Başarılı bir ticaret fuarı sergilemek, ziyaretçileri çekmek ve harika bir izlenim bırakmakla ilgilidir. Ama aynı zamanda işiniz bittiğinde bütçenizde bir boşluk bırakmamakla da ilgili. Promosyon Çantalar  Kongreler ve Ticari Fuarlar için olmazsa olmazlardandır.

Bildiğimiz bir şey varsa o da ticari fuarlarda sergilemenin pahalı bir işlem olduğudur. Standın kendisinin yanı sıra, ne şekilde ucuza yapmaya çalışırsanız çalışın, yine de artacak gibi görünen bir dizi göz yaşartıcı masraf var.

Kumaş çantalar gibi markalı promosyon eşantiyonları gerekli bir kötülüktür ve ticaret fuarları ve sergilerinin olağan para birimi haline gelmiştir. İyi yapıldığında, standınıza düzenli bir ziyaretçi akışı çekerken markanızı yükseltebilir ve diğerlerinden ayırabilirler.  

Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Sırt Çantaları Marka Kampanyalarınızı Nasıl Destekleyebilir?

Beğenin ya da götürün, herkes bir beleşi sever. Elbette bütçenizi, kesinlikle kalabalıkları çekecek, ancak çabucak toplayacak olan, hediyelik bir Apple iPad yarışmasına harcayabilirsiniz. Ancak, uygun fiyatlı eşantiyonlar söz konusu olduğunda, bedavaya giden güzel tasarlanmış bir bez çantaya kim karşı koyabilir - biz kesinlikle yapamayız.

Çantaların çalışmasını göster. İşletmenize tarzınızı, değerlerinizi ve işinizin arkasındaki ana mesajı uygun maliyetli bir şekilde tanıtma şansı sunarlar. Basılı çanta siparişi vermenin ziyaretçi sayısını ve satışları artırmak için nasıl sihir gibi çalışabileceğini öğrenmek için okumaya devam edin.

Bırakın çantalarınız konuşsun

Çantalar yürüyen reklam panoları gibi hareket eder. Logonuzla süslenmiş, şimdiye kadarki en iyi pazarlamacılardır ve işletmenizin tüm şovda reklamının yapılmasını sağlarlar.

Ayrıca uzun ömürlü, ucuz bir araçtır. Boşuna ömür boyu çanta denmiyorlar. Böylece şovdan sonra bile paraları için sıkı çalıştıklarını garanti edebilirsiniz.


Ucuz taklitlere dikkat

İnternet, ömür boyu değil, gerçekten bir dakikalığına çanta olarak adlandırılması gereken standart altı çantaları kırbaçlayan ucuz ticari şirketlerle dolu.

Google ucuz çantalar ve onları bulacaksınız. Ama bir kelimelik uyarı, aslında iki - ZAHMET ETMEYİN. Bahsettiğimiz markanız bu ve kaliteden ödün vermek buna değmez.

Avrupa Çanta'da, süper hızlı 7 günlük kişiselleştirme hizmetimizi veya tamamen ısmarlama seçeneğimizi kullanarak stoktan çevre dostu baskılı çantalar, alışveriş torbaları ve promosyon amaçlı pamuklu çantalar üretiyoruz . Hangi hizmeti seçerseniz seçin, çantalarımız gezegene iyi davranmanıza, karınızı artırmanıza (satmaya karar verirseniz) ve markanızı tanıtmanıza yardımcı olan doğal lifler kullanılarak etik bir şekilde üretilir.

Ve ASLA kaliteden ödün vermemekle birlikte, onları da makul fiyatlara sunuyoruz (önceden paketlenmiş bir sandviçten daha ucuz). Bize inanmayın, bizi deneyin - bizden bir numune isteyin, bir tane gönderelim.



Her şey tasarımda

Öyleyse ne bekliyorsunuz, işte 3 kolay adımda fuarlar ve sergiler için promosyon çantalarını nasıl alacağınız.


  • Bir Çanta Seçin

7 günlük EXPRESS SERVİSİMİZ 50'den fazla düz çanta stilinden oluşan bir stok yelpazesine sahiptir. Katılımcıların çoğu basit bir 5oz pamuk tote alışveriş çantasını tercih ediyor. Bir örnek görmek isterseniz, bizimle iletişime geçin.

 

  • Miktarınızı Seçin

Minimum siparişimiz sadece 100 çantadan başlar ve bu da eşantiyonlar için harika bir miktardır. Unutmayın, uygun maliyetli gösteri çantalarımız cips kadar ucuz olabilir, ancak totes kalitesindedir.

 

  • Tasarımınızı Bize Gönderin

Çantalar sadece 7 iş günü içinde her iki tarafına altı renge kadar üst baskı yapılabilir. Tasarımınızın SICAK olduğundan ve tüm sevgiyi alacağınızdan emin olun.

Ayrıca 7 günlük çanta koleksiyonumuza sürekli eklemeler yapıyoruz. Normalde yalnızca ısmarlama çanta hizmeti kullanarak elde edebileceğiniz yeni renkler, yenilikçi tasarımlar ve stiller ekledik. Artık öyle değil. Her zaman kalabalığın arasından sıyrılacak tasarımlar seçtik. Ve hepsi sadece 7 gün içinde basıldı.

Ayrıca 7 günlük çanta koleksiyonumuza sürekli eklemeler yapıyoruz. Normalde yalnızca ısmarlama çanta hizmetini kullanarak elde edebileceğiniz yeni renkler, yenilikçi tasarımlar ve stiller ekledik. Artık değil. Kalabalıktan her zaman sıyrılacak tasarımları seçtik. Ve hepsi sadece 7 günde basıldı.


Çanta Tasarımcılarımızdan Randevu Alın

İstanbul'daki tasarım stüdyomuzu ziyaret edin ve şirket içi tasarımcılar ve proje yöneticilerinden oluşan ekibimizle tanışın. Kumaşlarımızı tanıyın, süreçlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin ve ilham veren çanta tasarımlarına göz atın. İşletmeniz için mükemmel çantaları oluşturmanıza yardımcı olacağız.

Bizi şahsen ziyaret edemiyorsanız, çevrimiçi bir sanal sohbet rezervasyonu yapın veya sizi iş yerinizde ziyaret etme konusunda bizimle konuşun. Showroom rezervasyonları için www.avrupacanta.com adresini ziyaret edin