Çantalarımız tanıtım mesajınız için mükemmel bir ortam sunar. Markanız için geniş bir yüzey alanı vardır ve herhangi bir görüntü veya logo ile basılabilir. Konferanslar ve büyük çaplı etkinlikler için ideal olan bir dizi promosyon materyali için kap olarak mükemmeldirler. Hepsinden iyisi, satın alacağınız daha ucuz promosyon ürünlerinden biridir.
Promosyon çantalar, markanızı uygun fiyattan daha fazla kazanabilir. Ürünlerinizi tanıtmak için markalı bir çanta bile kullanabilirsiniz.


Promosyon çantaların markanıza faydaları

  • Müşteriye firmanızı özel hissettirir
  • Satışlarınızı arttırır
  • Marka bilinirliğini arttırır
  • Bütçe dostu bir pazarlama Aracıdır


Ticari yaşamda sektörde uzun yıllar kalıcı olmak ve geniş kitlelere ulaşmak istiyorsanız hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinin yanında doğru reklam çalışmaları da son derece önemlidir. Promosyon ürünleri reklamcılık alanında geleneksel bir konumda yer alan aynı zamanda modern reklam çağında da etkisini sürdürmeyi başaran ve aynı zamanda da son derece ekonomik olan bir reklam ve pazarlama aracı olmaya devam etmektedir.

Promosyon baskılı çantalar sayesinde şirket reklam veriminizi de son derece arttırabilir ve markanızın uzun soluklu tanıtımını sağlayabilirsiniz. Hedef kitlenin ilgisini çekecek, kullanışlı promosyon baskılı çantalar ile işletmenizin reklamlarına farklı bir ivme kazandırabilirsiniz. 

ilginizi çekebilir Promosyon Çantanızı Nasıl Seçersiniz

Seçilecek Markalı Çanta Çeşitleri

Markalı bir çantada, tek bir jenerik konteyner veya bir beden beden ölçüsüne uyması için tek bir kap ile sıkılmazsınız; Genel amaçlı taşıma çantaları veya optik olarak tasarlanmış çantaları seçebilirsiniz. En popüler markalı çanta çeşitlerimizden bazıları:

  • Çanta Torbaları - Ticari markalarınızı sergilemek için bolca alan sağlayan klasik bir çanta stili.
  • Soğutucu Çantalar - Ürünlerinizi serin tutuyorsanız mükemmel bir seçenek.
  • Sırt çantaları - Omuza asılabilen markalı çantalar. Diz seviyesinde tutulmaktansa, promosyon sırt çantası, herkesin görmesi için baskılı tasarımın konumunu yükseltecektir.
  • Dizüstü Bilgisayar Çantaları - Çalışanlarınızı markalı bir dizüstü bilgisayar çantasıyla çalışırken marka üzerinde tutun.

Marka Elçileri Oluşturmanıza Yardımcı Olur

Marka elçileri, markanın ürün ve hizmetlerini hem çevresindeki kişilere hem de dijital medya aracılığıyla çok daha büyük kitlelere duyuran ve tavsiye eden kişilere denir. İyi tasarlanmış ve mesajını net bir şekilde veren bir bez çanta, marka elçileri yaratmaya yardımcı olur. Marka elçileri sayesinde markanın güvenilirliği artar.


Markalı Çanta Tasarımı

Sitemizde çok çeşitli promosyon çanta türleri bulunmaz ayrıca özelleştirme söz konusu olduğunda çok çeşitli seçenekler bulacaksınız. Çantalarınızı mümkün olduğunca iyi yapmak isteyeceksiniz. Markanız için en uygun olan çantanın renk kombinasyonunu seçin, sonra logonuzu ve mesajınızı bize iletin. Basit baskıdan tamamen işlenmiş görüntülere, ihtiyaçlarınızı karşılamak için eksiksiz bir hizmet paketi sunuyoruz.


Promosyon Çanta Sipariş Etme

Promosyon çantası, müşterileriniz, müşterileriniz, müşterileriniz, iş ortaklarınız, hayal edebileceğiniz, işinizle iletişim kuran insanlar için mükemmel bir kerelik bir hediyedir. Onları daha etkili yapan şey, markanızı tanıtmaya devam edecek olmalarıdır. Yüksek kaliteli, dayanıklı markalı çantalar en önemli kamu maruziyetidir. Bu, pratik ve taşınabilir olan en büyük satış noktasıdır.


Markalı Çantalar için Uzman Yardımı Alın

Sitemizde sipariş edebileceğiniz markalı çantalar ve diğer promosyon ürünleri söz konusu olduğunda size tavsiye ve rehberlik vermekten memnuniyet duyarız. Sitemizdeki formu kullanarak satış ekibimize e-posta gönderebilir veya 0212 505 13-88 numaralı telefonu arayarak bize bir satır bırakabilirsiniz.