Çantalar günlük yaşamda insanların daima en sık şekilde ihtiyaç duyduğu ve kullandığı ürünler arasında yer alırlar. Bu ürünleri tasarımsal olarak farklı niteliklerde görebilmek mümkündür. Promosyon çanta ürünleri ise her ne kadar yine aynı şekilde insanların gereksinimlerini karşılasa da daha çok çeşitli markalar tarafından tanıtım stratejileri için kullanılırlar. Promosyon çanta nedir? sorusuna cevabı bu yazıda bulabilirsiniz.



Promosyon Çanta Nedir?

Kurumsal firma ve organizasyonlar tarafından ürünlerin tanıtımları ya da hediyelik promosyon olarak müşteri veya müşteri adaylarına sunduğu en başarılı tanıtım aracına promosyon çanta denir.

Promosyon çantalar farklı baskı teknikleri kullanılarak doğrudan tanıtım faaliyetinde bulunacak firmalara özgü şekilde tasarlanan faydalı ürünlerdir. İnsanlar bu çantalara yaşamlarında yer verirken aynı zamanda çantada adı bertilen firmayı daha yakından tanır ve benimser bir hale gelirler.

Markalar bu yönde bir ürün hazırlarken kendi logoları ve adlarını bunun üzerine en dikkat çekici şekilde yerleştirirler. Bu sayede markanın hedef kitleye yönelik başarılı bir şekilde tanıtımı yapılmış olur.

Promosyon Çantalar Nasıl İmal Edilir?

Birçok markanın promosyon çalışmaları kapsamında ihtiyaç duyduğu çanta ürünleri birçok farklı teknik kullanılarak değişik türlerde üretilebiliyor. Serigrafi baskı, dijital baskı ve folyo baskı gibi teknikler ilgili çantanın niteliğine ve özelliklerine göre kullanılabiliyor.

Ham bez çanta imalatı aşamasında genellikle bu baskı tekniklerinin her birinin kullanımıyla en iyi şekilde verimler alınabiliyor. Firmamızdan hem ham bez çanta imalatı ve hem de sırt çantası türleriyle alakalı gerekli tasarım hizmetlerini güvenle alabilirsiniz.

Sırt çantası imalatı veya diğer çantaların imalatları konusunda bizlere adet sayısı, malzeme kalitesi ve ebatlar konusundaki taleplerinizi ileterek istediğiniz tarzda ürünlere sahip olabilirsiniz. Özel teknolojik baskı araçları ve makinelerimizle bizler arzu ettiğiniz şekilde ilgili ürünleri seri bir üretimle üreterek sizlere gönderim için hazır bir hale getirebiliriz.



Promosyon Çanta Çeşitleri

Tanıtım ve dinamik reklam faaliyetlerine en iyi biçimde hizmet edebilen promosyon çanta ürünleri çok farklı tarz ve çeşitlere sahip olabiliyorlar.

En sık tercih edilen promosyon çanta çeşitleri;

  • Sırt çantaları,
  • Bilgisayar çantaları,
  • Elde taşınmaya uygun çantalar,
  • Alışveriş çantası, 
  • Makyaj çantası, 
  • Bez ve evrak çantası

Çanta imalatçıları arasından kaliteli hizmetleri olan bir firma seçilirse isteğe uygun olarak daima en güzel promosyon çantalarının üretilmesi olanaklı bir hale gelir. Firmamız bu konuda beklentileriniz karşılayacak nitelikte hizmet sunabiliyor. Dilerseniz markanızı tanıtma konusunda ürün tasarımları için bizlerden memnun kalacağınız hizmetler alabilirsiniz.

Promosyon Tela Çantalar

Tela çantalar kullanımı her açıdan en rahat olan, hafif ve insanların daima sahip olmaktan hoşnut olduğu güzel çanta modelleri arasındadır. Firmamız başarıyla sizlere uygun şekilde tela çantaların imalatını yapabilecek bir kapasiteye sahiptir.

Bizler tela çanta imalatı çalışmalarımızda renk yoğunlukları, ebat ayarları, elde tutmalı veya uzun saplı çanta tasarımı gibi unsurları dikkate alarak kaliteli tela çantalar üretebiliyoruz. Malzeme kalitesini pamuk ağırlıklı veya diğer seçeneklere bağlı olarak sizlerin isteği doğrultusunda belirliyoruz.



Su Geçirmez Promosyon Çantalar

Günlük yaşamda kullanılan çantaların daima sahip olması gereken en önemli özelliklerden biri onların su geçirmez bir yapıda olmalarıdır. Özellikle promosyon çantalarının imalatı aşamasında bu tarzda ürünler üretilirse bu her açıdan insanlar üzerinde daha iyi bir memnuniyet oluşturmaya olanak sağlar. Firmamızda ürettiğimiz ürünlerimizin birçoğu genellikle su geçirmez bir özelliktedir.

Promosyon Çanta Fiyatları

Farklı özelliklerde ve kalitelerde üretilen promosyon çanta fiyatları birtakım değişkenliklere sahip olabiliyor. Bu çantaların fiyatlarını belirleyen etkenler arasında boyutları, malzeme kalitesi ve kullanım amaçları fiyat belirlemeye yarayan imkânları sağlıyor. 

Eğer en uygun fiyat olanaklarıyla promosyon çanta ürünlerine sahip olmak isterseniz bu konuda bizlerden iyi bir destek alabilirsiniz. Çünkü bizler toplu alımlarda fiyatlarımızı en makul hale getirebiliyoruz.


Promosyon Çanta Sipariş

Markanıza yakışacak şekilde arzu ettiğiniz nitelikte ürünlerin özel tasarımlarının yapılması için bizlere sitemizde yer verdiğimiz iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. İsteklerinizi bizlere iletebilir ve en güzel promosyon ürünlerine kısa sürelerde sahip olabilirsiniz.


Promosyon çanta imalatı hakkında bilgiler bulabileceğiniz blog sayfası