Ham bez çantalar, pamuklu kumaş türlerinden üretilmekte ve çevreci ürünler olarak kullanılmaktadır. Promosyon ham bez çanta modelleri arasından seçim yapmak ve fiyat teklifleri almak isteyenler, firmamıza mail göndererek bilgi alabilirler. Promosyon çanta modelleri için siparişler oluşturulurken, çanta ölçüleri, kısa ya da uzun sap türü, renk, üzerine yapılacak baskı türleri hakkında detaylı bilgi verilmelidir. Ham bez çantalar, yatay ve dikey ölçülerde farklı kapasitelerde hazırlanmaktadır.






Ham Bez Çanta Modelleri

Promosyon amaçlı çanta siparişleri, çanta türlerine göre 1 ile 15 gün içerisinde üretilmektedir. Promosyon çanta modelleri üzerine, firma logosu, marka, ürün türleri ile ilgili çeşitli baskılar yapılmaktadır. Ürünlerimiz arasında farklı renklerden oluşan tek renk modellerde bulunmaktadır. 

Promosyon ham bez çanta modelleri şunlardır;

  • Ham bez fuar çantası,
  • Ofset baskılı ham bez çanta,
  • Promosyon çanta,
  • Körüklü ham bez çanta,
  • Renkli saplı ham bez çanta,
  • Baskısız ham bez çanta,
  • Renkli ham bez çanta,

Promosyon çanta üreticisi olarak, müşterilerimize tüm çanta çeşitlerimizi gösteriyoruz. Web sitemizi ziyaret edenler, ham bez çanta çeşitleri için 22 farklı modelin yer aldığını görebilecektir.

Renkli Promosyon Çantalar

Renkli promosyon bez çantalar, kumaş türlerine göre, farklı ölçülerde üretilmektedir. Renkli bez çantalar için kulp uzunlukları, el tutmalı, omuz askılı, uzun saplı, kısa saplı olarak üretilmektedir. Müşterilerimizden gelen taleplerde en çok tercih edilen ölçü 35x40 cm ebatlı çantalardır. Kullanım amacına göre çanta şekilleri yatay ya da dikey olarak belirlenmektedir. Ham kumaştan üretimini yaptığımız bez çantalar, müşterilerimizin taleplerine göre farklı renklerde boyanabilmekte ve üzerine baskılar yapılabilmektedir.

Promosyon Ham Bez Çanta Fiyatları Çanta Siparişi

Firmamız, promosyon çanta modelleri üretimleri yaparak, gelen tüm siparişleri kısa sürede karşılamaya çalışmaktadır. Ham bez çantalar, üretimi en kolay olan ve hızlı üretim yapılan çantalardır. Promosyon bez çanta siparişlerini bizlere ulaştıran müşterilerimize aynı gün içerisinde dönüş yapıyor ve talebe göre planlama yapıyoruz. Çanta siparişleri vermek isteyenler, sitemiz iletişim bölümünden bizlere taleplerini hemen iletebiliyorlar. Online sitemizde göstermiş olduğumuz çanta modellerimizin her birisi için ölçü, renk, kumaş türü, imalat süresi gibi bilgilerini gösteriyoruz. Siparişler için fiyat seçeneklerimiz, talep edilen çanta sayısına göre değişebilecektir.

Bez Çantaların Kullanılması

Bez çantalar, kullanışlı ve hafif olmasının yanı sıra iç kapasitesi geniş çantalardır. Ham bez çanta modellerimiz arasında yer alan ipli çanta çeşitleri, çoğu zaman spor çantası, plaj çantası amacıyla kullanılabilmektedir. Taban ve kenar körüklü bez çantalar, geniş iç kapasitesinden dolayı plaj çantası olarak kullanılabildiği için çeşitli eşyaların taşınabilmesi için her ortamda rahat kullanımlar sağlamaktadır. Bazı modellerin daha rahat kullanılabilmesi için hem kulplu hem de ipli olarak üretilmektedir. Promosyon çanta üretimlerimizde, firma reklamları ve düzenlenecek etkinlik türüne göre baskı işlemlerini çantalar üzerine uyguluyoruz.

Çevreci Çantalar

Promosyon amaçlı üretimini yaptığımız tüm ham bez çanta modellerinde, geri dönüşümlü ürünleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Kullandığımız ürünler çevreci ürünler olduğu için kullanılan kumaş türü, boya çeşitleri sağlık şartlarına uygun olarak seçiliyor. Çanta modellerimiz doğal renklerde ya da istenilen renk çeşitlerinde olabiliyor. Renkli olarak üretimini yaptığımız ham bez çantalar, çamaşır makinalarında rahatlıkla yıkanabilmekte ve renklerinde herhangi bir solma meydana gelmemektedir. 

Renkli ve özel baskılı bez çantalarımız, promosyon amaçlı üretilmekte ve kongre, sempozyum gibi çeşitli etkinliklerde, müşterilere hediye edilebilecek en iyi ürünler arasında yer almaktadır. Müşterilerimiz, firma ve ürünleri ile ilgili bazı bilgilerin çanta üzerine baskı yapmamızı isteyerek, reklam ürünü olarak kullanabiliyorlar.