Adınızı ve markanızı dünyaya tanıtmanın yenilikçi bir yolunu arayan bir tasarımcı mısınız? Öyleyse, kullanabileceğiniz olası özel markalı ürünlerin sonsuz listesinde gizli bir mücevher var. Pratiktir, yaratıcı baskı ve tasarım için harika bir fırsat sunar ve hemen hemen her yerde kullanılabilir.

Böyle bir eşya yokmuş gibi görünse de, oldukça gerçektir ve onu kullanmanızı bekliyor. Farklı markalar için beklenmedik bir şekilde başarılı bir promosyon ürünü olarak yavaş yavaş ortaya çıkan markalı plaj çantalarından bahsediyoruz .

Plaj çantalarının vizyonunuz ve ihtiyaçlarınız için doğru olup olmadığından emin değilseniz, okumaya devam edin. Takip eden bölümlerde, plaj çantaları hakkında bilmeniz gereken her şeyi ve bunları kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Özel Markalı Soğutucu Termos Çantalar


Yaz plaj günleri için plaj çantalarının en ideal ve gerekli ürün olduğu artık evrensel bir onay haline geldi. Anneler için, çocuklarınız birbirlerinin yüzlerinde kıkırdayan kum etrafında koşarken ve birbirlerini okyanusa doğru iterken, plaj çantası sizi aklı başında tutan tek şeydir. Gençler için, plaj çantası bronzlaşma losyonları, güneş koruyucu losyonlar, örtücüler, kitaplar, kulaklıklar, vb. İçin bir gerekliliktir. Genel olarak, kaç yaşında veya ne kadar genç olursanız olun, hepsini tutmak için dayanıklı bir çantaya ihtiyacınız olacak plaj ihtiyaçlarınız. Avrupaçanta, benzersiz örgü malzemesi, iki tonlu tasarımı ve keskin grafikleri nedeniyle “çantanın dışında düşünen” bu plaj çantalarını özelleştiriyor. Çanta mülayim promosyon hissi vermez; daha ziyade perakende, moda ileri bir his verir. Avrupaçanta, olağanüstü bir promosyon ürünü oluşturmak için en karmaşık tasarımlarla bile çalışacaktır. Herhangi bir logoyu alacağız ve bir moda markası gibi görünmesini sağlayacağız, bu yüzden bunları gerekli ve sıradan promosyon plaj çantalarından tasarlamak, oluşturmak ve dağıtmak için Avrupaçanta ile iletişime geçin.


Neden Özel Plaj Çantaları Kullanarak Markanızı Tanıtmalısınız?

Markanız için kullanmak üzere doğru promosyon öğesini aradığınızda, en çok gösterimi getirecek olanları aramak önemlidir. Araştırmalar, bez çantaların parça başına yaklaşık 6.000 gösterim getirdiğini ve onları listenin en üstüne yerleştirdiğini gösteriyor.


Bu rakamlar, genel olarak promosyonlu bez çantaların nispeten düşük fiyatını da düşündüğünüzde olağanüstü . Basitçe söylemek gerekirse, bu çantalar, müşterilerinize doğrudan hitap ederek markanızı başarılı bir şekilde tanıtmanın uygun maliyetli bir yoludur.


Ama bir problem var.

Firmalar promosyon bez çanta dağıtırken tasarımlarına çok fazla emek harcamazlar. Böylece, eşyalar sıkıcı ve sıkıcı hale geliyor, bu da insanlara pek çekici gelmiyor. Çantayı kesinlikle tutacaklar, ancak herhangi bir yere götürme şansları oldukça zayıf.

İşte burada plaj çantaları devreye giriyor ve gösteriyi çalıyor. Renkli, eğlenceli, ilginç ve ilginç olmaları gerekiyordu. Kurumsal bir amaçları yok. Bunun yerine, tatillerde taşınmak ve mayolar, iyi kitaplar ve bazı lezzetli plaj atıştırmalıklarıyla doldurulmak için yapılmıştır.

Basitçe söylemek gerekirse, plaj çantaları yeni müşteriler için mıknatıs gibidir çünkü ilgi çekici görünürler ve insanların dikkatini kolayca çekerler. Logonuzu bunlardan birine koyarsanız, çok fazla çaba harcamadan kısa sürede faydasını göreceksiniz.

Hala ikna olmadıysanız, aşağıdaki listenin sizi daha da rahatlatmasına izin verin. Plaj çantalarının iyi bir promosyon olmasının ve size sürekli olarak nasıl yeni müşteriler getirebileceklerinin 8 nedeni var.


1. Güneşli Hediye Çantaları Yapabilirsiniz

Plaj çantaları, bir mayo moda çizgisi için mükemmel promosyon ürünleridir. Çantayı koleksiyonunuzdan birkaç nötr parça ile doldurabilir, seçtiğiniz tasarımların tüm çizgiyi mükemmel bir şekilde temsil ettiğinden emin olabilirsiniz.

Ama hepsi bu değil. Çantanın geri kalanını diğer yaz ürünleriyle doldurabilirsiniz. Modaya uygun ve kaliteli bir güneş gözlüğü ile başlayın , birkaç kutu soğutucu ekleyin ve her şeyi suya dayanıklı bir dış mekan battaniyesi ile tamamlayın . Kimsenin karşı koyamayacağı bir plaj hediye çantası alacaksınız.

Çizginizin teması söz konusu olduğunda dikkat çekmenin yanı sıra, çantaların başka bir avantajı daha var. Tasarımlarınızı doğrudan potansiyel müşterilerin ellerine teslim edecekler. Parçalar ilgilerini çekecek ve çizginin geri kalanına da bakacaklar.

Sonuç olarak, çantanızı aldıktan hemen sonra mağazanızı veya web sitenizi ziyaret eden kişilerle birlikte tüm hattınız için gösterimler ve trafik elde edersiniz. Bu, diğer pek çok promosyon ürününün bunu kolayca başaramayacağı bir şeydir.


 2. Müşterilerinize Bir Mola Vermeyi Hak Ettiklerini Gösterin

Birçok insan plaj çantalarının yalnızca mayoların veya sadece yaz moda çizgilerinin reklamını yapmak için kullanılabileceğini düşünüyor. Ancak durum böyle değil. Koleksiyonunuz tamamen markalı kurumsal gömleklerden oluşsa bile, yine de tote çantaların işinize yaramasını sağlamanın bir yolu var.

Çantayı öne çıkaracak eğlenceli bir tasarım eklemeden önce tek yapmanız gereken çantayı iletişim bilgileriniz ve logonuzla kişiselleştirmek. Ardından, tüm müşterilerinize tatili hak ettiklerini hatırlatacak farklı öğelerle doldurmalısınız.

Örneğin çantanıza kendi hattınızdan küçük bir aksesuar koyarak başlayabilirsiniz. Bir eşarp ya da en çok yakışacağını düşündüğünüz herhangi bir şey olabilir. Ardından, bir takvim , not defteri ve bazı kalemler ekleyebilirsiniz .

Bu öğeler, müşterilerinize ister ofislerinde ister güneşli bir plajda olsunlar, hattınızın onlara uyacağını hatırlatacaktır. İş ve oyunu birleştirerek, insanlara yaptıkları işin önemli olduğunu ve arada bir dinlenmeyi hak ettiklerini gösterebilirsiniz. Renkli bir plaj çantası işi güzel yapacak.

 

3. Sürdürülebilir Olun

İklim değişikliği her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelirken, insanlar her zaman daha çevre dostu olmanın yollarını arıyor. Gezegenin iyileşmesine yardımcı olmalarının küçük bir yolu, market alışverişine giderken plastik poşet kullanmayı reddetmektir. Araştırmaya göre, insanların yaklaşık %30'u bunun yerine yeniden kullanılabilir çanta taşımayı tercih ediyor.

Ayrıca, bazı ülkeler de plastik poşet kullanımını tamamen yasaklıyor. Bu gibi durumlarda, bez çantalar sadece bir seçim değil, bir ihtiyaçtır. Bu tam olarak kendi yararınıza kullanabileceğiniz ve gezegene yardım ederken markanızın reklamını yapabileceğiniz şeydir.

Bez çantaların plastik torbalara göre birkaç belirgin avantajı vardır. Birincisi, daha sürdürülebilirler. Ardından, eşyalarınızı tutmak ve onları eve güvenle taşımanıza izin vermek söz konusu olduğunda daha güvenlidirler. Son olarak, alışverişe her gittiğinizde bir çanta satın almak zorunda olmadığınız için çantalar paradan da tasarruf etmenizi sağlar.

Bir plaj çantası, insanların taşıdığı genellikle sıkıcı bakkal torbalarına güzel bir alternatif oluşturur. Hatta müşterilerinize sürdürülebilirliği ve gezegeni ilk sıraya koyduğunuzu bildirmek için koleksiyonunuzdan küçük bir parçayı çantanıza ekleyebilirsiniz. Bir markayı harika yapan şey budur ve insanlar kesinlikle onu tanıyacaktır.


4. Kendi Promosyon Setinizi Yapın

Promosyonlu bir plaj çantasından daha iyi olan tek şey, diğer pazarlama öğeleriyle eşleştirilmiş bir promosyon plaj çantasıdır. Plaj çantalarınızı markalı plaj topları , şemsiyeler veya vizyonunuza uygun başka herhangi bir şeyle birlikte hediye ederek dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Plaj topları, plaj çantalarıyla paylaştıkları yaz mevsimiyle bariz bağları nedeniyle doğal bir seçimdir. Onları istediğiniz kadar renkli ve eğlenceli hale getirirken, logonuzun üzerlerinde belirgin bir şekilde yer aldığından emin olabilirsiniz.

Şemsiyeler, çantalarınızla birlikte dağıtabileceğiniz bir diğer uygun fiyatlı üründür. Hem yağmurdan hem de güneşten korunma görevi görebilirler ve onlara çifte amaç sağlarlar.

Bu öğelerin üçünü veya en az ikisini bir araya getirirseniz, bunları promosyon etkinliklerinde veya moda şovlarında dağıtabilirsiniz. Modellerinizin veya gönüllülerinizin de eşyaları giymesini sağlarsanız, insanların daha kolay ilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Promosyon ürünlerinizin tasarımının bir bütün olarak koleksiyonunuzun havasıyla eşleştiğinden emin olun. Bu şekilde, ürünler sadece reklam aksesuarlarından gerçek moda aksesuarlarına dönüşecek.


5. Yaratıcı Olun ve Sonuna Kadar Devam Edin

Turistleri etkilemek ve dikkatini çekmek istiyorsanız, bunu oldukça kolay bir şekilde yapabilirsiniz ve hediye çantaları size yardımcı olabilir.

Şehrinizin veya kasabanızın küçük bir haritasını oluşturup yazdırarak başlayın. Ancak boş olduğundan emin olun. Ardından, insanların mutlaka ziyaret etmesi gereken yerleri belirtin. Yakındaki tüm plajlar, müzeler, restoranlar, harika mağazalar (sizinkiler dahil), önemli yerler vb.

Bu küçük haritayı ön cebi olan eğlenceli küçük bir plaj çantasına koyun ve insanlara dağıtın. Bölgenizde tatil yapan acemilere ve hatta belki de kendi kasabasında hangi güzelliklerin yattığını bilmeyen yerlilere verebilirsiniz.

Tüm tavsiyelerimizin bilgisayarlar tarafından düzenlendiği ve manipülasyonun her zaman mevcut olduğu bir dünyada, bu hareket çok hoş bir değişiklik olacak. Kazancınız iki kat olacak. Markanızın reklamını yapacak ve aynı zamanda şehrinizin veya kasabanızın daha fazla ilgi ve övgüyü hak eden kısımlarını vurgulayacaksınız.

Karışıma moda çizginizden bir aksesuar da eklerseniz, gerçekten harika bir şey yaratacaksınız. Bir şapka , tişört veya gideceğiniz temaya uygun olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey olabilir.


6. Kayışlar Size Çok Yardımcı Olabilir

Bez çantalarınızdaki kayışlar, çantaların kendisi kadar önemli olabilir. Ancak, pek çok insan bunu düşünmez, bu da onların promosyon çantalarının tüm potansiyelini kullanmamalarına neden olur.

Örneğin, bir mücevher tasarımcısıysanız kayışlar kullanışlı olabilir. Kayışlara birkaç ayarlanabilir bilezik takabilir ve çantanızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Alternatif olarak, bir kayışın etrafına bir kolye sarabilir ve kolyenin çantanızın yarısına kadar sarkmasına izin verebilirsiniz.

Ardından, daha çok outdoor giyim ve modaya uygun bluzlarla ilgileniyorsanız , askıları da kullanabilirsiniz . En sevdiğiniz kumaştan bir kuşak alın ve onu çantanızın askısına sarın. İnsanlara hattınızdan neler bekleyebileceklerine dair bir fikir verirken, çantaya biraz renk ve ışıltı katacak.

Bununla birlikte, kayışlara taktığınız her şeyin yeterince sıkı olması önemlidir. Aksi takdirde, insanların parçalarınızı kaybetme riskini alırsınız, ki bu asla iyi değildir. Bir müşteri, çantadaki kuşağa uygun bir elbise almak istese de, kuşağın gittiğini fark ederse korkunç olurdu.

Ayrıca, ister çevrimiçi ister şahsen, insanlara mağazanızı nerede bulabileceklerini bildirecek bir not eklediğinizden emin olun. Kuşağın veya kolyenin, koleksiyonunuzda onları bekleyen her şeyin küçük bir parçası olduğunu ve kesinlikle onların ilgisini çekeceğinizi açıklayın.


7. Çantalar Sürpriz Yapsın

Şunu hayal edin: büyük bir etkinlik düzenliyorsunuz ve yüzlerce bez çanta dağıtacaksınız. Bunlardan birine iki kişilik küçük bir hafta sonu kaçamağı bileti yerleştirir ve tüm ziyaretçilere reklamını yaparsınız. Bunlardan biri şanslı kazanan olacak ve kelimenin tam anlamıyla herkes olabilir!

Bunu anons ettiğiniz anda herkesin plaj çantalarınızı topladığını ve eve götürdüğünü göreceksiniz. Ödülü kazanmasalar bile, olası bir ödülün bu unsuru çantaları çok daha çekici ve ilgi çekici kılıyor.

Şimdi, muhtemelen böyle bir ödülü alacak paranızın olmadığını düşünüyorsunuz. Ancak, abartılı bir şey olmak zorunda değildir. Aslında, her şeyi yerel tutmanız ve ihtiyacınız olan her şeyi sağlamak için yerel spa veya otelle birlikte çalışmanız en iyisidir. İkiniz de olumlu bir poz alacaksınız ve her şeyi bir araya getirenler bez çantalarınız olacak.


8. Bez Çanta Temaları Oluşturun

Çizginiz evrensel ise ve geniş bir kitleye hitap ediyorsa plaj çantaları işinize yarayabilir. Tek yapmanız gereken çantalarınız için birkaç farklı tema oluşturmak ve her şey hazır olacak.

Örneğin, maceracı tiplerine hitap edebilir ve farklı teçhizat ve diğer faydalı güzelliklerle dolu bir çanta oluşturabilirsiniz. Ardından çantaları sevimli aksesuar ve kendi çizginizden eşyalarla doldurarak moda severlere hitap edebilirsiniz. Son olarak, çantaları bazı bebek malzemeleriyle doldurarak tüm yeni anneleri mutlu edebilirsiniz.

Etkinliklerde insanlara yaşam tarzlarına en uygun çantayı sorabilir ve ona göre hediye verebilirsiniz. Aslında, basit sorular sormak genellikle hedef kitleniz hakkında çok şey öğrenmenize yardımcı olabilir. Bu bilgiyi gelecekte kullanabilir ve hedeflediğiniz kişilere gerçekten hitap edecek promosyon ürünleri oluşturabilirsiniz.


Markanız İçin Mükemmel Plaj Çantalarını Bulun

Plaj çantalarınızı kişiselleştirmenize yardımcı olacak uygun bir marka bulmak, başarınız için çok önemlidir. Müşterilerinizin çantalara koydukları ilk bakışta etkilenmelerini istiyorsanız Avrupa Çanta bir numaralı tercihiniz olmalı. Zahmetsizce güzel olan ve size sayısız izlenim kazandıracak promosyon ürünleri yaratıyoruz.