Çantalar ve teknoloji? Bazı şeyler bir araya gelir! Teknoloji bugünlerde her yere gitme eğiliminde olduğundan, seyahatten ilham alan çantalar, akıllı tasarım ve harika teknik özellikler için mükemmel bir platformdur. Aslında bugün, geniş kapsamlı bir "akıllı bagaj" endüstrisinin sunulduğunu görüyoruz. Burada, seyahat ve teknoloji trendinden yararlanmanıza yardımcı olacak teknolojiden ilham alan üç teknolojik sırt çantası modelini vurguluyoruz.


1. Hareket Halindeyken Şarj Etme

Şarj teknolojisine sahip benzersiz ürün sıkıntısı yok. Çok sayıda kablosuz şarj cihazı, taşınabilir yerleştirme istasyonu, hatta kablosuz şarjlı bambu sehpa görüyoruz . O halde, bagaj markalarının telefonları ve diğer mobil cihazları şarj edebilen çantalar sunma eğilimine girmesi şaşırtıcı değil . Bunun sayısız yaratıcı yorumunu görüyoruz; gerçekten tek sınırlama, kullanıcılara onu şarjlı tutmalarını hatırlatmaktır!


Kendinizinkini yaratmayı düşünün! Yerleşik şarj cihazları, müşterilerinizin veya personelinizin nerede olurlarsa olsunlar bağlantıda kalmalarına yardımcı olur. Seyahat veya konaklama endüstrisindeyseniz veya uzaktaki çalışanlar ve satıcılarla çalışıyorsanız, bu özellikle harika bir fikirdir. Tamamen entegre bir şarj cihazıyla mükemmel markalı çantayı veya hatta çevreye duyarlı tüketiciler için güneş enerjisiyle çalışan bir seçeneği tasarlamanıza yardımcı olabiliriz. Promosyon ürünü olarak hareket halinde şarj etme kabiliyeti olan bir sırt çantası markanızı temsil ederken harika bir yöntem olur. Özellikle teknoloji firmaları için paha biçilemez bir reklam ve tanıtım aracı olabilir.


Avrupa Çanta Sırt Çantası örneğin şık bir tasarım sunar ve yerleşik bir şarj ünitesi olan bir sırt çantası sunar. Bunun gibi bir çanta, yüksek kaliteli perakende tekliflerinize mükemmel bir katkı veya VIP müşterileriniz için unutulmaz bir hediye olacaktır. Bu çantanın kendisi, seyahat ederken kolayca şarj etmek için doğrudan güneş ışığı kullanılarak yeniden şarj edilebilir.


2. Dostum, Sırt Çantam Nerede? İzlenebilir Çanta Tam Size Göre

Yolcular için en büyük baş ağrılarından biri, çok yaygın olan kayıp bagaj senaryosudur. Çantalarımız her zaman kaybedebiliyoruz. İzlenebilir bir çantayla müşterilerinizin bunun olmasını önlemesine veya çantalarını daha hızlı kurtarmasına yardımcı olun. Piyasada çeşitli tasarım ve yeteneklere sahip bu tür birçok yeni izlenebilir çanta görüyoruz. Hatta bazıları, çanta sizden çok uzaklaşırsa veya beklenmedik bir şekilde açılırsa kullanıcıları metin yoluyla uyarabilir. 


Avrupa Çanta, dayanıklı, ayırt edici, üniseks izlenebilir sırt çantası da dahil olmak üzere "insanların monotonluğa meydan okumasına ve rutini kırmasına yardımcı olacak" çantalar sunuyor . Yastıklı bir sırt ve kayışlar ile tamamen su geçirmez olduğunu ve sık seyahat edenler için mükemmel olduğunu unutmayın. Kullanıcılar, bağlanmak için çantanın içinden benzersiz ID Kimliğini kaydeder. Ayrıca geri alma ile de çalışır; Kayıp bagajı doğru sahibine iade etmesine yardımcı olmak için kimlik kodu ile kolayca iletişime geçebilir.


3. TSA Dostu Seyahat Çantası ile Havaalanı Güvenlik Hattını Keşfedin  

Diğer bir yaygın seyahat sıkıntısı da havaalanı güvenliğidir. Özellikle sık seyahat edenler için, çantanızın ve el bagajınızın boyutu söz konusu olduğunda havaalanı güvenliği ve TSA kısıtlamalarına ayak uydurmak zor olabilir. Onaylı, TSA dostu bir çantayla müşterilerinizin veya personelinizin bu yükü hafifletmesine yardımcı olun. 


Fikirlerden biri, bu özelleştirilebilir, 17 ” havaalanı güvenlik dostu dizüstü bilgisayar çantası . Tarama kayışları üzerine düz bir şekilde oturacak şekilde açılan özel bir dizüstü bilgisayar bölmesiyle iş seyahatleri için idealdir. Müşterilerinizin profesyoneller gibi güvenlikten geçmesini sağlayacak; markanızın veya logonuzun net bir şekilde sergilenmesi için harika bir yöntemdir.



Teknoloji dostu seyahat çantaları ünlülerin en iyileridir. Teknoloji seyahatle başka hangi yollarla buluşabilir? Belki tamamen yeni bir ürün fikriniz vardır. Vizyonunuz hakkında daha fazla şey duymaktan ve müşterileriniz ve personeliniz için mükemmel akıllı çanta üzerinde işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız. 


Teknolojik Sırt Çantası Maliyetleri

Teknolojik sırt çantalarının maliyetleri seçtiğiniz modele göre farklılık gösterecektir. Ayrıca sırt çantanızda hangi özelliklerin olmasını isteyeceğinize de bağlıdır. 


Avrupa Çanta olarak Çanta İmalatı konusunda köklü bir firmayız ve deneyimimiz oldukça fazladır. Teknolojik olsun ve ya olmasın her türlü promosyon çanta imalatı için bizi arayabilirsiniz uzmanlarımız size işletmeniz için doğru promosyon çantasını seçmenize yardımcı olacaktır. Bize ulaşmak için  0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 Numaraları veya info@avrupacanta.com mail adresine yazın.