Çalışanlar, Müşteriler ve Etkinlikler için Promosyon Çanta Fikirleri

Çalışanlar, müşteriler ve etkinlikler için  32 havalı çanta fikrinden oluşan bir liste oluşturduk .

Bu liste, özel ihtiyaçlarınıza göre dahil edilecek yağma çanta öğelerini bulmanıza yardımcı olacaktır.

İşte listemize dahil ettiğimiz dört kategori:

  • Çalışanlar için Promosyon çanta fikirleri
  • Müşteriler için Promosyon çanta fikirleri
  • Etkinlikler ve konferanslar için çanta fikirleri
  • Eşantiyonlar için iyi çanta fikirleri

Aşağıdaki gezinmeden en çekici bulduğunuz fikirleri seçin, yağma stratejilerinin bir parçası olarak bu yağma ürünlerini kullanan şirket örneklerine bakın ve onlardan ilham alın. 


1- Çalışanlar için Promosyon Çanta Fikirleri

Şirket moralini artırmanın yollarını bulmaktan veya konferanslarda ve etkinliklerde müşterilerle bağlantı kurmanın yollarından sorumlu bir şirket yöneticisi veya İK müdürüyseniz, muhtemelen markalı hediyeler ve havalı ürünler satın alma ve dağıtma kavramına yabancı değilsinizdir. sırt verme oyununda yeniyseniz, nereden ve nasıl başlayacağınız konusunda biraz bunalmış hissediyor olabilirsiniz, hatta neden yağma vermek çok önemli; Endişelenme, her iki şekilde de seni koruduk.


Özel sırt çantaları gibi şirketinizin logosunu taşıyan ürünleri vermek , markanızı tanıtmanın ve şirketiniz için halkın gözünde bir varlık oluşturmanın harika ve uygun maliyetli bir yoludur. Ne kadar çok kişi aldıkları sırt ürünlerini kullanırsa, şirketiniz ve hizmetler açısından neler sunabileceği hakkında sürekli olarak daha fazla hatırlatılacaktır. Bu arada, şirketinize hedef pazarlarınızda ve daha sonra bazılarında ücretsiz, zahmetsiz, sürekli pazarlama sağlanır!


sırt ürünleri, şirketler için çeşitli ortamlarda kullanılabilir; İnsanlar konferanslara ve etkinliklere katıldıklarında, dört gözle bekleyebilecekleri avantajlardan biri, çeşitli şirket standlarını ziyaret etmek ve bu ücretsiz ürünlerden bazılarına hediye edilmektir. Düzenli olarak konferanslara ve tesis dışı etkinliklere gitmeyen çalışanlarla dolu bir ofisiniz varsa, havalı ürünler ne kadar takdir edildiğini göstermenin harika bir yolu olabilir. Herhangi bir öğe kültür oluşturmak ve morali artırmak için kullanılabilir ve hatta yeni çalışanları ofise davet etmenin bir yolu olarak bile kullanılabilir.


Şirketinizin ihtiyaçları için en iyi ürün çantası fikirlerinden bazılarını mı arıyorsunuz? Çalışanlarınızı ve müşterilerinizi memnun edecek en iyi şirket havası fikirlerinden bazılarını ve bunları kullanmak için mükemmel etkinlikleri içeren bir liste hazırladık.


Doğru sırt Çanta Nasıl Seçilir

İlk önce ilk şeyler: müşterilere veya çalışanlara vermeden önce özel markalı ürünlerinizle doldurmak için mükemmel çantayı bulmak. İhtiyaçlarınıza uygun bir çanta ararken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç nokta:


Bütçe 

Erken planlama aşamalarında bir bütçe belirlemek önemlidir ve buna bağlı kalabileceğinizden emin olun. Çanta seçerken geleneksel ve uygun maliyetli özel bez çantalardan özel soğutucular gibi daha benzersiz seçeneklere kadar yüzlerce seçenek vardır, her boyutta bütçe için özelleştirilebilir bir çanta vardır. Çanta seçimi ne olursa olsun, toptan çanta (ve eşyalar) satın almak, kaliteli özelleştirilmiş ürünleri daha ucuza almanın mükemmel bir yoludur. Çantayı doldurmak için ürünlere ne kadar harcayacağınızı da hesaba kattığınızdan emin olun.


Ölçü

Eşya çantanızı kaç eşya ile dolduracağınızı ve bu eşyaların ne kadar büyük olabileceğini düşünün. Doldurmak için sırt öğeleri seçerken, öğelerin ucuz eşantiyon olarak görülmediğinden emin olmak için nicelikten çok kaliteyle gidin. Ayrıca, çantalarınızı veya eşantiyon ürünlerinizi fazla markalamadığınızdan emin olun, çünkü bu alıcılar için bir engel olabilir.


Hedef

Çantalarınızı belirli kitlelere uyarlamak çok önemlidir; Hediyelerin kim olacağını ve çanta dağıtacağınız etkinliğin türünü düşünün ve buna göre uyarlayın.


Tema

Alıcılarınızı gerçekten şaşırtmak istiyorsanız, belirli bir temaya odaklanan bir hediye çantası oluşturun. Popüler temalar teknoloji, seyahat, dahil kişiselleştirilmiş ana hediyeler , ve ofis dekoru. Daha fazla etki için şirketiniz tarafından sunulan hizmetlere veya ürünlere benzer öğeler içeren bir çanta oluşturmak da yararlıdır.


Marka

Özel ürünlerinizi sipariş ederken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli şeylerden biri, markanızın seçilen ürünlere basıldığında nasıl görüneceğidir. Marka logonuz güncel ve basit mi? Yoksa karmaşık mı ve çantalara ve diğer öğelere basıldıktan sonra kaliteyi kaybetme potansiyeli var mı? Bir promosyon şirketinin deneyimli ve kendini işine adamış personeli ile çalışmak , hediyeleriniz için mükemmel dekorasyon yöntemlerini bulmanıza yardımcı olacaktır .


Bu beş parametreye karar verdikten sonra, eşyalarınızın çantalarına ne koyacağınızı seçme zamanı. İlhama ihtiyacınız varsa, yardım etmek için buradayız:


Yeni Çalışanlar için Sırt Çanta Fikirleri

İlk izlenim her şeydir ve yeni çalışanları şirketinize davet etmek, en yeni ekip üyeleriniz üzerinde harika bir izlenim bırakmak için mükemmel bir zamandır. Bu özel karşılama çantaları, yeni çalışanların şirkete bağlı hissetmelerine ve dahil olma duygusu yaratmalarına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda çalışanların yeni pozisyonlarının kendileri için hazırladığı ofis temelleri ile hazırlanmasını da sağlayacak.


Bu çantalar, yeni çalışanların yeni çalışma alanlarına yerleşmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri her şeye sahiptir; bunlara önceden doldurulması gerekebilecek önemli çalışma belgeleri ve formları, çevre dostu, yeniden kullanılabilir bir bardak ve anahtar kartlarını tutmak için kordon dahil. veya kimlik rozetleri. 


Çalışan Takdiri İçin Sırt Çanta Fikirleri




Mevcut çalışanlardan oluşan özel ekibinizi unutmayın! Çalışanların mutlu olmalarını ve şirketin değerli üyeleri olduklarını bilmelerini sağlamak, gözden kaçırılmaması gereken çok önemli bir iş uygulamasıdır. Bunu yapmak, şirket duvarlarında yüksek moral tutmaya, daha iyi üretime yol açmaya ve devir oranlarını düşürmeye yardımcı olacaktır. Yıl dönümleri, promosyonlar ve hatta herhangi bir işletme için değerli bir yatırım olduğu için elinizin altında eğlenceli bir çantanın olması.


Çalışanların, işinizi teknoloji dostu hediyelerle ileriye götüren mükemmel işler üretmeye devam etmesine yardımcı olabilecek çantalar oluşturun. Bu çantalar, her türlü gergin anı kolaylaştırmak ve ayrıca yaratıcılığı ateşlemeye yardımcı olmak için şarj kutusu, mikrofiber ekran temizleme mendili ve stres giderici gibi modaya uygun kablosuz kulaklıklar gibi hediyeler içerebilir. 


Yeni Müşteriler için Promosyon Çantalar

İlk promosyon çanta fikrimiz , yeni müşterilerle yapmak ve onlara takdirinizi göstermek ve şirketinizin onlar ve ihtiyaçları için orada olduğunu göstermek için onlarla neler paylaşabileceğinizdir. 

Onlara logonuz olan kişiselleştirilmiş eşyaların yanı sıra onları gemide karşılamak için atıştırmalıklar ve kaliteli içecekler verebilirsiniz. 

Kurumsal promosyon, müşterilerinize yaklaşmanın ve onlara şirketinizi yıllarca desteklemek istemeleri için nedenler vermenin en etkili yollarından biridir. 

Şunlar için idealdir: Yeni müşteriler getirmek ve onlara şirketinizin ne kadar cömert ve harika olduğuna dair küçük ama yoğun bir tat vermek. 

Konferans Katılımcıları için sırt Çanta Fikirleri

Diğer Promosyon çanta fikrimiz, orada en popüler olanlardan biri. 

Yani, etkinlikler ve konferanslar için promosyon çantaları

İster sanal etkinlikler, isterse tüm etkinlik katılımcılarının aslında aynı yerde olabileceği fiziksel bir alanda gerçekleşen etkinlikler olsun, konferans ve etkinlik yağma çantaları gerçekten tüm deneyimi geliştirmeye yardımcı olabilir. 

Özellikle sanal bir olay söz konusu olduğunda, promosyon, fiziksel olarak mesafeli olsa bile birlikte olma ve bağlantıda kalma atmosferini iyileştirebilir. 



Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuarlar İçin Promosyon Çanta Satın Alma Rehberi

Benzersiz ve katılımcıların gerçekten isteyecekleri şık çanta eşantiyonları oluşturarak konferanslarda ve fuarlarda satıcı kalabalığının geri kalanından sıyrılın. Çoğu satıcı aynı ürünleri dağıtacak olsa da, etkinlik sona ermeden önce çöpe gitmeyecek pratik ve eğlenceli eşyalarla torbaları doldurarak şirketinizi diğerlerinden ayırabilirsiniz.


Bu öğeler, tüm katılımcıların konferans sırasında karşılaştıkları spiral defterler, kartvizit kutuları ve normal gezginler için bagaj etiketleri gibi her şeye hazırlıklı olmalarını sağlayacaktır. Hepsinden iyisi, bu yeniden kullanılabilir pamuklu çantalar zamanın testine dayanacak ve işletmenizin ve tekliflerinin katılımcılarına sürekli bir hatırlatma görevi görmeye yardımcı olacaktır.


Son Olarak

Markalı havalı ürünler, alıcılar tarafından düşme ve sıkıcı olarak görülme riskini taşırken, bu makaledeki tavsiyelere uymanız, alıcılarınızın heyecanlanmasına ve şirketinizden hediyeler almayı dört gözle beklemenize yardımcı olacaktır. İster ilk kez ürün satın alan biri olun ve nereden başlayacağınızdan emin değilseniz ya da şirketinizin satış uygulamalarına yeni bir destek vermeye hazır tecrübeli bir profesyonel olun, Avrupa Çanta başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.


Kendini işine adamış ve bilgili ekibimiz, markanızın açıkça temsil edilmesini ve ürünlerinize mükemmel bir şekilde aktarılmasını sağlamak için sizinle birlikte çalışacaktır. Avrupa Çanta web sitesine göz atın ve bugün özel şık çanta ve hediyeler için siparişinizi verin.