Bilgisayar teknolojilerinin hızla gelişmesi ve tablet cihazlarının yoğun olarak kullanılması, birçok işin yapılmasını kolaylaştırmıştır. İnsanlar, tablet ile online işlemlerini daha rahat takip edebiliyorlar. Tablet cihazların rahat kullanılabilmesi ve dış etkenlere karşı korunabilmesi için çeşitli kılıf modelleri kullanılmaktadır. Promosyon tablet kılıfı modelleri firmamız tarafından, toptan olarak üretilmektedir. Promosyon olarak yaptığımız üretimlerimiz daha çok çanta modelinde olmaktadır. Tablet kılıfı modellerinin belirlenmesi, tamamen müşterilerimizin isteklerine göre belirlenmektedir. Üretimlerimizi, farklı kumaş türünde, renginde ve modelinde yapıyoruz. Kumaş, fermuar ve renk kombini oluşturarak, şık ürünler ortaya çıkartıyoruz.

Tablet Kılıfları

Promosyon tablet kılıfı modelleri laptop bölgeli çanta şeklinde üretilmektedir. Tabletlerin, seyahatlerde, toplantılarda ve günlük hayatta kolay taşınabilmesi için bu çantalara ihtiyaç duyulmaktadır. Firmalar, her ortamda etkili reklam yapabilmek ve sürekli müşterilerinin gözü önünde olabilmek için promosyon ürünleri tercih etmektedir. Tablet kılıfı siparişi veren firmalar, çanta üzerine reklamları olabilecek bilgilerin ya da logo baskılarının yapılmasını istemektedir. 

Firmamız tarafından üretilen ve örnek olarak sunulan ürünler şunlardır;

  • Promosyon notebook çantası,
  • Tablet çantası,

Promosyon ürünler için fiyatlandırma, üretim yapılacak olan adet sayısına göre yapılmaktadır. Her müşterimiz, sitemizde göstermiş olduğumuz, adet ve fiyat seçeneklerinden istediklerini seçerek siparişlerini verebilecektir. Tablet kılıfı adedi arttıkça, üretim maliyeti düşecek ve daha uygun fiyata ürün sahibi olabileceklerdir.


Tablet Kılıfı Yapıları

Tablet kılıfı olarak tasarlanan çanta modelleri, promosyon ürünü olarak kullanılabilmektedir. Tablet kılıflarının yapılarında, su geçirmez özelliği bulunan keten imperteks kumaş ürünlerini kullanıyoruz. Çanta iç bölümlerinde astar kumaş kullanıyor ve genel olarak 15,6 inç boyutunda notebook cihazlara göre ölçülendirme yapılmaktadır. Promosyon ürünü olduğu için renk tercihleri müşterilerimizin taleplerine göre belirleniyor. Çanta ebatları 30x40 cm ölçülerinde yapılmakta ve iç bölüm haricinde, alt ve gizli ön cep bölmelerinden oluşabilmektedir. Tercihe göre dikey ya da yatay olarak tasarlanabiliyor.

Baskı ve Fermuar Tipleri

Promosyon tablet kılıflarında, reklam için firmalara ait bilgiler ürün üzerine renkli baskı türleri şeklinde uygulanmaktadır. Özel siparişlerde, isteğe bağlı olarak ürün üzerine logo işlemlerini nakış baskısı olarak yapabiliyoruz. Baskı türlerinde daha çok serigrafi tekniği tercih edilmektedir. Yapılacak olan baskı türü ve baskıda kullanılacak boya malzemelerine göre özel fiyatlandırma yapılmaktadır. Promosyon tablet kılıflarında kullanılan fermuarlar tip 8 kalitesindedir ve kumaş rengine göre fermuar renkleri de uyumlu olacak şekilde seçilmektedir.

Tablet Kılıflarının Üretimi

Promosyon ürünlerin talepleri, toptan olarak yapılmakta ve belirli sayıda istenmektedir. Promosyon tabet kılıfı çeşitlerinin üretim süreleri, sipariş verilen adete göre değişmektedir. 200 adet ve üzeri siparişlerde, ürün kumaş, fermuar ve astar türlerinde, renklerinde değişiklikler yapılabilmektedir. Üretimleri için sitemizde göstermiş olduğumuz fiyatlar baskısız fiyatlardır. Tablet kılıfları üzerine baskı yapılmasını isteyenler, baskısız fiyatlara ek olarak baskı fiyatları için teklif alabilecektir. Promosyon ürünlerin, istenilen kalitede üretilmesi ve zamanında teslimin yapılabilmesi için müşterilerimize imalat süresini 15 gün olarak veriyoruz. Ancak bazı durumlarda daha erken zamanlarda da ürün teslimi yapıyoruz.

Stok Bilgileri

Standart ölçülere sahip olan promosyon ürünlerin üretimlerini, farklı renk seçeneklerinde yaparak stoklarımızda bulunduruyoruz. Stoklarımızda bulunan ürünlerden seçim yapan ve herhangi bir baskı istemeyenlere, baskısız olarak ürünler aynı gün teslim edilebilmektedir. Promosyon olduğu için logo baskısının yapılmasını isteyenlere ise baskı için süre veriyor ve birkaç gün içerisinde ürün teslimi yapmaya çalışıyoruz. Ürün teslim sürelerimizi, iş yoğunluğuna göre değişebilmektedir. Promosyon tablet kılıfları, sitemizde gösterdiğimiz iki modelde üretilerek stoklarda bulundurulmaya çalışılmaktadır.