Bir işletmeyi tanıtmanın birçok yolu vardır, ancak Avrupa Çantanın özel promosyon çantaların kullanımı kadar etkili değildir. Promosyon çantalar, markanızın bilincini artırmak için idealdir. Müşterileriniz eşyalarını taşımak için kullandıkça, işletme logonuzu veya sloganınızı birçok insan tarafından görülmesine izin verir. İşletmenizin alanına da hitap eden konferanslarda veya etkinliklerde işletmenizin hediyesi olarak mükemmel olacaktır.

El çantaları, spor çantaları, evrak çantaları, laptop çantaları, sırt çantaları, kongre çantaları, plaj çantaları, haftasonu çantaları ve giysi çantaları üretiyoruz. Şirket içi üretim ekibimiz, kusursuz çanta oluşturmak için sizinle ve ekibinizle birlikte çalışacaktır. Imperteks, naylon, kanvas, mumlu kanvas, su geçirmez imperteks ve yırtılmaz malzemelerin yanı sıra diğer malzemelerden yapılan çantaların imalatında da uzmanız ve deneyimli bir kadroya sahibiz.


Müşteri Tercihlerinde Promosyon Çantanın Önemi

Müşterilerinize markalı bir çanta tedarik ederek, firmanızı kullanma veya gelecekte sizden satın alma şanslarını büyük ölçüde artırırsınız. İşletmenizin kendisini tanıtmakla kalmaz, şirketinizin yürüttüğü belirli etkinlikleri veya devam eden kampanyaları özel olarak da tanıtabilirsiniz.

Plastik torbaların bugünlerde bir bedeli varken, Promosyon Çantanız ile yeniden kullanılabilir özel bir promosyon çanta oluşturmak için daha iyi bir zamanlama yoktur. Sağladığımız çantalar, dayanıklı bir çantayı müşterilerinize ulaştırmanızı sağlamak için en yüksek kalitede malzemelerden yapılmıştır.

 

Promosyon Çanta imalati

Hangi Çanta Tipi?

Gamımızda birçok farklı türde çanta mevcut. Burada, promosyon çantalarının kimin için çalıştığını ve her bir müşteri için hangi çanta tipini kullanmanız gerektiğini beraber değerlendirir ve ihtiyaçlara göre göz atıyoruz.


Promosyon Market Torbası Modelleri


En Fazla İlgi Gören Promosyon Çanta Çeşitleri Nelerdir?

Promosyon ürünleri arasında en gözde ürün olan çantalar insanların daha fazla ihtiyaç duyduğu ve daha fazla kullandığı ürünlerdir. 

Promosyon olarak üretilen çanta çeşitleri şunlardır;

  • Bilgisayar çantası
  • Sırt çantası
  • Spor çantası
  • Kol çantası
  • Evrak çantası
  • Bel çantası
  • Seyahat çantası

Bu çantalar gibi birçok çanta promosyon olarak sunulabilir. Bu çantaların her biri farklı amaçlar için farklı alanlarda kullanılıyor. Firmalar kendi alanlarına göre bu çantalardan sipariş verebilirler. Veya daha fazla kullanılan çantalar da tercih edilebilir.

Bilgisayar çantaları genellikle sürekli iş seyahatine çıkan personeller ve iş insanları için uygun bir modeldir. Bu çantalar elle taşımalı bir modeldir. Çanta içerisinde bilgisayar konulacak boyutlarda üretilmelidir. Ayrıca çantanın içine bir ajanda ve evrak bölümü de olmalıdır. Çantanın görünür bir yerinde kalem konulacak bölmenin de olması çantayı daha kullanışlı hale getirecektir. Bilgisayar çantası dıştan şık bir görünüme sahip iç hacmi de geniş olmalıdır. Çantayı kullanacak olan kişi bilgisayar, evrak ve ajanda gibi malzemeleri zorlanmadan yerleştirebilmelidir.

Sırt çantası günlük hayatta en fazla kullanılan çanta çeşididir. Bu çantalar spor çantası, seyahat çantası ve dağcılık çantası olarak ta kullanılabiliyor. Sırt çantası ağırlığını fazla hissettirmeyen ve taşınması rahat olduğu için büyük bir kitle tarafından tercih edilir. Sırt çantasının kullanımı ne kadar rahat ve kolay olursa o kadar fazla kullanılır. Sırt çantaları iç hacmi geniş olmalıdır. Çantada farklı bölmeler olmalı ve kullanım amacına göre insanların ihtiyacına karşılık vermelidir. Özellikle dağcılık, kamp ve av çantası olarak kullanmak isteyen kişiler bu çantaları ihtiyaçları olan tüm malzemeleri içine koyarak kullanmalıdırlar. Yine sırt çantaları içine fazla ürün konulacağı için ekstra sağlam ve kaliteli olmalıdır.

Spor çantaları çok basit bir görünüme sahip olsa da küçük dokunuşlar ile daha güzel bir görünüme kavuşturulabilir. İnsanların spor salonlarına veya halı sahalara giderken kullandıkları bu çantalara spor için hazırladıkları kıyafetleri koyarlar. Bu çantalar sırt çantası, omuz çantası veya el çantası şeklinde üretilebilir. Bu üç model de kullanışlıdır ve binlerce insan tarafından kullanılıyor. Sırt çantasında da birkaç bölüm olmalıdır. Özellikle ayakkabılar ve terli kıyafetlerin temiz kıyafetler ile aynı bölüme koymamak için farklı bölmelere ihtiyaç duyulur. Ayakkabı için zaten ayrı bir bölüm bulunuyor.

Kol çantası bayanların en çok özen gösterdikleri modeldir. Bayanlar farklı model ve renklerde birden çok çantası bulunur ve günlük kıyafetlerine göre değiştirirler. Kol çantası promosyon ürünler arasında fazla kullanılmaz. Bunun nedeni ise bayanların zevklerinin farklı olması ve promosyon olarak üretilen modellerin fazla tercih edilmemesidir.

Evrak çantası promosyon ürün olarak kullanılmaya en müsait çantalardan biridir. Son yıllarda üretilen evrak çantalarının neredeyse tamamı promosyon ürün olarak üretilmiştir. Bilgisayar çantaları evrak çantası görevi de yapıyor fakat toplantılarda evrak yoğunluğunun fazla yaşanması ve evrak taşımada bu çantalar kullanılıyor. Evrak çantaları sadece el ve omuz destekli taşınabilir. Çanta genelde iki veya üç bölümden oluşur. Bu ölümlerin birinde kalem yeri de olur. Ayrıca bazı modellerde hesap makinesi bölmesi bile oluyor.

Promosyon ürün olarak üretilen seyahat çantaları normal büyüklükten biraz daha küçük olur. Bu çantalar genellikle kısa süreliğine fazla eşya gerektirmeyen seyahatler için idealdir. Fazla eşya götürülecek gezi ve seyahatlerde de şahsi eşyaların konacağı çanta olarak değerlendirilebilir. Küçük ve şık bir promosyon çanta firmanın reklamını büyük kitlelere yapabilir.


Promosyon Çantanızı Nasıl Seçersiniz


Öğrenciler için Sırt Çantaları

Özel promosyon sırt çantaları, eşyalarını taşımak için pratik ama şık bir çantaya ihtiyaç duyan öğrenciler gibi insanlar için idealdir ve sunduğumuz sırt çantaları yelpazesi sayesinde, marka bilinirliğini arttırmak ve marka logonuzu göstermek için mükemmeldir.

Bir sırt çantasının ana gövdesi oldukça büyük olduğundan, şirketinizin ve özel mesajınızın reklamını yapmak için fazlasıyla yeterli alan vardır.

 

Kulüpler ve Okullar İçin İpli Çantalar

Güçlendirilmiş köşeleriyle tamamlanmış imperteks ipli çantalarımız, iş logonuzun veya kampanya bilgilerinizin bir tarama veya aktarma yoluyla eklenebileceği birçok renkte mevcuttur. Okullarda ve spor kulüplerinde kullanım için mükemmel, özel promosyon ipli çantaların satın alınması ve dağıtımı yoluyla firmanızın bilinirliğini kolayca artırabilirsiniz. Bir sırt çantası kadar rahat, markanızın farkındalığını artırmak için bir ipli çanta seçebilirsiniz.

 

Günlük Yaşam veya Konferanslar için Yeniden Kullanılabilir Çantalar

İş etkinliklerinde ve konferanslarda normalde birçok bilgi paketi veya broşür toplarsınız. Günlük Çanta ya da Yeniden Kullanılabilir Kanvas-Keten Çanta, tüm bu bilgileri taşımak için mükemmel bir özel promosyon çantası türüdür ve bu nedenle işletme markanızın bilincini arttırmak için harika bir araçtır.

 

Herkes İçin Yeniden Kullanılabilir Çantalar

Yeniden kullanılabilir çantalardan oluşan Avrupa Çanta serisi özel promosyon çanta olarak kullanım için mükemmeldir ve kesinlikle herkes tarafından kullanılmaya uygundur!

Bu çantalar, özel markalı çantalarınızın oluşturulması için idealdir ve kampanya ayrıntıları, özel mesajlar, marka logoları veya sosyal medya tanıtıcıları eklemek için fazlasıyla yeterli alan sunar. Markanız hakkında farkındalığı artırmak için promosyon çantaları kullana bilirsiniz. 


Diğer Blog Yazılarımız

Konferans Çantaları- Elit Bir Promosyon Aracı

Farklı İsim ve Tarzlara Sahip Sırt Çantaları - Kullanım Alanları