Fuarlarda Markanızı Etkinlik Çantasıyla Nasıl Öne Çıkarabilirsiniz?

Baskılı Promosyon Etkinlik Çantaları, herhangi bir işletmenin ticari fuarlarda ziyaretçi çekmesine yardımcı olmak için nasıl kullanılabilir ve fuar sona erdikten çok sonra markanızı tanıtmaya devam eder.

Bu yazı ilginizi çekebilir. 
Logo Baskılı Özel Bez Çanta Satın Alma Rehberi


Ticaret fuarları, satış yapmak, yeni potansiyel müşteriler oluşturmak ve insanlara işinizden bahsetmek için harika bir yol olabilir. Ancak bir ticaret fuarına katılmak, özellikle küçük bir işletme için önemli bir masraftır. Ticari etkinliklerde kalabalığın arasından sıyrılmak için önceden plan yapmanız çok önemlidir.


Ticaret fuarları büyük, yoğun yerlerdir ve standınızın fark edilmesini sağlamak zor olabilir. O gün potansiyel müşterileri standınıza nasıl çekeceğinizi düşündünüz mü? Koridorda sinsi sinsi dolaşmak, insanların üzerine atlamak, çatışmacı olarak kabul edilebilir ve iyi bir ilk izlenim bırakmaz!


Smartbags'de, ticari fuarlar için Markanızı Çantalamanıza olanak tanıyan çarpıcı etkinlik çantaları oluşturma konusunda uzmanız. Basılı yeniden kullanılabilir çantalar, ziyaretçileri standınıza çekmek ve işletme markanız çevresinde iyi pozitif titreşimler yaratmak için yararlı bir tanıtım aracıdır.


Daha fazla bilgi edinmenize ve etkinliklerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için etkinlik pazarlamasıyla ilgili bir dizi içerik oluşturduk. Sadece güne başlamaktan daha fazlası var, bu yüzden hazırlanın ve rakiplerinizin önüne geçin.


Yeniden Kullanılabilir Promosyon Etkinlik Çantaları Ziyaretçileri Çekiyor

İyi tasarlanmış göz alıcı etkinlik çantaları, katılımcıları fuardaki varlığınıza dair uyaran işaretler gibi davranacaktır. İnsanlar genellikle diğer katılımcıların güzel bir çanta taşıdığını görecek ve kendileri için bir tane kapmak için bu çekici bedavaları veren işi aktif olarak arayacaklardır.


Bu, personeli standda oturup parmaklarını oynatmaktan veya insanları çekmek için etrafta koşuşturmaktan kurtarır. Herkes bir yağma çantasını sever ve daha fazla potansiyel müşteriyle konuşma, onlarla etkileşim kurma ve potansiyel müşteriler oluşturma fırsatı verir.


Gösteriden sonra onlarla iletişim kurabilmeniz için iletişim bilgilerini toplamak için bir sisteminiz olduğunu unutmayın. Yaptığınız bağlantıları takip etmek ve gerçekten en üst düzeye çıkarmak için bir planınız olsun.


Etkinlik Çantaları, Gösteri Bitirdikten Çok Sonra İşletmenizin Reklamını Yapmaya Devam Ediyor

Yeniden kullanılabilir etkinlik çantası, gösteri sona erdikten çok sonra bile çalışmaya devam eder. Ofise (veya eve) geri döner ve stand söküldükten sonra işinizin fiziksel bir hatırlatıcısı olacaktır.

Çanta pratik ve iyi tasarlanmışsa, defalarca tekrar kullanılacak ve her yeniden kullanıldığında işletmeniz için bir reklam olacaktır.



Etkinlik Promosyon Çantaları için Zaman ve Planlama 

İlkbahar ve Sonbahar, fuar takvimindeki en yoğun dönemlerdir. Ticari fuar pazarlama kampanyanızın bir parçası olarak bir promosyon çantası kullanmayı planlıyorsanız, siparişinizi işleme koymak için yeterli zaman ayırdığınızdan emin olun.


Sipariş üzerine yapılan markalı etkinlik çantalarının üretilmesi ve mümkün olan en düşük maliyetle teslim edilmesi yaklaşık 10-12 hafta sürer. İşletmenizin teslimat maliyetlerinde üçte bir oranında tasarruf edebilmesi için yeterli zaman ayırmaya çalışın.


Ekspres siparişler Hava yoluyla 4-8 hafta sürer. Ve gerçekten zaman sıkıntısı çekiyorsanız, stok torbaları genellikle 7 gün içinde teslim edilebilir.


En Popüler Etkinlik Çantaları

Etkinlikler için en popüler promosyon çantalarımıza göz atın - tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu göremiyorsanız, ısmarlama gereksinimlerinizle iletişime geçin. Dilediğiniz şekilde, boyutta ve renkte çanta oluşturabiliyoruz ve ayrıca fermuar, kartlık vb. aksesuar ve eklentiler de ekleyebiliyoruz.