Büyük bir marka haline gelmek isteyen firmalar toptan bez çanta fiyat ve modelleri hakkında araştırma yapıyor. Firmalar toptan bez çanta modellerini kullanarak hem daha yaşanılabilir bir dünya inşa etmeyi amaçlıyor hem de reklam yapma fırsatı elde ediyor.

Bu yazı ilginizi çekebilir.
2022'de Promosyon Çanta Trendleri Rehberi

Toptan Bez Çanta Çeşitleri Nelerdir

Günümüzde severek kullanılan bez çantalar Nonwoken kumaş kullanılarak elde edilir. Nonwoken kumaş ısıya ve suya karşı dayanıklıdır. Bu kumaş ile üretilen bez çantalar da ısıya ve suya karşı dayanıklı hale gelir. Isıya ve suya karşı dayanıklı olduğu için bez çantalar uzun süre kullanılabiliyor. Isıya ve suya karşı dayanıklı olan bez çantalar farklı modellerde üretilir. Farklı modellerde üretildiği için her yaşa ve zevke hitap etmeyi başarabilmiştir. Bez çanta modellerinden bazıları:

  • Koton bez çantalar
  • İmperteks bez çantalar
  • Tela çantalar
  • PP Wowen bez çantalar

Bez çantalar büyük ve alanında bir numaralı olan işletmeler tarafından kullanılıyor.

Toptan Bez Çanta Fiyatları Nasıl Belirlenir

Hijyenik ve doğal bir kullanım elde etmek isteyen kişiler bez çantalara yöneliyor. Ancak bez çanta alabilmek için ürünün fiyatını iyi öğrenmek gerekir. Toptan bez çanta satın almak için müşteri memnuniyetine önem veren imalatçı firmalarla iletişime geçmek önemlidir. 

Bu firmalar, müşterilerin talebi doğrultusunda bez çanta yapmakta oldukça profesyoneldir. Ancak bez çanta fiyatlarını etkileyen bazı faktörler vardır. Bunlardan ilki kumaş kalitesidir. Kaliteli kumaşlardan üretilen bez çantalar daha fazla talep görür. Bunun yanında sipariş adedi de bez çanta fiyatını etkiler.

Toptan bez çanta fiyatı belirlenirken baskı yapılıp yapılmayacağı da göz önünde bulundurulur. Baskılı bez çantalar daha yüksek ücretlere satılır.


Toptan Bez Çanta Yaptırmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Toptan bez çanta satın almak isteyen kişiler nefes alabilir ve yıkanabilir kumaşlardan üretilen ürünlere yönelmelidir. Bu ürünlerden oluşmuş bez çantaları alan kişiler daha rahat bir kullanıma sahip olabiliyor. Toptan bez çanta almak için alışveriş sitelerini tercih eden kişilerin dikkatli olması gerekir. Bu kişiler dolandırılma vakalarıyla karşı karşıya kalmamak için siteyi iyi incelemelidir. Bunun yanında firmanın kargo koşulları da göz önünde bulundurulmalıdır. Müşteriler kargo için yüksek ücretler ödememelidir. Bunun yanında Türkiye’nin her yerine gönderim yapan firmaları tercih etmek önemlidir.

Toptan bez çanta yaptıracak kişiler rengi ve dokusu uzun süre silinmeyen ürünleri üreten firmaları tercih ederse yaptığı alışverişten daha memnun kalır.

Bez Çantaların Avantajları

Bez çantalar tamamen doğal ürünlerden meydana gelir. Doğal ürünlerden meydana geldiği için doğaya herhangi bir zarar vermezler. Ancak bez çantaların sunduğu tek avantaj bu değildir. Bez çantaların kumaş yapısı baskıya müsait yapıdadır. Firma ya da şahıslar bez çantalar sayesinde pratik şekilde reklamını yapabilir. Yalnızca baskı da değil bu çantalara grafik, resim ve logo da eklenebilir.

Bez çantalarda tüylenme ve pamuklanma gibi problemler olmaz. Tüylenme ve pamuklanma olmadığı için estetik görüntü bozulmaz. Aynı zamanda bu ürünler şık bir görüntü sunar. Şık bir görüntü sunduğu için pek çok kişi naylon poşet yerine bez çantaları taşımak ister.

Bu yazı ilginizi çekebilir
2022'de Promosyon Çanta Trendleri Rehberi

Bez Çanta İle Naylon Poşet Arasındaki Farklar

Bez çantaların kullanımının yaygınlaşmasıyla beraber pek çok kişi bez çanta ile naylon poşet arasındaki farkı inceliyor. Bez çantaların kullanımı, naylon poşetlere göre çok daha pratiktir. Pratik olmasının yanında bez çantalar insan sağlığına zarar vermez. Ancak plastik poşetler insan sağlığına zarar verebiliyor. İnsan sağlığına zarar verebildiği için naylon poşet kullanımı yıldan yıla azaltılmaya çalışılıyor. Bundan dolayı bez çantalara yönelen kişilerin sayısı artıyor.

Naylon poşetler doğaya zarar verebiliyor ancak bez çantada böyle bir problem söz konusu değildir. Bez çantalar farklı şekillerde ve renklerde tasarlanabiliyor. Ancak naylon poşetlerde tasarım biraz daha zor gerçekleşir.

Bez Çantaların Kullanım Alanları

Bez çantalar proje bazlı çalışmalarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Proje bazlı çalışan firmalar adından daha fazla söz ettirmek için bez çantalardan yardım alabiliyor. Ancak bez çantaların tek kullanım alanı bu değildir. Kadınlar için dikkat çekici aksesuarlar üreten işletmeler tarafından da kullanılır. Bu işletmeler markalarını yansıtmak ve daha fazla alışveriş yapılmasına olanak sağlamak için bez çanta kullanır.

Günlük hayatta bez çantaya pek çok farklı alanda rastlanabiliyor. Bu alanlardan birisi de yemek satışı yapan yerlerdir. Dayanıklı ve güvenilir olduğu için bu işletmeler taşımada bez çantalardan yardım alıyor.


Bez Çanta Kullanırken Nelere Dikkat Edilir?

Bez çanta kullanımının yaygınlaşmasıyla beraber bireyler bez çanta kullanırken nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ediyor. Bez çantaları kullanırken güneş ışığından uzak tutmaya özen göstermek gerekir. Güneş ışığına maruz kalan bez çantalar yıpranabiliyor. Yıpranan ürün ise işlevini yerine getirmekte zorlanıyor.

Bez çantaları kullanırken altının delik olup olmadığını kontrol etmek gerekir. Altı delik olan ürünler taşıma esnasında problem yaşanmasına neden olabiliyor.

Baskılı Bez Çantalar

Herkes tarafından beğeniyle kullanılan bez çantaların işlevsel olması için baskı kullanılır. Bez çantaların güzel ve şık bir görüntü sergileyebilmesi için farklı renkte boyalardan yardım alınabilir. Bu boyalar sayesinde herkes tarafından beğenilen baskılar ortaya çıkabiliyor. Bazı üretici firmalar baskılarında fazla renk kullanıyor. Fazla renk kullanımı maliyeti artırsa da markanın hafızada kalmasına yardımcı oluyor.