Özel Markalı Soğutucu Termos Çantalar



NEDEN PROMOSYON SOĞUTUCU ÇANTALARI SEÇMELİSİNİZ?

Özel soğutucu çantalar söz konusu olduğunda şirketinizin ihtiyaçları ne olursa olsun, Avrupa Çanta'nın her markaya mesaj göndermek ve iyi niyet yaratmak için mükemmel boyut ve stile sahip olacağından emin olabilirsiniz; müşterilerinizin gözünde şirketinizin imajını yükseltmenin mükemmel yolu. Soğutucu kılıflar dayanıklı, hafiftir ve kompakt bir boyuta katlanabilir. Hacimli ve büyük miktarda depolama alanı kaplayan geleneksel, sert kabuklu soğutuculara kıyasla müşterilerinize pratik ve değerli bir seçenek sunun.

Çeşitli ihtiyaçlara göre seçilebilecek çok çeşitli promosyon soğutucu çanta stilleri vardır. Thermo aperatif kutuları ile yol gezilerinde veya uzun yolculuklarda çalışanların ve müşterilerin öğle veya atıştırmalıklarını taze tutmalarına yardımcı olunyan cepleri ve plastik alt ekleri olan. Eve dönüş için içerikleri taze tutacak fermuarlı yalıtımlı bakkal sepetleriyle bakkal veya çiftçi pazarına gezileri çocuk oyuncağı haline getirin. Partiler ve diğer sosyal toplantılar için şarap ve şampanya şişelerini mükemmel sıcaklıkta tutmaya yardımcı olacak çift yalıtımlı şarap soğutucu kutuları bile var .

Müşterilerin sevdiği mükemmel yağma ürünlerini vermek zor olabilir. Şirketler, yalnızca estetik açıdan çekici olmakla kalmayıp aynı zamanda tüketicilerin ve çalışanların yaşamlarında çöpe atılmamak için bir amaca hizmet edebilecek öğeleri bulmakla görevlidir. Hala boyun bağı, güneş gözlüğü ve el dezenfektanı gibi standart ürünler dağıtan diğer şirketlerden ayrılın ve özelleştirilmiş soğutucu çantalar vererek şirketinizin kalabalıklar arasında öne çıkmasını sağlayın. Bu, tüketicileri heyecanlandırmanın ve herhangi bir konferans veya ticari fuar sona erdikten sonra bile markanızın alakalı kalmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur.

Tam bir yalıtımlı promosyon soğutucu çanta serisi ile Avrupa Çanta, markanızı sergileyen tüketiciler için değerli temas noktaları oluşturmanıza olanak tanır. Özelleştirilebilir soğutucu çantalarımız, müşterilerle bağlantı kuracağınızdan ve promosyon erişiminizi mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla genişleteceğinden emin olacaktır.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuarlar İçin Promosyon Çanta Satın Alma Rehberi

Markanıza uygun mükemmel özel soğutucu çantaları bulmak için bugün Avrupa Çanta web sitesine göz atın. Kendini işine adamış ekibimiz, markanızın profesyonel ve modern görünmesini sağlamak için sizinle birlikte çalışacaktır. En düşük fiyat garantimizi bilmenin içiniz rahat olsun, seçtiğiniz tarz soğutucu çantalar için en düşük fiyatı ödeyeceğiniz anlamına gelir. Ek olarak, hızlı geri dönüş ve nakliye sürelerimiz, ürünlerinizin bir sonraki etkinliğiniz için tam zamanında teslim edilmesini sağlayacaktır. Bugün alışverişe başlayın!

Avrupa Çanta Markalı soğutucu çantalarda ideal kurumsal hediyeyi yapar. Yıl boyunca çok sayıda yerde çok amaçlı kullanılırlar. Soğutucu bir çanta sadece yaz için değil! Promosyon hediyeler olarak verilen markalı soğutucu çantalar markanızı her yerde görecek ve zaman zaman herkese haırlatacaktır siz  fark etmeden.


Kişiselleştirilmiş yalıtımlı termos çantaları, hem yetişkinler hem de çocuklar için günlük kullanım için pratik ürünlerdir. Her tür etkinlik, etkileyici yarışma ödülü veya müşterileriniz için sadece modaya uygun promosyon ürünleri için etkileyici hediyeler olabilirler. Dahası, onları kişiselleştirdikten sonra , müşterilerinize benzersiz hissettirmek için biraz stil ve biraz görünürlük eklersiniz. Bu arada, müşterileriniz veya çalışanlarınız her gün en sevdikleri yemeklerin tadını çıkarmak için eğlenceli ve kişiselleştirilmiş bir çözüm alırlar.


Yalıtılmış öğle yemeği termos çantaları, yiyecek ve içecekleri önceden saklandıklarına yakın sıcaklıkta tutar. Başka bir deyişle, taze ve lezzetli yemek isteyenlerin de tadını çıkarabileceğinden emin olabilirsiniz. Sıcak bir odada serin bir yemeğin veya soğuk bir ortamda sıcak bir yemeğin tadını çıkarabilirler.


Yiyeceklerin güvenli bir sıcaklıkta kaldığından emin olmak için, insanlar öğle yemeği çantasını ve içeriğini bir buzdolabında saklayabilir - gerekirse. Şimdi, markanızın logosuna sahip lüks bir polyester 6 paket soğutucu yalıtımlı öğle yemeği çantasından bahsedersek , aynı anda daha fazla sorunu çözebilirsiniz. İlk olarak, markanız her türlü ortamda her gün görünür olacaktır. İkincisi, onu kullanan insanlar taze yiyecekleri için sizi sürekli övecekler.


Yalıtımlı termos çantalarının çoğunda güvenli bir kapanma sistemi bulunur. Fermuarlı ön ceplerle gelen bazı modeller sağlamdır ve içeriği korur. Yiyecek sosu veya içecekleri, kapanma sistemleri arızalansa bile bu torbaların dışına dökülmez. Kapandıktan sonra mühürlenirler.


Anlaşmayı bu öğle yemeği çantalarıyla da mühürleyebilirsiniz, çünkü yiyecekleriniz için eğlenceli bir mesajla kişiselleştirmeniz için yeterli alan sunarlar. Hayatlarını daha iyi hale getirdiğiniz için, iş yerinde veya okulda öğle yemeği yediklerinde kıyafetlerini lekelemelerini engelleyerek her gün düşüncelerinde olacaksınız. Ve var olan en güçlü pazarlama aracının ağızdan ağıza olduğunu biliyorsunuz, değil mi?

Polipropilen, naylon ve diğer kumaşlarla birlikte polyester yalıtımlı öğle çantalar bu kategorideki en popüler ürünlerdir. Nedeni basit: Bu kumaşlar plastikten daha dayanıklı ve daha serttir. Ayrıca daha çok yönlüdürler. Bu şekilde, plastik parçaların veya takviyelerin rahatsızlığını içermeyen bir öğle yemeği çantası seçebilirsiniz.

Bu tür termos çantalarını hediye veya pazarlama stratejinizin bir parçası olarak promosyon ürünleri olarak kullanmayı düşünüyorsanız, çevre bilincine tamamen hitap edeceksiniz. Bu torbalar sadece çevreyi korumakla kalmaz, aynı zamanda içinde depolanan yiyecekleri de korur. Buna ek olarak, plastik içermeyen özellik, plastik torbalar ve eşyalar üzerinde gittikçe daha fazla okul ve işyeri bulunduğundan, onları daha erişilebilir ve tercih edilir hale getiriyor.

Plastik hakkında konuştuğumuzdan beri, sürdürülebilir pazarlama stratejinizi güçlendirmek için mutlaka çevre dostu öğle yemeği çantaları bulacağınızdan bahsetmeliyiz. Bir % 100 tüketim sonrası geri dönüştürülmüş soğutucu çanta kullanıcıya uzun bir yol alacak ve yıllarca tutacaktır. Çevre dostu öğle çantalar hem tekrar kullanılabilir hem de yıkanabilir. Dahası, bol miktarda yıkama ve kurumaya dayanıklı renklerde gelirler, bu nedenle şirket logonuzun değiştirilmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.


Promosyon Ürünü olarak Termos Çantalar

  • Termos çantalarının ön tarafını tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Bir pazarlamacı olarak, görünür bir marka logosu ve adı ekleyebilir veya ince ve tanınabilir bir hashtag veya slogan ekleyebilirsiniz.
  • Sade bir tasarıma sahip, iki renk kombinasyonunda veya onlara çağdaş bir yetenekle öğle çantalarını bulabilirsiniz. Örneğin, kentsel tasarımlı bu öğle yemeği çantaları inanılmaz moda aksesuarları yapar.
  • Bu yalıtımlı öğle çantalarının çevre dostu özellikleri size taze, yeni ve güçlü bir kitle getirebilir.
  • Unisex ve cinsiyetten bağımsızdırlar ve en önemlisi çok çeşitli kitle kategorileri için pratiktirler.