Katılımcıların Beğeneceği Konferans Çantası Hediyesi



Her akıllı pazarlama ve kurumsal etkinlik planlama uzmanı, markalı promosyon ürünlerinin değerli gücünü bilir. Özel bez çantalar , su şişeleri , sırt çantaları ve hatta özel baskılı boyunluklar , bir logo, slogan veya görev bildiriminin stratejik olarak yerleştirilmesi yoluyla bir şirketi ve markayı halka tanıtabilir.


Her yıl dünyanın her yerinde binlerce konferans, ticaret fuarı ve kurumsal etkinlik düzenleniyor ve katılan şirketlerin tümü markalı konferans hediyelerinin gücünden yararlanıyor. Müşterileri ve etkinlik katılımcılarını stantlara çekmek ve ürün ve hizmetleri tanıtmak için kullanılırlar.

Konferans Çantaları: Kurumsal Hediye Olarak Kime Verilir

Çeşitli şirketler arasında çok fazla rekabet olduğu için, kabinleri yönetmekten sorumlu olanlar, kalabalıktan sıyrılmak için bir yol bulmalı ve katılımcıların gerçekten istediği ve heyecan duyduğu özelleştirilmiş hediye çantalarını dağıtmanın daha iyi bir yolunu bulmalıdır. Peki, hediye çantalarının etkinlik katılımcıları üzerinde en büyük izlenimi yaratmasını nasıl sağlayabiliriz? Bu makale, bazı yaratıcı konferans hediye çantası fikirlerine ilham vermenin yanı sıra, bugün piyasada bulunan en benzersiz ve popüler hediyelik eşyalardan bazılarını sağlamaya yardımcı olacaktır.

Promosyon hediye çantaları size şirketinizin değerleriyle övünme fırsatı verir. Dahası, alıcılara değerli bir şey sunabilirsiniz. Bu segmentte de laptop çantaları, seyahat çantaları, ofis çantaları gibi pek çok seçenek var. Etkinliğe ve alıcının türüne göre bu çantalardan herhangi birini seçerek önemli kişilere devredebilir ve iyi niyetinizi kazanabilirsiniz. Bu çantalardan bir tanesi de seçkin konuklara kurumsal bir hediye olarak bu günlerde oldukça popüler olan konferans çantalarıdır. Uzun ömürlü konferans çantaları Avustralyakaliteli bir ürünle marka itibarı yaratmak isteyen profesyoneller için mükemmel bir seçimdir. Bu çantalara iş logonuzu basabilir ve promosyon ürünleri olarak kullanabilirsiniz. Alıcılar bu çantaları düzenli olarak kullanacağından herkes marka adınızı görecektir.


Çoğu durumda, şirketler bu özel baskılı konferans çantalarını yalnızca konferansta değil, aynı zamanda ürün lansman partisi, tatil partisi, konferans, fuar ve diğer benzer etkinlikler gibi diğer durumlarda da sunar. Ancak bu konferans çantalarını kurumsal hediyeniz olarak kime hediye etmelisiniz? Partinize davet edilen hemen hemen herkes çantadan değer alacaktır. Yine de bu çantaları kime hediye etmeniz gerektiği konusunda size yol gösterdik.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuarlar İçin Promosyon Çanta Satın Alma Rehberi

Çalışanlar

Bir işveren olarak bir partiye ev sahipliği yapmış ve çalışanlarınızı davet etmiş olabilirsiniz. Çalışanlarınız her zaman bazı yararlı ve çok yönlü hediyeler bekleyecektir. Böylece çalışanlarınız için toplu konferans çantaları satın alabilir ve markanıza göre özelleştirebilirsiniz. Çalışanlarınız için en iyi konferans çantaları olarak messenger tarzı çanta ve sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Ofise giderken çalışanlarınız bu çantaları düzenli olarak taşıyacaktır. Bu fermuarlı çantalar resmi eşyalarını güvende tutar.


İş ortakları

İş ortaklarınızı konferansa davet ettiniz mi? İşinizi büyütmede önemli bir rol oynadıkları için onları promosyonlu konferans çantalarınızla memnun edebilirsiniz . Belge çantaları ve laptop çantaları, iş ortaklarınız için seçebileceğiniz en iyi konferans çantaları olabilir. Bu iş ortakları sizinle anlaşma yapmaya daha fazla ilgi gösterecek. Böylece, bu dayanıklı konferans çantalarına yatırım yaparak gelecekteki avantajların keyfini çıkaracaksınız. Sağlam askıları ve dolgulu tasarımları ile bu çantaları taşıması rahattır.


Günlük taşıt

Potansiyel müşterilerinizin çoğu günlük taşıtlardır ve her gün ofislerine gitmeleri gerekir. Böylece konferans çantalarınız onlar için oldukça faydalı olacaktır. Küçük seyahat çantalarına yatırım yapabilir, marka logonuzla kişiselleştirebilirsiniz. En kaliteli çantalar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, dosyalar, not defterleri ve şişeler gibi tüm temel öğeleri barındırır.


kursiyer

Bazı genç adaylar için bir eğitim semineri düzenlediniz mi? Daha sonra bu konferans çantaları ile kursiyerlerin dikkatini çekebilirsiniz. Kurumsal eğitim programınızın ilk seansında bu hediye çantalarını hediye edebilirsiniz.


Elit müşteriler veya misafirler

Değerli müşterilerle ilişki kurmak, onları elde tutmak veya yeni ilişkiler kurmak için yürütülen birçok etkinlik veya seminer vardır. Bu gibi durumlarda, kaliteli bir eşantiyon etkileyicidir ve kuruluşlar için kazanan sonuçlar getirir. Böyle bir etkinlik sırasında siz değerli müşterilerinize deri konferans çantaları hediye edebilirsiniz. Bu tür cömert eylemler, sizi tüm iyi nedenlerle hatırlayan insanlar arasında hatıralar bırakır. Ayrıca çantanın üzerine basılan logo, ihtiyaç duyduklarında ürün veya hizmetinizi mutlaka hatırlatacaktır.

Her bütçeye uygun konferans çantası satın alın

İndirimdeki konferans çantalarını arıyor olabilirsiniz. Ancak, çevrimiçi mağazalarda bu tür çantaları indirimli fiyatlarla bulabilirsiniz. Sadece bu da değil, her bütçeye uygun farklı malzeme türlerinde çantalara sahip oluyorsunuz. Tek merkezi bölmeli veya iç disseke bölmeli çantalar oldukça uygun fiyata mevcuttur. Kolaylık sağlamak için kulpları ve uzun omuz askısı vardır. Çantaların tüm bu özelliklerini inceleyebilir, fiyatlarını karşılaştırabilir ve kurumsal hediye için toptan fiyatlarla toptan satın alabilirsiniz. Yatırımınızdan en iyi oranları ve değeri elde etmek için özelleştirme hakkında konuştuğunuzdan emin olun. 


Toplu konferans çantasını en iyi fiyata satın alın ve kapınıza teslim edin. Mükemmel müşteri hizmeti ile en kaliteli promosyon ürünleri sunuyoruz.

Bu yazı ilginizi çekebilir.  Toptan Bez Çanta Fiyat ve Modelleri

Büyük Hediye Çantalarının Nitelikleri

Konferans dünyasında, verilecek en iyi hediyelerin hangileri olacağını seçerken takip edilmesi iyi olan birkaç Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler var. Popüler hediye çantalarının en iyi özelliklerinden bazıları şunlardır:


1. Pratik

Konferansta hediye poşetleri oluşturmaya ve bunları markalı ürünlerle doldurmaya gelince, kendinizi katılımcıların yerine koymak için bir dakikanızı ayırın. Konferans kaç gün olacak? Konferans tek bir alanda mı yoksa bir şehirdeki farklı binalara mı yayılmış? Büyük metropol alanlarında düzenlenen daha büyük konferanslar, katılmak için seyahat edenlerin yüksek bir yüzdesinin olacağı veya seminerler, oturumlar ve ürün demoları arasında makul miktarda yürüyüş yapmaları gerekeceği anlamına gelecektir.


Yapın: Taşıması kolay ve eve gitmeye zorlanmayacak hediye çantaları sağlayın.

Yapmayın: Bagaja kolayca sığmayacak ağır veya hacimli eşyalar verin veya havaalanlarındaki güvenlik kontrol noktalarından geçmeyin .   




2. Orijinal

Mevcut askılı çanta ürünleri söz konusu olduğunda yüzlerce ve hatta binlerce seçenek varken, aynı konferanstaki birden fazla şirketin aynı veya çok benzer hediye çantalarını dağıtma ihtimali çok yüksektir. Stant komşularınızla aynı hediyelerle gelme şansınızı azaltmak için, şirketinize özgü birkaç öğeyi arayıp sağlamaya bir nokta koyun.


Yapın: Diğerlerinin arasında öne çıkabilecek ve geleneksel konferans hediyelerine yön verebilecek hediyeler bulun.

Yapmayın: İnsanları heyecanlandırmayan jenerik eşyalar dağıtın - kişi ancak 50 kalem veya stres çarkı ile bu kadarını yapabilir.


3. İşlevsel

İlk heyecan bittikten sonra bedava yağma hediyeleri almak ne kadar heyecan verici olsa da, birçok insan, eğer işlevsel değilse veya günlük yaşamda bir amaca hizmet edemiyorsa, çöpteki eşyaları mutlu bir şekilde atacaktır. Bir etkinlik sona erdikten uzun süre sonra bile kullanılabilecek işlevsel ürün hediyeleri araştırmaya ve kullanılabilecek öğeleri bulmaya biraz zaman ayırın; bu, tüketicilerle birden fazla temas noktası sağlayacak ve markanızın daha organik bir şekilde müşterilerin zihninde kalmasına yardımcı olacaktır.


Yapın: Hem işlevsel hem de mümkünse çevre dostu öğelere odaklanın. Bu, kirliliği azaltmaya ve markanızı müşterilerin gözünde yükseltmeye yardımcı olacaktır.

Yapmayın: Küçük süs eşyaları vermeyin . Çok az amaca hizmet eden veya potansiyel olarak masalarda ve ofis alanlarında dağınıklık olarak görülebilecek öğelerden uzak durun.     


4. Şık

Hiç kimse yürüyen bir reklam panosu gibi hissetmek ya da abartılı veya yapışkan öğeler almak istemez. Markalı ürünlere pazarlama için harcama yapmak söz konusu olduğunda, daha azı daha fazladır. Yüksek miktarda kaliteli ürün satın almaya odaklanmak, herhangi bir işletme için akıllıca bir yatırım olacaktır.


Yapın: Mümkün olduğunda, dayanıklı olacak ve zamanın testine dayanabilecek daha yüksek kaliteli ürünleri tercih edin. Birisi ne kadar uzun süre kaliteli ürüne sahipse, pazarlama bütçeniz o kadar uzağa gider ve daha fazla yatırım getirisi sağlar.

Yapmayın: Markalı ürünler üzerinde. Swag ürünlerinde şirket logoları eklemek için çok fazla alan vardır ve markalı ürünlerden fazla müşteriler, swag ürünlerinizden geçecek. Markanızı ürünlere zevkli bir şekilde dahil etmenin bir yolunu bulun.


5. Markanızı Temsil Edin

Katılımcılar için en iyi konferans hediyeleri, konferanslar veya ticari fuarlar dışında satışları teşvik etmeye yardımcı olacak olanlardır. Markanızın mesajını iletmeye yardımcı olmak için, şirketinizle ilgili olan ve iş tekliflerinizi zarif bir şekilde temsil etmenize yardımcı olabilecek şık ürünler seçin.


Yapın: Sektörünüzle ilgili olan ve şirketinizin tüketicilere neler sunabileceğini sürekli olarak hatırlatacak öğeleri seçin.

Yapmayın: Müşterilerinizin şirketinizin teklifleri konusunda kafasını karıştıracak öğeleri dağıtmayın. Şirketinizin hangi hizmetleri sağladığını kimse hatırlayamazsa, muhtemelen sizi desteklemez.


6. Hedef Kitlenize Hizmet Edin

Hedef kitlenizi tanımak, dönüşümlerin yapılmasını sağlamak için en önemli pazarlama yönlerinden biridir. Aynı fikir, kaliteli hediyeler dağıtmak için de geçerlidir. Tüm çantalara uyan tek bir bedene sahip olmak yerine, etkinliğe katılanların kim olduğunu bilin ve eşyalarınızı onlara hazırlayın.

Yapın: Araştırın! Şirketinizin sunduğu teklifleri doğru bir şekilde temsil etmeye benzer şekilde, alıcılara odaklanan ve onlar için neyin yararlı olacağı havalı hediyeler, birçok şirketin gözden kaçırdığı önemli bir husustur.

Yapmayın: Herkese uyan tek beden modeli havaya uygulama. En fazla etki için ürünlerinizi izleyicilerinize sunun.