90’lı yıllardan sonra laptop bilgisayarların piyasaya çıkmasıyla birlikte, bilgisayarların taşınabilir olmasını hayal edenlerin hayalleri gerçekleşmiştir. Günümüzde dizüstü bilgisayarlar oldukça incelmiş ve hafifletilmiştir. Bunun için insanlar, evraklarını ve bilgisayarlarını aynı çantada taşıyabiliyor. Bizler, promosyon laptop çantası modelleri geliştirerek online satışlarını yapıyoruz. 

Ürünlerimiz arasında yer alan evrak çantası modelleri seyahatlerinizde ya da işe gidiş gelişlerde, bilgisayarlarınızı, evraklarınızı kolaylıkla taşımanızı sağlayacaktır. Promosyon çanta üretimleri tarafımızdan, her boyutta ve farklı fonksiyon özelliklerinde yapılmaktadır. Her boy laptop bilgisayarlara özel olarak ölçülendirilmiş modellerimiz bulunmaktadır.

Evrak ve Laptop Çantası

Çanta çeşitleri imalatı yapan bir firma olarak, bilgisayar modellerine ve birlikte evrak taşınabilmesini sağlayabilmek için farklı modellerde seri üretimler yapıyoruz. 

Evrak ve laptop çantası modellerimizden bazıları şunlardır;

Lüks promosyon evrak çantası,

Promosyon kasnaklı laptop çantası,

Laptop kongre çantası,

Promosyon notebook çantası,

Promosyon kongre ve sempozyum çantası,

Promosyon üretimlerimizde, çanta modelleri ve renk seçeneklerini, müşterilerimizden gelen taleplere göre belirliyoruz. Promosyon çantaların, iç bölümlerini ve fonksiyon özelliklerini, iş kollarına ve taşınabilecek bilgisayar ve evrak türlerine göre özel tasarlıyor, müşterilerin beğenisine sunuyoruz.

Çanta Modelleri

Promosyon laptop imalatlarında, modellerimizi hazırlarken, bilgisayar ölçülerine, kişisel zevke bağlı olarak farklı tasarımlarda çalışmalar yapıyoruz. Çanta modellerinde 10 inç ile 17 inç arasında ve isteğe göre daha büyük ölçülerde üretimleri, gelen taleplere göre yapıyoruz.

Evrak çantası modelleri toptan olarak üretilmekte ve ekonomik fiyat seçenekleri ile sunulmaktadır. Çanta modelleri içerisinde oluşturulan evraklara özel bölümler, toplantılarda kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Laptop çantaları günümüzde, iş toplantılarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Herkes bireysel bilgisayarını ve toplantıya ait evrak çeşitlerini, yanında bulundurabiliyor ve toplantılarda kullanabiliyorlar.

Çok Fonksiyonlu Çantalar

Dizüstü bilgisayarlar ilk çıktığı zamanlarda, insanlar, bilgisayarlarını ve evraklarını farklı çantalarda taşıyabilirken, günümüzde, tek bir çantada, hem evraklarını hem de bilgisayarlarını rahatlıkla taşıyabiliyorlar. Promosyon çanta çeşitlerimizde, kişilerin evrak, kalem, telefon gibi birçok eşyasını rahatlıkla ve düzenli taşımalarını sağlayacak fonksiyonlara yer veriyoruz. Çantalarımızda, oluşturulan bölümler, her ölçüdeki laptop bilgisayarların yerleştirilebileceği ölçüde tasarlanmakta, diğer bölümler ise bilgisayar parçalarına ve evrak türlerine göre hazırlanıyor. Tüm çantalarımız, çok fonksiyonludur ve sağlam taşıma askılarına sahiptir.

Kullanım Alanına Göre Çanta Çeşitleri

Promosyon çanta çeşitleri imalatı yapan bir firma olarak, çok fonksiyonlu ve kullanımı kolay modeller oluşturmaya çalışıyoruz. Çanta modellerimiz arasında çok fazla çeşit bulunmakta ve gizli evrakların güvenliği için bazı modellerimizi kilitli model olarak üretiyoruz. İş insanları, toplantılara kalabalık evrak türleri ile katılmak zorunda kalabildiği için kullanım alanlarına ve ihtiyaç türlerine göre daha geniş ve birden fazla bölümlü çanta çeşitleri tasarlamamıza, üretim yapmamıza ve çantalar arasından seçim yapılmasına neden oluyor. Promosyon çanta üretimlerinde, firmalar, isterlerse, çanta üzerine kendi reklamlarını oluşturabilecek baskıların yapılmasını talep edebiliyorlar.

Promosyon Çanta Teklifi

Promosyon laptop ve evrak çanta modelleri çeşitlerinin tümünü, sitemizde online olarak müşterilerimize gösteriyor ve seçtikleri ürün türünde sipariş vermelerini sağlıyoruz. Çanta modellerine göre fiyat tekliflerimiz, talep edilen sayıya göre değişmektedir. Tekliflerimiz, 10 ile 500 adet arasında, farklı fiyatlardan oluşuyor. Talep edilen çanta sayısı arttıkça, fiyatlarımız daha uygun olmaktadır. Fiyat tekliflerimizi, tüm müşterilerimize çanta adetlerini, 10 ve katları şeklinde istenilen sayıya göre veriyoruz. Çanta üzerine yapılacak olan reklam çalışmaları, yapılacak baskı türüne göre fiyatlandırılmaktadır. Müşterilerimizin taleplerini kısa sürede karşılayabilmek için laptop ve evrak çantaları modellerimizde üretimler yaparak, stoklarımızda yeterli sayıda bulundurmaya çalışıyoruz.