Birçok firmanın reklam amaçlı kullandıkları promosyon çanta çeşitleri, tela ya da ham bez çantalar olarak üretilir. Promosyon çantalar, bez çanta imalatı yapan firmalardan ve satış noktalarından alınır. İnternet üzerinden de tasarım ve model seçimi yapılarak siparişler verilebiliyor. Promosyon çanta imalatı yapan firmalar, bulundukları ildeki firmaların taleplerini karşılarken aynı zamanda Türkiye’nin her yerinden gelen talepleri de karşılamaya çalışıyorlar. 

Firmalar, fuar gibi birçok etkinlik için ham bez promosyon çanta çeşitlerini kullanıyorlar. Bez çantalar üzerine farklı tekniklerle baskı uygulamaları yapılabildiği için firmalar siparişlerini verirken, marka, logo ve slogan bilgilerini de veriyorlar. Promosyon çanta modelleri farklı olduğu için çoğunun kullanım amacına göre farklı malzeme türleri kullanılarak üretimler yapılıyor. Promosyon çanta nereden alınır sorusunda firmalar aynı zamanda en ekonomik fiyat araştırmalarını da yapıyorlar.

En Uygun Fiyata Promosyon Çanta Nasıl Yaptırabilirim?


İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatı

İstanbul’da üretilen promosyon çanta çeşitleri, Türkiye’nin her yerine ulaştırılıyor. Promosyon çanta imalatı yapan firmalar, internet siteleri üzerinden ürünlerini tanıtıyor ve sipariş vermek isteyen firmaların modeller arasından seçim yapmalarını, çanta üzerinde yer almasını istedikleri tasarımları yapmalarını sağlıyorlar. 

İstanbul’da promosyon çanta imalatı yapan firmalar, sipariş durumuna göre günlük ortalama 10 bin bez çanta üretimi yapabiliyor. Her çanta modelinde üretim yapıyor ve çanta ölçüleri, kullanılan malzeme türleri ve çanta modeli günlük üretim sayısının farklı olmasına neden oluyor. Promosyon çanta tasarımlarını yapan firmalar, müşteri taleplerine göre şu modelleri üretiyorlar.

  • Sırt çantaları,
  • İpli büzgülü çantalar,
  • Ham bez çantalar,
  • Katlanabilir market çantaları,
  • Evrak ve laptop çantaları,

İstanbul’da promosyon çanta imalatı yapan firmalar, tüm modeller üzerinde taleplere göre özel tasarım çalışmaları yapıyorlar. Promosyon çantalar üzerine daha çok firma marka ve logosunun firma renklerine uygun olarak basıyorlar.

Fason Çanta Üretimi Nasıl Yapılır?

Ankara'da Promosyon Çanta İmalatı

Promosyon çanta modelleri hemen hemen her yerde aynı uygulanıyor. Bez çanta çeşitleri olarak bilinen promosyon çantalar, büyük etkinliklere katılacak ve orada ziyaretçilere markalarını ve ürünlerini tanıtmak isteyen firmalar tarafından özel sipariş ile yaptırılıyor. Ankara promosyon çanta imalat sektöründe hizmet veren firmalar, çanta tasarımlarını yaparken, hem firmanın tanıtımına katkı sunmaya hem de insanların bu çantaları günlük hayatlarında rahat kullanmaları dikkat ediyorlar. 

Promosyon çantalar üretim için seçilen malzeme kalitesine göre farklı özelliklerde üretilebiliyor. Ankara’da promosyon çanta imalatı yapan firmalar, müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli ürün seçenekleri sunuyorlar. Toptan imalat yapıldığı için promosyon çanta sipariş sayısı arttıkça daha uygun fiyat seçenekleri sunuyorlar. Firmaların çoğu siparişlerini internet üzerinden veriyor ve online olarak çanta tasarımlarını kendileri yapabiliyor.

Kaliteli Promosyon Çantası İmalatı Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Konular


İzmir'de Promosyon Çanta İmalatı

İzmir’de de promosyon çanta imalatı yapan firmalar var ve tüm müşterilerine en iyi fiyat garantisi ile seçenekler sunuyorlar. Toptan satış hizmeti sundukları için promosyon çanta ürünlerine ihtiyaç duyan müşterilerine tüm çanta modellerini gösteriyorlar. İzmir sıcak iklim yapısına sahip olduğu için insanların yaz aylarında yanlarında rahatlıkla taşıyabilecekleri ve farklı amaçlarla kullanabilecekleri promosyon bez çanta çeşitlerini üretiyorlar. Ekonomik fiyatlarla üretilen promosyon çantalar, müşterilere en iyi kargo seçenekleri ile ulaştırılıyor. 

İzmir promosyon çanta imalatçıları, çanta ölçüleri ve kullanılan malzeme türüne göre farklı fiyat teklifleri veriyorlar. Firmaların talep ettikleri promosyon çantaları 1.50 TL ile 20 TL arasında fiyatlarla toptan üretimler yapılıyor. Promosyon çanta üzerine baskı yapılmasını isteyenler için ham bez özelliğini belirliyor ve emprime baskı yöntemini kullanıyorlar. Emprime baskıların, çanta kumaşı üzerinde uzun süre solmadan kalması promosyon çantaların daha kaliteli olmasını sağlıyor.