Kısa süreli seyahatlerde insanlar yanlarına az eşya almakta ve yanlarında kolay taşınabilen çanta bulundurmak istemektedir. Seyahat ve spor çantaları, kolay taşınabilen pratik kullanımlı çanta modelleridir. Promosyon seyahat ve spor çantası modelleri firmaların reklam yapabilmek için müşterilerine hediye olarak verecekleri çanta çeşitlerinin başında gelmektedir. Kendi imalatımız olan seyahat ve spor çantaları su geçirmez özelliğine sahiptir. Spor etkinliklerine katılmak için gidenler, yanlarında spor malzemelerini bu çanta çeşitleri ile rahatlıkla taşıyabilecektir.

Seyahat Çantaları

Firmamız tarafından yerli üretimi yapılan seyahat ve spor çantaları, promosyon ürünü olarak, seri üretim yöntemi ile üretilmektedir. Seyahat çantaları olarak da kullanılan bu çantalar daha çok firmalar tarafından fuar ve çeşitli etkinliklerde, müşterilerine hediye olarak dağıtılmaktadır. 

Firmalar, siparişlerini oluştururken şu bilgileri istiyoruz;

  • Hangi modelin seçildiği,
  • Kumaş kalitesi,
  • Renk seçenekleri,
  • Çanta üzerine baskı talebi olup olmadığı,
  • El tutma ve askı aparatları,

Müşterilerimiz siparişlerini oluştururken bu detaylarla ilgili taleplerini ilettiklerinde üretimler daha hızlı olarak gerçekleşecektir.

Seyahat ve Spor Çantası Özellikleri

Promosyon seyahat ve spor çantası modelleri farklı özelliklere sahip olabilmektedir. Promosyon ürünü olarak üreterek stoklarımızda bulundurduğumuz çanta modellerimiz, 1. Sınıf kaliteli kumaştan üretilmektedir. Darbe emici özelliğe sahip olabilmesi için köpük destekleri kullanıyoruz. Seyahat ve spor çantaları genel olarak 2 bölmeli olarak üretilmektedir. Çanta ebatlarını, renklerini müşteri taleplerine göre belirliyoruz. 

Promosyon ürünü olduğu için daha çok firmaların, kendi renklerine uygun renklerde üretiyor ve çanta dış yüzeyine firma logo ve markasının baskılarını yapıyoruz. Yüksek kapasiteye sahip firmamız, gelen taleplere göre üretim işlemlerini kısa sürede yapmakta ve müşterilerimize promosyon çanta ürünlerini kısa sürede teslim etmektedir.

Çantaların Kullanım Amacı

Çantalar, kullanım amacına uygun ölçülerde ve şekillerde üretilmektedir. Seyahat ve spor çanta modellerinin tasarımlarını yaparken, içerisine konulabilecek ürün türlerine ve estetik görüntüye özen gösteriyoruz. Promosyon olarak dağıtılan seyahat ve spor çantalarının kullanım amacı, seyahat valizi, spor salonları valizi ve farklı amaçlar için kullanılabilmektedir. Kişilerin rahat taşıyabilmeleri için hem el tutma yeri hem de omuz askıları bulunmaktadır. Çantaların, her ortamda kullanılabilmesini sağlayabilmek için kaliteli kumaş ürünlerini kullanırken, su geçirmez özelliğine sahip olmasına dikkat ediyoruz.

Çanta Üretimleri

Seyahat ve spor çanta ürünlerinin kullanım alanları, seyahat, gezi, spor salonları, müşteri promosyonları olarak gösterilebilmektedir. Promosyon çanta üretimlerini, firma taleplerine göre yapıyoruz. Farklı renk seçenekleri ile üretimini yaptığımız, promosyon çantalar, müşterilerimiz tarafından baskılı ya da baskısız olarak talep edilebiliyor. 

Promosyon hediye verilmesinin amacı, kurumsal reklamların yapılabilmesi olduğu için genel olarak baskılı siparişler verilmektedir. Seyahat ve spor çantaları üzerine, transfer baskı ya da serigrafi baskı tekniklerini kullanarak, marka ve logo baskıları yapıyoruz. Özel üretim olarak talep edilen çanta üretimlerinde, özel fiyat seçenekleri uygulayarak, nakış işleme tekniklerini de kullanabiliyoruz.

Çanta Fiyatları

Seyahat ve spor çanta üretimlerimiz, belirli sayılarda yapılmaktadır. Müşterilerimiz siparişlerini oluştururken web sitemizde göstermiş olduğumuz fiyat seçeneklerini inceleyerek, talep ettikleri sayı için özel fiyat isteyebiliyorlar. Firmamız, sitede göstermiş olduğu fiyatların baskısız adet fiyatları olduğunu belirtiyor. Seyahat ve spor çanta modellerini promosyon ürünü olarak talep edenler, istedikleri baskı türüne ve renk seçeneklerine göre özel fiyat teklifi alabiliyorlar. 

Çanta fiyat seçeneklerimiz, üretim adedi arttıkça daha düşük olmaktadır. Firmalar, promosyon ürünlerine daha düşük maliyetlerle sahip olmak istemektedir. Firmamız, her zaman kaliteli ürünleri en uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktadır. Siparişler online olarak bizlere ulaştırılabiliyor.