Yeni dijital medya reklamlarına binlerce tl yatırmak yerine, pazarlama endişelerinize basit bir yanıt olsaydı ne olurdu? Peki ya ucuz bir çözüm olsaydı?

Neyse ki var!

Bu bez çanta satın alma rehberi makalesinde, bu ürünü neden işletmenize dahil etmeniz gerektiği, özel logo baskılı bez çantaların nasıl oluşturulacağı ve tüm iş ihtiyaçlarınız için bez çantaların nereden alınacağı hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Özel Promosyon Çantaların Şirketinize Kattığı Değer Nedir?


İşiniz İçin Neden Logo Baskılı Bez Çantalara İhtiyacınız Var?

Bir çanta , işinizi pazarlamanın en etkileyici yolu gibi görünmeyebilir , ancak bu ürünün hizmetlerinize daha fazla dikkat çekmede etkili olmasının birçok nedeni vardır.

İlk olarak, diğer pazarlama materyalleri için depolama olarak kullanılabilirler.


Diğer Pazarlama Nesnelerinin Depolanması

Yakın zamanda yerel mağazanıza gittiyseniz veya kurumsal bir etkinliğe katıldıysanız, muhtemelen eve birkaç yeni kalem ve broşürle geldiniz. Ancak tüm bu malzemeler yer kaplayabilir.

Logonuzu yalnızca özelleştirilebilir bez çantalara basmakla kalmaz, aynı zamanda el ilanları, kartvizitler ve şirket kırtasiye malzemeleri gibi diğer ürünleri de yerleştirebilirsiniz, böylece müşterilerinizin yanlarında eve götürebilecekleri bir şeyler olur!

Herkes yedek bir çantayı takdir eder, bu nedenle böyle çanta fikirleri garantili başarıdır.


Bir Bez Çanta Hediye Edin

İşlerine yeni başlayan insanlar için, yerel topluluğunuz ve diğer işletme sahipleriyle iyi bağlantılar kurmaktan daha önemli bir şey yoktur.

İster yeni bir mağaza açmış olun, ister yıllardır bir şirket yönetiyor olun, iyi ilişkiler kurmak çok önemlidir, ancak pazarlama dünyasında arkadaş edinmeye neyin yardımcı olduğunu biliyor musunuz? Hediyeler!

Bez çanta malzemesi nispeten ucuzdur, bu nedenle birkaç bez çanta yapmak tüm bütçenize mal olmaz ve işinize büyük bir itibar kazandırır.


Taşınabilir Billboard

Hiç şüphesiz, bez çanta kullanmanın en iyi nedenlerinden biri, işletmeniz için yürüyen bir reklam panosu sağlamalarıdır. Sınırlı maruz kalma olan sosyal medya gönderileri gibi diğer pazarlama biçimleriyle karşılaştırıldığında ...

Bez çantaların zaman sınırı yok! Bir müşteri bir tane taşıdığı sürece, şirketiniz gittiğiniz her yerde maruz kalıyor. Örneğin, bez çantalar seyahat için kullanışlıdır, bu da pazarlamanızın da seyahat edeceği anlamına gelir.

Artık bu ürünleri pazarlama için kullanmanın avantajlarına sahipsiniz, şimdi bu bez çanta satın alma rehberinin detaylarına geçelim.


Bez Çanta Satın Alma Rehberi Maddeleri

Bez çantalarınızın avantajlarından faydalanmadan ve onları dünyaya göstermeden önce, onları baştan sona nasıl oluşturacağınızı bilmeniz gerekir. Bu, sipariş vermeden önce dikkate alınması gereken bazı adımlar olduğu anlamına gelir.


1. Hedefinizi Belirleyin

İş hayatında yapılacak en kötü hatalardan biri, nihai bir hedefi olmayan bir kampanya başlatmaktır. Aksi takdirde tüm çabalarınız boşa gidebilir. Bu nedenle, bez çantalar oluşturmak da farklı değil.

Neden bez çantalar yarattığınıza karar vermelisiniz. Belirli bir olay için mi? Onları mağazalara yerleştirmek ister misiniz? Yoksa çalışanlar için mi?

Bazı durumlarda, bir posta listesi düzenlemeniz ve müşterilerin iletişim bilgilerini almanız gerekir. Ancak sadece tanıtım amaçlı varsa bunu planlama aşamalarında netleştirin.


2. Özelleştirmeyi Düşünün

Bez çantalarınızı hazırlarken düşünmeniz gereken bir sonraki şey kişiselleştirmedir. Belirgin yazı tiplerinin ve resimlerin yanı sıra, tasarımınızın kalabalığın arasından sıyrıldığından da emin olmalısınız.

Bunu metalik bez çantalar, renkli boyalar ve çeşitli dokular tercih ederek yapabilirsiniz. Kalıcı bir izlenim bırakmak söz konusu olduğunda, çantalarınıza biraz kişilik serpiştiren her şey önemlidir.


3. Bir Bütçe Ayırın

Bez çanta tasarlarken düşünülmesi gereken bir diğer faktör de elbette paradır. Daha sonra ürünlerine paranızın yetmediğini öğrenmek için mükemmel satıcıyı bulmak istemezsiniz.

Bu nedenle, herhangi bir para felaketinden kaçınmak için bir bütçe belirlemek iyi bir fikirdir. Sadece malzeme maliyetini, bir tasarım yapması için bir sanatçıyı işe almayı ve üretimin fiyatını düşünmeniz gerektiğini unutmayın.

Tüm bu unsurlar bütçenizin bir parçası olmalıdır.


4. Bir Tarz Seçin

Bez çantaların çeşitli tarzlarda olduğunu biliyor muydunuz? Çevre dostu çantalar, tüketici bilinçli satın almanın artmasıyla son yıllarda daha popüler hale gelse de, piyasada başka çeşitler de var.

Örneğin pamuklu bez çantalar, çevre dostu çantalara kıyasla bir diğer seçenek. Normalde aynı malzemelerden yapılırlar ancak pamuklu bez çantalar dayanıklı ve pratiktir.

Pamuklu çantalar sadece mağazalara gitmek, seyahat etmek ve arkadaşlarla pikniğe katılmak için kullanışlı değildir. Bunları işe gitmek için de kullanabilirsiniz, bu nedenle bu tür ürünlerin tüketicilere fayda sağlayabileceği birçok durum vardır.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Türkiye’nin Toptan Çanta İmalatçısı


Konferans Bez Çantaları

İş dünyasında olmak, birçok konferansa katılmanız gerektiği anlamına gelir ve bu da evrak işleri, atıştırmalıklar ve kişisel belgeler gibi bir sürü zaman getirmeniz gerektiği anlamına gelir.

İster bir konferans düzenliyor olun, ister insanların konferanslara götürebilecekleri çantalar yaratmak istiyorsanız, bu tarz işletmenizi potansiyel müşterilere tanıtmak için mükemmeldir.

Konferanslar, yeni iş bağlantıları bulmak için bir bağlantı noktasıdır, bu nedenle alışveriş çantanızın orada sergilenmesi adınızın fark edilmesini sağlayabilir!



Vinil Bez Çantalar

Vinil bez çantalar, logonuzu ve yazı tipi tasarımınızı vurgulayan net görünümleriyle markanızın tanınmasına yardımcı olmak için harikadır. Siz de bu tarz çantaları farklı boylarda satın alabilir , beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Ayrıca, vinil bez çantalar ekonomiktir, bu nedenle bunları toplu olarak satın almak sorun değildir.



İş Çantaları

Muhtemelen bir iş çantası aradığınız için, iş dünyasındaki insanların tarzına ve kıyafetlerine uygun bir tasarım seçmek iyi bir seçimdir.

Bu bez çantalar çalışanlara, yeni müşterilere promosyon hediyeleri veya potansiyel tüketicilere ücretsiz olarak verilebilir. Notları ve diğer malzemeleri saklayabileceğiniz çeşitli ofis çantaları bulabilirsiniz.

Bu nedenle, iş çantaları faydalıdır ve adınızı oradan çıkarmanıza ve tüketicilere bir şeyler geri vermenize izin verir. Bunun gibi basit bir hediyeyle değer katmak, marka sadakati oluşturmak için harikalar yaratabilir.



Plaj Bez Çantalar

Ama kim demiş bez çantaların iş için olması gerektiğini söylüyor? Marka logonuzun tasarım olmasını istemenize rağmen, bu çantanın iş için kullanılması gerektiği anlamına gelmez.

Plaj çantası sunmak, işletmenizin reklamını yapmanın benzersiz bir yoludur ve müşterileriniz için eğlenceli bir hediye görevi görür. Bez çantanız dünyanın her yerindeki plajlarda kullanılabilir!



5. Özel Bez Çantalarınızı Sipariş Edin

Logo baskılı bez çanta satın alma rehberinizdeki son iş sipariş vermektir. Bez çanta siparişi vermenin en iyi yolu toplu olarak satın almaktır. Bu seçenek size çok sayıda ürün sunar ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

İdeal olarak, asla tükenmemek ve mümkün olduğunca çok kişiye verebilmek için büyük bir bez çanta kaynağına sahip olmak istersiniz. Tek yapmanız gereken numaraya karar vermek ve kaliteli bir satıcıyla iletişime geçmek.

Bez çantalarınızı satın almaya gelince, en iyi fiyatlarla geniş bir seçim sunan tek bir yer var. Bagmaster'lar sizin için her şeyle ilgilenecek.

Birbirinden güzel bez çanta koleksiyonu hakkında her şeyi öğrenmek için web sitesine göz atabilirsiniz !


Bez Çantalar Gerçekten Buna Değer mi?

Bez çantalar düz bir kanvastır. İstediğinizi yazabilir, görselinizi tasarlayabilir ve havalı bir yazı tipi seçebilirsiniz. Pazarlama genellikle robotik ve sıkıcı görünebilir, ancak yaratıcı olmak ve bez çanta yapmak tam tersidir.

Çantaları tasarlarken yenilikçi ve etkileyici olabilirsiniz ve müşterileriniz bunları günlük yaşamlarında ayak işlerini yaparken, gezilere çıkarken ve malzeme taşırken kullanabilirler.


İşte iş çantalarınızı dağıtabileceğiniz bazı etkinlik örnekleri :

  • Yeni Çalışan Hediye Çantası
  • Pazarlar ve Yerel Festivaller
  • Fuarlar
  • Arkadaşlar ve Aile

Gördüğünüz gibi, bez çantalar yaratmak işinizi tanıtmak ve birinin gününü yeni bir hediye ile aydınlatmak için harika bir fırsat!


Bez Çantalarla Markanızı Parlatın

Bu bez çanta satın alma rehberini okuduktan sonra, işletmenizi tanıtmak için en iyi çantaları yaratmak için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Plaj, iş, alışveriş ve gündelik kullanım için stiller tasarlayabilirsiniz.

Bu çantalar her durumda kullanılabilir, böylece çalışmayan bir ürüne para harcamaktan endişelenmenize gerek kalmaz. Bez çantalar, tüketicileriniz ve çalışanlarınız arasında anında bir hit olacak!

Bugün Avrupa Çanta'ya bir göz atın ve işletmeniz için sipariş verme hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın.