Promosyon Deri Çanta Modelleri

Promosyon çanta çeşitleri, her zaman en iyi reklam ürünleri arasında yer almakta ve özel müşteriler için tercih edilmektedir. Promosyon deri çanta modelleri estetik tasarımlara sahiptir ve hem şık hem de kullanışlıdır. Suni deri olarak üretilen deri çantalar, hem erkekler hem de bayanlar tarafından evrak çantası olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ofis çalışanları, evraklarını bir arada tutmak ve gerekli durumlarda yanlarında taşıyabilmek için tercih edilmektedir. Promosyon amaçlı üretimlerimiz, reklam amaçlı yapılmakta ve özel yöntemlerle üzerine yapılan baskılar firmaların reklam yüzü olmasını sağlamaktadır.

Deri Evrak Çantaları

Promosyon deri çanta modelleri farklı ölçü ve tasarımlara sahip olabilmektedir. Firmamız, tamamen müşteri taleplerine göre model belirlemekte ve belirlenen modelin üretimini yapmaktadır. Tasarımları yapılırken, evrak ve diğer eşyaların farklı bölümlerde olmasını sağlayabilmek için özel bölümlendirmeler yapılmaktadır. Deri çanta modelleri her meslek dalı tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. 

Promosyon deri çantaların tasarımlarında yer alan bölümler şunlardır;

Bir veya birden fazla iç bölüm,

Dış yüzeyde gizli bölüm,

Fermuarlı kilit sistemi,

Gizli kulp seçenekleri,

Promosyon amaçlı olarak üretimini yaptığımız deri çanta modellerinde, suni deri kullanıyoruz. Firmalar, reklamlarının yapılabilmesi için deri çanta modellerini tercih ederken, iş insanları ve ofis çalışanları evrak dağınıklığını önlemek ve rahat taşıma yapabilmek için deri çantaları kullanıyorlar.

Deri Çanta Tasarımları

Promosyon amaçlı olarak sipariş verilen deri çantalar için tasarım çalışmaları, müşteri taleplerine göre yapılmaktadır. Her firma, bulunduğu sektörün yapısına ve promosyonun dağıtılacağı konferans, fuar gibi etkinlik türlerine göre farklı tasarımlar talep edebiliyorlar. Deri çanta modelleri, özel talep üzerine üretilen ürünler olduğu için firmamız, promosyon ürünü olarak stoklarda bulundurmamakta, talep geldiğinde üretime başlamaktadır. Promosyon deri çantalarla birlikte, not defteri, hesap makinesi gibi bazı ürünlerin birlikte sunulması istenmektedir. Firmamız, gelen taleplere göre tasarım çalışmalarını uzmanları ile yapmaktadır.

Örnek Tasarımların İncelenmesi

Promosyon deri çanta çeşitlerinde üretim yapmamızı isteyen firmalar, daha önceden yaptığımız tasarım örneklerini inceleyebilmektedir. Ya da her müşterimiz, kendi tasarımlarını bizlere ulaştırarak, o tasarımda üretim yapmamızı isteyebilmektedir. Müşterilerimize tasarım seçme hakkı ile birlikte, çanta yapısında kullanacağımız, deri ve kumaş türünü, rengini seçme hakkını da veriyoruz. Çanta tasarımlarını müşterilerimize sunarken, firmaların reklamlarının yapılabilmesi için baskı yöntemleri hakkında da bilgi veriyoruz. Tasarımlar üzerinde baskı uygulamalarını göstererek, siparişlerin oluşturulmasını sağlıyoruz.

Ürün Özellikleri

Promosyon deri çantalar için siparişler aldıktan sonra müşterilerimiz ile görüşmeler yaparak, ürün özelliklerini belirliyoruz. Deri çantalar daha çok laptop ve evrak çantası olarak kullanılmaktadır. Deri çanta özelliklerini, müşterilerimize sunarken, laptop bölmesi, evrak bölmesi, kalem, defter bölgesi, çanta ebatları, deri yapısı olarak gösteriyoruz. Müşterilerimizin isteklerine göre deri çantalar üzerine logo baskılarını özel olarak yapıyoruz. Bazı üretimlerimizde, çanta iç bölümlerini ve iç kaplamasını oluşturan kumaşlar üzerine de logo baskıları yaparak, firma için iyi bir reklam ürünü olmasını sağlıyoruz.

Teklif Al

Firmamız, hızlı sipariş verilebilmesi için tüm işlemlerin, web sitesi üzerinden yapılmasını sağlamaktadır. Promosyon deri çanta siparişi vermek isteyenler, sitemizdeki ürünü inceledikten sonra teklif ver butonunu seçenek, tüm taleplerini bizlere mail olarak gönderebilmektedir. Teklif formunda, müşteri iletişim bilgileri ve talep edilen ürün türü ile kaç adet istendiği yer almaktadır. Mail firmamıza ulaştığında, sorumlular anında müşteriye dönüş yaparak, talep edilen üründe istedikleri özellikler hakkında bilgi almakta ve en uygun fiyat teklifini vermektedir. Promosyon deri çantalar için fiyat tekliflerimiz, talep edilen ürün miktarına göre değişmektedir.