Firmamız promosyon ürün çeşidi üzerine hizmet vermektedir. Kaliteden ödün vermeyen firmamız zaman içerisinde etkili bir tanıtım ve reklam yöntemi olduğuna inandığı market torbasını da promosyon ürün zincirine eklemiştir.

Pazarlama ve reklam sektöründe en önemli tanıtım yolu promosyonlardır. Firmamız iş ortaklığı yaptığımız firmaların tanıtımlarına katkı sunmak adına promosyon market torbası modelleri üretimi ile yapmaktadır.

Promosyon market çanta tercihleri sayesinde iş ortakları firmalarının üzerinde yer alan logo ve adresler sayesinde satış grafiğini yükseltir. Market torbaları ayrıca sivil toplum çalışmalarında da etkili bir tanıtım aracıdır.


En Uygun Fiyata Promosyon Çanta Nasıl Yaptırabilirim?


Fason Market Torbası Üretimi Nasıl Yapılır?

Market torbası imalatçıları, üretim maliyetlerini düşürmek ve zaman tasarrufu yapmak için fason üretim yöntemlerini tercih ediyor. Firmalar, yeni bir ürün tasarımı yaptıklarında, o ürünün üretilmesi için ek yatırımlar yapmak zorunda kalabiliyor. 

Fason üretimler yapan firmalar kendi sistemlerini kurdukları için üretilecek ürün başına fiyatlarla daha uygun fiyatlara ürünün üretilmesini sağlıyor. Çanta markaları, çanta modellerine ve özelliklerine göre fason üretim yapan firmalarla anlaşma yaparak istenilen sayıda ürünün kısa sürede üretilmesini sağlayabiliyor. Marka sahibi olan firmalar, üretimi yapacak olan firmaya ürün tasarımını ve özelliklerini verir üretimin yapılmasını ister.

Promosyon Market Torbası İmalatçıları


Firmalar, marka ve ürün reklamlarını yapabilmek için promosyon çanta çeşitlerini kullanabiliyor. Promosyon çanta imalatçıları, müşterilerinden gelen taleplere göre mümkün olan en uygun fiyat seçenekleri üretimlerini yaparlar. İstenilen kalite ve modelde üretimler yapılıyor. Promosyon çanta modelleri şunladır.

  • Okul çantaları,
  • Bel çantaları,
  • Plaj çantaları,
  • Sırt çantaları,
  • Bebek çantaları,
  • Makyaj çantaları,
  • Sağlık çantası,

Fason olarak üretilen ve promosyon olarak kullanılan çok fazla çanta modeli vardır. Çanta imalatçıları müşteri firmanın taleplerine göre farklı modellerin üretimlerini yapar, isteğe göre çanta üzerine baskı yöntemlerini kullanırlar.


Promosyon market torbasının olumlu etkileri

Promosyon market torbasının olumlu etkileri;

  • Tanıtımda katkı
  • Farkındalık yaratma
  • İkna edici ve iyi reklam
  • Kalıcılık etkisi
  • Genele hitap ederek müşteri pörtföyünü artırmak
  • Uzun vadeli yatırımda en etkili yöntem olarak sıralanabilir.

Neden Market Torbası Olmalı?


Reklam ve tanıtımda görecelik ve uzun vadeli promosyonlar etkilidir. Market torbaları da özellikle bayanların hem işine yarayacak bir ürün olup hem de aynı zamanda firmanın tanıtımına katkı sağlayacaktır.

Her gün binlerce insan farklı ihtiyaçlar için alış veriş yapmaktadır. Bu alışverişleri taşıma işinde en büyük ekipman market torbaları olmaktadır.


Dikkat Çekici Modeller




Toptan satışlı olarak hazırladığımız promosyon çantaları sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Modellerimiz iş birliği içinde olduğumuz firmaların tercihleri doğrultusunda hazırlanmaktadır. Talepler doğrultusunda market torbalarının bir yada iki yüzüne baskı yapılabilir.

Promosyon ürün olarak hazırladığımız market çantaları geniş, iki uzun yada kısa kulplu, geniş askılı, el yada omuzda taşıma özellikli ve azami ağırlık taşıma kapasitesindedir.

Baskı çalışmaları orjinal ve solmayan renkler ile yapılmaktadır. Böylelikle reklam ve tanıtımınız uzun süre market torbasında kalabilmektedir. Baskılarda kullanılan teknik ve renklendirmeler mevsimsel etkilerden etkilenmeyecek kalitededir.

Kaliteli Promosyon Çantası İmalatı Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Konular


Fiyatlandırma

Firmamız pek çok promosyon ürün çeşidi üretmektedir. Bunlardan biri olan market torbası sade veya farklı renkli olabilmektedir. Adet sayısına göre son derece uygun fiyatta olan bu ürünü daha ekonomik fiyattan almak için tek renkli ve az desenli olarak sipariş etmek mümkün.

İstenilen sayıda en kısa sürede talep edeceğiniz market torbaları firmamız tarafından hazırlanmakta ve adrese teslim edilmektedir.

Katlanabilir özellikte ağzı büzgülü veya normal geniş ağızlı market torbası asgari 250 adet azami 1000 adet olarak üretilmektedir.

Özel ebatlarda promosyon market çantası üretmek için talepler değerlendirilir.

Fason Market Torbası Üretim Yaptırmak İsteyenler

Fason üretim yaptırmak isteyenler, ürün çeşitlerine göre farklı firmalardan teklifler alırlar. Firmanın imalat için altyapı sistemi, kapasitesi ve hizmet kalitesi incelenerek seçimler yapılır. Marka sahibi olan firmalar, fason üretimlerinde ürün kalitesine ve markanın korunmasına dikkat edilmesini isterler. 

Fason üretim yaptırmak isteyenler, ürünün üretilmesi ve ortaya çıkması için başkasına bağlı kalırlar. Bu fason üretimde dezavantaj olarak gösterilir. Ancak üretim maliyetini düşürmek açısından da büyük avantajlar sağlar. Fason üretimler için marka sahibi firma ile fason üretim yapan firma arasında yapılacak olan üretimle ilgili üretim sözleşmesi yaparlar.



Market Torbaları

Promosyon market torbaları firmamız tarafından bez ve türevi malzemeden üretilmektedir. Üretimde organik malzeme kullanılması sayesinde doğaya ve çevreye zarar vermemekteyiz. Ayrıca bezin dokusu, dikiş kısımları anti alerjenik malzemelerden üretilmiş olup kolayca temizlenebilir, düşük derecede çamaşır makinası veya elde yıkanabilir.

Market torbaları belki de en çok ihtiyaç duyulacak promosyon ürünler arasında yer almaktadır. Bu promosyonlar alış veriş düşkünleri için son derece faydalı bir ürün olacağı için tanıtım ve reklamlarınızda market torbalarını promosyon ürün olarak tercih etmeniz faydalı olacaktır.

Firmamız promosyon ürün teklifinde bulunacaklara özellikle süreklilik ve işe yarayacak ürün olarak market torbalarını önermektedir. Bu sayede uzun süreli ve masrafsız bir reklam ağı oluşturmuş olunur. Market torbaları firmayı tanıtmakta ana promosyon malzemesi olup insanların dikkatini çekebilecek özelliğe sahiptir.

Bu promosyonu reklam standlarında, açılışlarda ve fuarlarda özellikle bayanlara hediye edebilirsiniz.

Promosyon ürünlerinizi firmamız ile iletişim kurarak hazırlayabilirsiniz. Firmamız yılların tecrübesine sahiptir. Firmamız internet adresi avrupacanta.com olup konu hakkında detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.7/24 hizmet anlayışı firmamızdaki ürün çeşitleri ile tanıtımlarınızı sürekli ve akılda kalacak şekilde yapmanız mümkün.