2022 için 7 En İyi Konferans Promosyon Fikirleri




Her yıl işletmeler, markalarını müşterilerine sergilemek ve satışları artırmak umuduyla ulusal konferanslara ve ticaret fuarlarına katılıyor. Bu kadar çok rakibe sahip olan her şirket, katılımcıları dikkat çekmek için standlarına çekmek için satıcı kalabalığının arasından sıyrılmak için bir yol bulmalıdır. Bu, mevcut ve potansiyel müşterilerle yüz yüze etkileşim sağlamak ve bir şirketin tekliflerini tanıtmaya yardımcı olmak için harika bir fırsattır.


Müşterileri kabine çekmek işin sadece yarısıdır; Şirketler ayrıca katılımcılar üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmanın ve bir ürün veya hizmet satın almaya hazır olduklarında markalarının tüketicilerin zihninde en üstte yer almasını sağlamanın bir yolunu bulmalıdır. Neyse ki, tüm akıllı pazarlamacılar ve konferans planlamacıları, müşterilere bu kalıcı izlenimi sağlamanın en basit ve en uygun maliyetli yolunun, özel boyun askıları ve şık çantalar gibi öğeleri dağıtmak olduğunu bilir.


İlginizi çekebilir Promosyon Çantanızı Nasıl Seçersiniz


Neden Promosyon Çanta veya Eşya Dağıtmalı?


İlk bakışta, ücretsiz olarak elden çıkarılacak ürünlere para harcamak, satışları ve büyümeyi teşvik etmek için en iyi iş modeli gibi görünmeyebilir; ancak hata yapmayın, markalı ticaret fuarı akıllıca bir yatırımdır ve bir şirketin çeşitli nedenlerle benimseyebileceği en başarılı pazarlama stratejilerinden biridir:


Maliyet Dostu

Basılı veya dijital reklamcılık gibi pazarlama için diğer satış noktalarının maliyeti dikkate alındığında, toptan satış ürünleri satın almak, bir şirketin markasını pazarlamak için bütçe dostu ve uygun maliyetli bir yöntemdir. Ticari fuar çantalarınıza neleri dahil edeceğiniz konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü şirket logolarıyla markalaşmak için yüzlerce seçenek var, yani her bütçeye uyabilecek öğeler var.


Etkili

Basılı veya dijital reklam yoluyla reklam için ödeme yapmak, bir şirket hakkında daha ayrıntılı bilgilerin aktarılmasına izin verebilir, ancak müşteriler tarafından yalnızca bir veya iki kez görülebilir ve sonuçta kalıcı bir izlenim bırakmaz. Markalı promosyon ürünleri daha incelikli bir şekilde çalışır, ancak tüketicilere daha sık temas noktaları sağlayabilir ve bir markayı müşteri zihninin önünde tutmaya yardımcı olur.


Faydalı

Tamam, belki de tüm promosyonlar yararlı olmayabilir , ancak müşterilerin günlük yaşamlarında kullanılabilecek promosyon öğeleri satın almak, bir etkinlikten sonra promosyong öğelerinin çöp kutusundan uzak tutulmasını sağlamanın en iyi yoludur. Müşteriler ücretsiz olarak bir şeyler almayı sever ve yararlı öğeler, hem konferansta hem de bittikten sonra bir şirket için farkındalık oluşturmaya yardımcı olur.


Müşteri Bağlılığını Teşvik Eder

Promosyon ürünleri alan müşterilerin, hediyeleri aldıkları şirketleri desteklemeye devam etme olasılıkları daha yüksektir. Ek olarak, sadık müşterilerin markaları arkadaşlarına tavsiye etme olasılığı daha yüksektir ve bu da farkındalığın artmasına yardımcı olur.


Harika Promosyon Eşyalar Dağıtmak İçin İpuçları




Tüm seminerlerden, tanıtımlardan ve bilgilendirici konuşmalardan sonra, yağma öğeleri, doğru yapıldığı sürece, çoğu zaman katılımcıların ilgisini çeken birkaç paketten biri olabilir. İnsanlar bedava şeyler almayı severler ve genellikle heyecana kapılırlar ve aslında istemedikleri şeyleri kaparlar. Şehre bir konferans geldikten sonra otel odaları istenmeyen eşyalarla dolabilir. Bu terk edilmiş ürünler, esasen şirketin pazarlama çabalarını ve maliyetlerini boşa harcar. Burada, havalı öğelerin çöp kutusuna gitmemesini sağlamaya yardımcı olacak yararlı ipuçları verilmiştir.


Değer, Miktar Üzerinden Kalite

Satın almak için yüzlerce promosyon seçeneğiyle karşı karşıya kaldığınızda, daha yüksek kaliteli ürünlere para harcamak yerine daha büyük bir miktar sipariş etmek değerli bir yatırımdır ve promosyon öğelerinin çöpe gitmemesini sağlamaya yardımcı olur. Kolayca kırılan daha ucuz kaliteli ürünler, kesinlikle müşterilerin gözünde düz duracak ve potansiyel olarak bir şirketin itibarına zarar verecektir.


Bir Amacı Olan Hediye promosyon Ürünleri

Hiç kimse aşırı kullanılmış promosyon ürünleri istemez. Eşyalarınızı atmanın kesin bir yolu, işe yaramayan şeyler vermektir. En pratik ve en iyi konferans ürününün satın alındığından emin olmak için sipariş vermeden önce biraz araştırma yapın.


Fazla Marka Yapmayın

Promosyon üzerine bir logo tokatlamak söz konusu olduğunda daha az şey daha fazladır. Her karışında şirket logoları bulunan bir ürüne sahip olmak yapışkan ve tüketicilerin gözüne yarardan çok zarar verecektir. Logoları küçük ve zevkli bir şekilde basmanın bir yolunu bulun ve bu, bir şirketin tekliflerinin ince ama etkili bir hatırlatıcısı olarak hareket eder.


Özel Çantalar

Kişiye özel çantalar, işletmeler ve tüketiciler için her zaman favoridir. Çok yönlü, dayanıklı, çevre dostu ve uygun maliyetli olmaları, onları kazan-kazan havalı ürünler haline getirir. Özel bez çantalar şüphesiz şirketler için çanta seçeneklerinin en popüler olanıdır, ancak kutunun dışında düşünmek (veya bu durumda çanta) da etkili sonuçlar verebilir. Özel soğutucular veya özel sırt çantaları da, harika seçeneklerdir. 


Sırt Çantası

Bir katil etkinlik yağma çantası için ilk markalı ürün seçeneği, markalı bir sırt çantasıdır . 


Sırt çantası en iyi yağma parçalarından biridir çünkü birçok farklı şekilde kullanılabilir. 

İster bir banliyö, ister bir gezgin veya macerayı ve doğada vakit geçirmeyi seven biri olun, bir sırt çantası her zaman kullanışlı olacaktır.

Ayrıca, yüksek kaliteli bir sırt çantası dayanıklıdır ve ömür boyu dayanabilir. 

Buradaki tavsiyemiz, insanların etkinliğinizden omuzlarında  şık bir markalı sırt çantasıyla ayrılmalarını sağlamanızdır .

Fiyat aralığı: Adet başına 15 TL başlayan fiyatlarla


Öğle Yemeği Termos Çantaları

Bunu teknik veya kurumsal etkinlikler için önermesek de, bir öğle yemeği rermos çantaları , özel partiler ve hayır etkinlikleri gibi diğer türdeki etkinlikler için kesinlikle harika bir özel yağma öğesi olabileceğini düşünüyoruz . 

Böyle bir nesnenin sunduğu kişiselleştirme ve kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitliliği göz önüne alındığında, şirketinize veya etkinliğinizin tarzına uygun doğru öğle yemeği soğutucusunu bulacağınızı güvenle söyleyebiliriz. 

Fiyat aralığı: Öğe başına 25 TL başlayan fiyatlarla


ilginizi çekebilir Soğuk Tutan Termos Çanta


Kozmetik Çantası

Seyahat için gerekli olan kozmetik çantası , bu gezegendeki hemen hemen her insan tarafından kullanılabilecek bir nesnedir. 

Özellikle etkinlik kıyafeti olarak harika çalışabileceğini düşünüyoruz çünkü etkinlik için başka bir ülkeye seyahat eden biri tarafından gerçekten kullanılabilir, aynı zamanda esnek, hafif ve herhangi bir çantaya veya bagaja kolayca sığabilir. 

Fiyat aralığı: Öğe başına 7 TL başlayan fiyatlarla


Bez Çanta

Otuz adet etkinlik yağma çantası fikri listemizin sonuna doğru ilerlerken, her zaman popüler ve süper kullanışlı tote çantadan bahsetmeyi kaçıramazdık .

Her şeyden önce, insanlar her zaman çanta kullanıyorlar.

Bez çantaların geçtiğimiz on yılda özellikle Dior gibi büyük lüks moda markaları arasında moda koleksiyonlarına dahil edilmesi şaşırtıcı değil. 

Bir bez çanta kullanışlı ve dayanıklıdır ve aynı zamanda genellikle bir kullanımdan sonra çöp sahasına giden plastik torbalara harika bir alternatif oluşturur. 

Fiyat aralığı: Öğe başına 15 TL başlayan fiyatlarla


Firmaya özel promosyon çanta çeşitleri için web sayfamıza göz atabilirsiniz. ayrıca bizi ararsanız  Tel: 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 müşteri temsilcimiz size yardımcı olacaktır