar firmalara daha uygun fiyatlardan sunulmaktadır.

Promosyon Sırt Çantası Fiyatları

Promosyon sırt çantaları, kamp, yürüyüş, seyahat gibi durumlarda sırtüstü giyilebilen çanta modelleridir. Çanta yapımında kullanılan malzeme türüne göre sırt çantaları hafif ya da ağır olarak üretilebiliyor. Sırt çanta çeşitleri şunlardır.

  • Fermuar bölmeli,
  • Deri uygulamalı,
  • Keten imperteks kumaşlı,
  • Laptop bölmeli,

Promosyon sırt çantası çeşitleri çok fazladır ve her firma kendi markasına ve müşteri potansiyeline göre özel üretimler yaptırabiliyor. Promosyon sırt çantası fiyatları, her model ve kullanılan malzeme türüne göre farklıdır. Promosyon sırt çantası modellerinde fiyatlar ortalama 60 TL ile 125 TL arasında değişebiliyor. Üretilecek çanta sayısı arttıkça fiyatlarda düşmeye ve firmalara daha uygun fiyat teklifleri verilmeye başlanıyor.


Promosyon Laptop Çantası Fiyatları

Promosyon lapton çantası siparişleri veren firmalar arasında, kurumsal firmalar, dernekler, kongre organizasyon firmaları gibi kuruluşlar yer alıyor. Bu firmalar promosyon ürünleri ile uzun süreli ve kalıcı reklamlar yapmayı planlıyor. Katılımcılara ve müşterilere dağıtılan promosyon laptop çantaları ayna zamanda evrak çantası olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. 

Promosyon laptop çantası fiyatlarında da tüm çanta modellerinde olduğu için kullanılan malzeme türleri etken oluyor. Laptop çantaları farklı boyutlarda ve bölme sayılarından oluşuyor. Bazı modellerde plastik malzeme ya da köpükle destekler kullanılıyor. Kansorejen içermeyen kumaşlarda üretilin promosyon laptop çantalar için en az 250 ve üzeri üretimlere fiyat veriliyor. Model, boyut ve kullanılan malzeme fiyatlarda belirleyici oluyor.


Promosyon İp Büzgülü Çanta Fiyatları

Promosyon ip büzgülü çanta modelleri daha çok gençlere hitap eden ürün ya da hizmetleri sunan firmalar tarafından talep ediliyor. Çeşitli eşyaların taşınmasında kullanılıyor ve genelde baskılı olarak üretiliyor. İp büzgülü çantalar farklı boyutlarda ve farklı kumaş türlerinde, renk seçenekleri ile hazırlanıyor. Su geçirmez kumaşlardan üretilmektedir. Promosyon çanta siparişi verecek olan firmalar, ip büzgülü çantaları 6.50 TL’den başlayan fiyatlarla sipariş verebiliyor. Sipariş verilen sayı arttıkça fiyatlarda aşağıya doğru çekiliyor.


Promosyon Evrak Çanta Fiyatları

Promosyon çanta modelleri arasında yer alan ve birçok organizasyon için en çok tercih edilen çanta türü evrak çantalarıdır. Firmalar, promosyon evrak çantası modellerini seçerken, laptop ve evrak çantası olarak seçerler. Su geçirmez kumaş ürünleri kullanılarak yapılmakta ve birden fazla bölgesi bulunduğu için çok amaçlı kullanılabilmektedir. 

Promosyon evrak çantası modelleri, laptop bilgisayarların ölçülerine göre üretilir ve kişinin aynı zamanda laptop çantası olarak da kullanması sağlanır. Kurumsal firmalar tarafından tercih edilen promosyon evrak çantaları üzerine firma logosu ve marka sloganı baskıları yapılabiliyor. Promosyon çanta fiyatlarının değişkenlik göstermesinin nedeni, kullanılan malzeme kalitesi ve talep edilen model çeşitleridir.


Promosyon Kongre Ve Sempozyum Çanta

Kurumsal kuruluşların çoğu yeni yapacakları ürünlerin tanıtımı için kongre ve sempozyumlar düzenleyerek reklamlarını daha etkin yapmaya çalışırlar. Bu etkinliklerde, markalarının daha kalıcı olabilmesini sağlamak için promosyon kongre ve sempozyum çantası hediyeleri verirler. 

Kongre ve sempozyum çanta çeşitleri markaya özel olarak tasarlanır ve marka bilincinin oluşturulması amaçlanır. Sempozyumlarda çeşitli evrak ve broşürler hazırlanır. Bu broşürlerde firmanın her türlü tanıtımına yer veriyor. Promosyon kongre ve sempozyum çantaları içerisine bu evraklar konulur ve dağıtılır. Seminerlere katılanların ihtiyaç duyabilecekleri defter, kalem gibi ürünlerde promosyon ürünleri olarak çanta içerisinde yer alır. Promosyon kongre ve sempozyum çantaları kişiye özel olarak hazırlandığı için daha kaliteli olmasına dikkat edilir. Özel çalışmalarla tasarlandığı için çanta fiyatları yapılan işlemlere ve malzeme türüne göre belirlenir.


Promosyon Tela Çanta Fiyatları

En uygun fiyata promosyon çanta nasıl yaptırabilirim diyenler, fiyat avantajı sunan tela çanta modelleri gösteriliyor. Tela çanta çeşitleri, firmalara özel olarak ve baskılı tasarlanıyor. Promosyon tela çanta çeşitleri üzerine firmanın ya da ürünün reklamını yapan, logo, marka, slogan baskıları yapılır. Tela çantalar, firmanın tanıtımını yaptığı ürün türüne göre özel olarak boyutlandırılır. Çanta boyutları, kullanılan baskı teknikleri ve kumaş kalitesi promosyon tela çanta fiyatlarında her zaman belirleyici etkendir. İstenilen renk ve ölçü seçenekleri ise üretimler hemen yapılabiliyor.


Diğer Blog Yazılarımız

Seyahat ve Spor Çantası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Etmemiz Gerekenler

Makyaj Kozmetik Çantası Alınırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Promosyon çanta imalatı hakkında blog yazıları https://promosyon-canta-imalati.blogspot.com/