Üretilen sırt çantaları arasında promosyon sırt çantası modelleri oldukça rağbet görmektedir. Kolay kullanımı ve ucuz olan fiyatları ile tercih edilen çanta modellerinin başında yer almaktadır. Bizlerde rağbet gören promosyon sırt çantalarının üretimine son 9 yıldır ağırlık vermekteyiz. Üretmiş olduğumuz bez sırt çantalarını ülkemizin her yerine ithal ederek, uygun fiyata sırt çantaları edinmenize olanak sağlıyoruz. Yeni üretilen modeller arasında yer alan bez sırt çantalarının metal saplı stoklu olması, tercih edilme oranlarını arttıran bir başka nedendir.

Neden Sırt Çantası Satın Alınmalıdır?

Üretimini yapmış olduğumuz sırt çantaları birçok konuda kişilerin kullanımında avantajlar sağlamaktadır. Sunmuş olduğu avantajlar sayesinde her yaştan kişinin kullanımına olanak sağlar.

Firmamızın yıllardır imalatını yapmış olduğu promosyon sırt çantası modelleri şu özelliklere sahiptir;

  • Az oranda logo baskılarına sahiptir ve bu sayede her yaştan kişinin kullanımına olanak sağlamaktadır,
  • Geniş içyapısı ve dayanıklı ipleri sayesinde uzun süre boyunca kullanım için uygundur,
  • Gri ve siyah renklerde üretimi yapılmaktadır ve böylece her çeşit kıyafete uyumludur,
  • Uygun fiyatlar ile satılmaktadır,
  • Metal saplı stoklu sırt çantaları kullanımda dayanıklılık sağlar,
  • Sipariş verildiği taktirde kargo yolu ile ülkenin her tarafına yollanma imkanı bulunmaktadır.

Firmamızın sağlamış olduğu bu geniş imkanlar sayesinde promosyon sırt çantası alımları oldukça yüksek oranlardadır.

Hangi Renk Sırt Çantası Bulunuyor?

İmalatı yapılan promosyon sırt çantaları genellikle siyah ve gri renklerde üretilmektedir. İster okul çantası isterseniz de günlük kullanım için uygun olmasına olanak tanıyor. Üretim malzemesi bez olan çanta oldukça dayanıklı ve iç kısmında herhangi bir dökülme olmadan yıllarca kullanım imkanı sunuyor. Kaliteli, kullanışlı ve her yaşa uygun bir çanta satın almak isteyen kişiler için en uygun fırsatların başında yer alıyor.

Sırt Çantaları ve Sağlık Lisansı

Üretimini yapmış olduğumuz promosyon sırt çantaları bezden yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 9 yıldır imalatını yapmış olduğumuz bu sırt çantaları, cilde zarar veren içeriğe sahip değildir. Bezden üretilmiş olması dayanıklı bir yapıya sahip olmasını ve sağlığa zararlı bir yapı içermemesini sağlıyor. Kaliteli ve sağlıklı olan içeriği sayesinde her yaştan bireyin kolay ve rahatça kullanımına uygundur.

Sırt çantasının omuz ipleri istenildiği gibi sırta göre ayarlanabiliyor. Ayrıca yumuşak pamuksu yapısı sayesinde kullanımı esnasında sırt bölgesinde herhangi bir ağrıya neden olmamaktadır. Bu nedenle sağlığınız açısından herhangi bir tehdit yaratmamaktadır.




Ortalama Fiyat Ne Kadardır?

Üretilen sırt çantaları, sahip olduğu kalite, kullanım amacı, sağlıklı içeriği ve geniş kullanım alanları dolayısı ile uygun fiyata sahiptir. Ortalama olarak 65 TL olan sırt çantalarımız, piyasada yer alan logo baskılı ve kullanım açısından uygun olmayan çantalara nazaran oldukça uygun bir fiyata sahiptir.

Ayrıca sırt çantalarının yanı sıra site içerisinde birçok çeşit çanta bulunmaktadır. Sırt çantalarının yanı sıra;

  • Laptop çantaları,
  • Kongre çantaları,
  • Tam bez çantalar,
  • Plaj çantaları,
  • Postacı, omuz çantaları,
  • Seyahat çantaları yer alıyor.

İsteğe bağlı olarak sırt çantaları ile beraber diğer çantalardan da sipariş verebilme imkanınız bulunuyor.

Sırt Çantaların Özelliği Nedir?

Sırt çantalarının sahip olmuş olduğu önemli bir özellik bulunmaktadır. Demir tutacakları sayesinde elde kolay taşınır ve daha dayanıklı bir yapıya sahip olur. Böylelikle hem sırtta hem de elde tutulmaya olanak tanır. Metal saplı stoklu sırt çantaları, çok eşya taşınması gereken durumlarda, dayanıklı yapısı sayesinde sizlere avantaj sağlıyor.