Çanta, her yerde kullanılan ve taşınan bir ürün olduğu için mükemmel bir tanıtım aracıdır ve markanızın olabildiğince maruz kalmasına yardımcı olur. Ancak, bunu yapmak için çantanın doğru olması gerekir. İşte, kampanyanız için mükemmel bir çanta tipi seçmek için küçük kılavuzumuz.

Spor promosyonunuz için bir promosyon çantası seçerken piyasada çok çeşitli ürünler var. Seçim harika ama çok fazla kafa karışıklığına yol açıyor. Bu süreçte gezinmenize yardımcı olması için dikkate alınması gereken birkaç nokta var.




Toptan Çanta Üretimi Aşamaları Nelerdir?

Toptan olarak çanta satın almak isteyenlerin imalatçı firmalara başvurmaları halinde ihtiyaç ve talepler tam olarak öğrenilir. Müşteri eğer promosyon çanta talep etmekteyse iş kolunda çalışıldığı, müşteri portföyünün nitelikleri, üretilecek çantadan beklentiler ve benzeri konular net olarak anlaşılır.

Hangi tip çantanın nasıl bir modelde üretileceği anlaşıldıktan sonra gerekli tasarımlar yapılır. Çoğunlukla müşteriye bazı numuneler gösterilir. Bazen de tasarım yapıldıktan sonra numune üretilir ve müşterinin onayına sunulur. Kullanılacak malzemeler ve model hakkında müşteriden onay alındıktan sonra üretime geçilebilir.

İmalathanelerde bir gün içinde fazla sayıda çanta üretme kapasitesi vardır. Ne kadar çanta üretileceği o imalathanenin çalışan sayısına ve kapasitesine bağlı olarak değişebilir.

Toptan Promosyon Çanta Siparişi Vermeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Toptan promosyon çanta siparişi vermek isteyenlerin her şeyden önce ne istediğini iyi bilmelidir. Promosyon çantaların beklenen etkiyi oluşturabilmesi için sunulacak müşteri kitlesinin özelliklerinin iyi bilinmesi gerekir. Örneğin bir dershanenin öğrencilerine ve öğrenci adaylarına vereceği hediye için

tela çanta imalatı yaptırmasının pek anlamı yoktur. Doğru olan tercih öğrencilerin kullanabileceği sırt çantaları ya da klasör tipi evrak çantalarıdır. Laptop çantaları iş hayatında var olan çalışanlar için uygun olabilir.

Günümüzde bez çantalar da hem ekonomik oluşu hem de reklam basımına uygun olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. En doğru çanta tipinin ve modelin seçiminden sonra iş imalatçı firmalara bırakılabilir. İşinin ehli ve bu alanda tecrübe kazanmış imalatçı firma yönetimi ve personeli imalatı en iyi şekilde yapacaktır.

Firmanın reklamını oluşturacak yazı ve işaretlerin çantaların içine ya da dışına basılması gibi seçenekler de oldukça önemlidir. Bazı müşteri kitleleri göze batacak reklamlardan hoşlanmayabilir.

Promosyon Çanta Nereden Alınır?

Kaliteli Promosyon Çantalar ve Modelleri

Promosyon çantalar arasında markaların kendi etkinlik stratejilerine göre tercih edebilecekleri ürünlerin çeşitliliği her açıdan oldukça fazladır. Duruma ve ihtiyaca göre bu çantalar farklı türden tasarımsal özellikleriyle imal edilir ve üretilebilirler. Promosyon kongre ve sempozyum çantası ürünleri, kendisine özel bazı nitelikleri bulunan ve en sevilen ürünler arasında yer alırlar.

İnsanlar bu çantaları körüklü tasarım, metal saplı veya küçük boy nitelikte olarak yaşamda diledikleri gibi kullanabilme şanslarına sahip olurlar. Aynen bu çantalar gibi diğer taraftan postacı omuz askılı çantalar da birçok eşyanın ve evrağı taşınması noktasında insanlara güzel destekler temin ederler.

Postacı omuz askılı çantalar da diğer çanta modellerine göre boyutları itibariyle genellikle daha küçük bir yapıda tasarlanırlar. Pratik olarak bu çantalarda da bazı evraklar ve eşyalar en rahat şekilde taşınabilir.


Spor çantasının tutma tarzı genellikle polyesterden yapılmıştır ve hafif olmasına rağmen çok güçlüdür. Renk aralığı sınırlı olacaktır, bu nedenle markanızla bir pantone eşleşmesi elde edebileceğiniz çok büyük miktarlarda konuşmuyorsanız, logoya ücretsiz bir renk düşünmeniz gerekir. Tutuşlar, cepler ve kullanım kolaylığı nedeniyle caziptir - ancak markalaşma için bir alanı serbest tutmanız gerektiğinden fazla taşınmayın. Bunlar genellikle spor salonlarında kullanılan, seyahatlerde kıyafet taşımak ve çok daha fazlası için en popüler çanta tipleridir.


Sırt çantası


Yukarıdan malzeme ve markalama hakkındaki tüm yorumlar sırt çantası için geçerlidir. Bunlar ve bekletme arasındaki seçim sadece kişisel bir tercih değildir. İtiraz etmeye çalıştığınız sporu düşünmelisiniz - sırt paketleri bisikletçiler, joggers ve yürüyüşçüler için çok daha çekici. İnsanlar her gün bisiklete binip işten çıktıkça bunun sadece sporla sınırlı olduğunu düşünmeyin. Öğrencilerle, hatta İstanbul'daki insanlarla ve her yerde iki tekerlek üzerinde seyahat etmek için ekleriyle büyük bir hedef pazarınız olabilir. 

En Uygun Fiyata Promosyon Çanta Nasıl Yaptırabilirim?


İpli Çanta


Bunun faydası çekici görünmekle birlikte, ipliğin promosyon ürünü olarak birkaç avantajı vardır. İlk olarak hafiftirler ve katlanabilirler, böylece posta ile gönderilebilirler; bunları tesislerinizde depolamak istiyorsanız bu da büyük bir avantajdır. İkincisi, dekorasyon için çok daha geniş bir alana sahipler ve nihayetinde çok daha ucuzlar. Diğer çantalar daha kaliteli ürünler olsa da, bunlar bir müzik festivali ya da hayırseverlik 5k gibi daha iyi hediyeler yapar.


 Uzman Çantaları


Özellikle tek bir spora odaklanmayı düşünmek isteyebileceğiniz başka çantalar da var. Bunlar çizme çantaları gibi uzman çantaları; Bu, benzer mesleklerdeki futbolcular, rugby oyuncuları ve sporcular, hatta golfçüler için çok önemlidir. Birçoğu standart ürünler olarak kullanılabilir, ancak hacim yeterince büyükse, çoğu üretici bir ısmarlama yaratacaktır.


MALZEMELER

Esasen iki tür malzeme kanvası veya polyester vardır. Canvass, jüt - bitki materyallerinden yapılmış doğal bir lif - veya pamuk olabilir. Bunlar biraz daha pahalı olabilir, ancak doğal ürünler olarak biyolojik olarak parçalanabilir olma avantajına sahiptir. Dezavantajı, su geçirmez malzeme olmamasıdır; spor dünyasında bu önemli bir sorun olabilir


Kullanılan diğer malzeme, güçlü ve su geçirmez hafif polyesterdir. Polyesterler 250D, 300D veya 600D olarak adlandırılan farklı ağırlıklarda gelir. D denyeyi ifade eder ve kalınlığın sizin için işe yarayıp yaramadığına karar vermenin en iyi yolu bir numune elde etmektir.


DEKORASYON


En uygun maliyetli yol, çantayı serigrafi baskı yapmaktır. Bu, cesur ve etkili bir baskı sağlar, ancak tonsuz spot renkli baskı ile sınırlıdır. Ayrıca hat çalışması çok iyi olamaz. Bunun nedeni, ince çizgi çalışmasının ekranla görünmemesinin bir tehlike olmasıdır. İstediğiniz son şey, bazı logonuzun eksik olması.


Logonuzun çok iyi olabileceğini düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçin ve uzmanlarımız baskı konusunda sizin için en iyi seçeneğin ne olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.


Nakış


Nakış daha pahalıdır, ancak çok daha geniş bir renk ve efekt aralığına izin verir. Buradaki sorun, tanım gereği nakış malzemede delikler açacak, böylece marka alanında herhangi bir su geçirmez doğa kaybolacak - genellikle büyük bir sorun değil, dikkate almaya değer.


Transfer Baskı


Transfer baskısı biraz daha pahalı. Bu, daha sonra kumaşa ısı aktarılan tonların ve ince çizgilerin dijital olarak yazdırılmasını sağlar. Bunun tek dezavantajı, mürekkebin kumaşa işlemeli bir logo kadar dayanıklı olmayan bir şekilde yapışmasıdır.