Okul Çantaları - İşletme Sahipleri için Mükemmel Reklam Aracı

Okul yaklaştığında, çoğu ebeveyn, okula dönüş mevsiminde ana öncelikler olduğu için çocuklarının okul malzemeleri ve öğle yemekleri hakkında endişelenmeye başlar. Alışveriş merkezleri ve diğer alışveriş yerleri, Pazarlıklı Okul Çantaları gibi okul eşyalarına satış işaretleri koymaya başlar, öğle yemeği çantaları, kalem kutuları, içki şişeleri, boyama ve insanları mağazadan ürün almaya ikna etmek için sanat malzemeleri. Bununla birlikte, kurumsal işletme sahipleri, çalışanlarına, müşterilerine ve olası müşterilerine okula dönüş kaosu konusunda gerçekten yardımcı olabilirler ve çocuklar için promosyon okul çantaları dağıtabilirler. Bu şekilde, bir işletme sahibi olarak, insanların okula dönüş günlerinde daha az harcama yapmalarına yardımcı olurken aynı zamanda şirketinizin adını da tanıtmış olursunuz.

Okul çantaları sağlamak aslında okul günlerinde harika bir pazarlama stratejisidir, çünkü bu, çocuklar ve gençler ve hatta yüksek lisans derecesi için okula devam eden yetişkinler için bile faydalı olabilir. Bir çocuk okula giderken promosyon çantanızı kullanmaya başladığında ve içgüdüsel olarak onunla yetindiğinde, çocuklar diğer okul arkadaşlarına bundan bahsedecek ve hatta diğer çocuklara promosyon çantanızı gösterirken saygın bir şirketten ücretsiz çantası hakkında övünecekler. Bu, işletmenizin maruz kalması için kesinlikle bir artı.

Bu çocuklar işletmeler hakkında hiçbir şey bilmese de, bazı çocuklar kıskanma eğiliminde olacak ve ebeveynlerinden aynı çantayı onlar için almalarını isteyecektir. Şimdi bunu akılda tutarak, ebeveynler bu çocuğun şirketinizden ücretsiz çantayı nasıl aldığını merak edecek ve aramaya ve sorgulamaya karar verebilir. Şimdi bu ek ipucu. Ürün ve hizmetleriniz hakkında daha fazla kamu bilinci oluşturmak için satış ekibinizin satış konuşmasını yapmasını sağlamak için harika bir yoldur. Okul çantaları, hayır etkinlikleri sırasında da verilebilir ve şirketiniz, işletmeniz için sonsuz bir imajı güçlendirmek için onlara sponsor olabilir.

Okul çantalarına kalemler, kağıtlar, boyama malzemeleri vb. gibi diğer bazı okul eşyalarını ekleyebilirsiniz. Bir topluluk projesine veya kar amacı gütmeyen kuruluşlara yardımcı olan bir işletme her zaman aranır. Dolayısıyla bu tür faaliyetler, işletme sahipleri için yalnızca diğer insanlara nezaket göstermekle kalmayıp aynı zamanda işletme adlarını halka yaymak için her zaman harika bir fırsattır. Yani okul çantaları her zamanki gibi olmayabilir. Günümüzde şirketlerin tercih ettiği Promosyon Ürünleri , ancak her şey doğru zamanlama ile ilgili.

Sonuçta, bu okul çantaları sadece okul kullanımı için değil, temelde her şey için iyidir. Böylece çalışanlarınız bile bu okul çantalarını kişisel kullanımları için, spor kıyafetlerini taşımak için veya daha iyi dosya organizasyonu için belgeler ve klasörler gibi işle ilgili farklı öğeleri koymak için bir çanta kullanabilirler.


Öğrenciler okula geri döndüler ve okul sezonu ve ara dönem tüm ülke çapında tüm hızıyla devam ederken, bu, kolejler ve üniversiteler için öğrencilerin okul ruhlarını göstermek için markalı havalı eşyalarla donatmalarına yardımcı olmak için mükemmel bir fırsat olduğu anlamına geliyor. Ara dönem sezonu öğrenciler için her zaman olumsuz bir durumdur, ancak  üniversite etkinliklerinde toptan bez çantalar gibi özelleştirilmiş eşyalar dağıtmak  , öğrencilerin ilgisini çekmek, morallerini yükseltmek ve bir üniversitenin markasını halkın gözünde genişletmesine yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur. 

Bu yazı ilginizi çekebilir. Çalışanlarınızın Unutmayacağı Şirket Promosyon Çanta Fikri


Üniversite Eşantiyonlarının Faydaları 


Bir marka, herhangi bir işletme için önemli bir özelliktir, tüketicilerin farkındalığını artırmaya yardımcı olur, bu da büyümeyi hızlandırır ve kolejler söz konusu olduğunda da farklı değildir. Güçlü bir markaya sahip olmak, bir üniversitenin tanınırlığını artırmaya, mevcut öğrenciler arasında bağlantı kurmaya ve aidiyet duygusunu teşvik etmeye yardımcı olabilir; yeni ve potansiyel öğrencileri işe almak için de kullanılabilir. Ayrıca öğrenciler, kolej maskotlarını yağmayla göstermekten her zaman heyecanlanırlar.  


Üzerinde kolej adınızın yazılı olduğu ücretsiz öğeler dağıtarak, öğrencilere yalnızca günlük yaşamları için yararlı öğeler sağlamazsınız, aynı zamanda markanın, çok az veya hiç fazladan iş gerektirmeden demografik bilgileri hedefleyecek şekilde pazarlanmasını sağlarsınız, çünkü markalı ürünler halka açık olarak kullanıldıkları için ücretsiz, sürekli reklam. 


Mevcut ve potansiyel öğrencilere üniversite eşantiyonları dağıtmak için en popüler etkinlikler şunlardır: 


  1. Yeni Öğrenci ve Dönem Oryantasyonları 
  2. Öğrenci ve Kampüs Yaşam Olayları 
  3. Spor Etkinlikleri (özellikle Eve Dönüş) 
  4. Üniversite Fuarları 


En etkili olacak markalı öğeleri vermenin anahtarı, öğrenciler için değeri olan yararlı öğeler bulmaktır. İnsanlar bedava yağma almayı severler, ancak öğeler yararlı değilse, büyük olasılıkla çöpe atılacak veya öğrencilerin dolaplarına gömülecektir. En iyi promosyon ürünlerine yatırım yaptığınızdan emin olmanıza yardımcı olmak için, yaklaşan etkinlikleriniz için en popüler ve yararlı üniversite eşantiyonlarından bazılarını bulmanıza yardımcı olacak bir liste hazırladık.   


Popüler Üniversite Eşantiyonları 


Özel Bez Çantalar

Üniversite hediyeleri sırasında çeşitli farklı şekillerde kullanılabilecek özelleştirilmiş ve markalı bez çantalar dağıtarak öğrencilerin hayatını kolaylaştırın. Alışveriş gezilerinden dersler arasında seyahatlere, çamaşır yıkama ve spor salonu seanslarına kadar, yeniden kullanılabilir bez çantalar, günlük hayatı kolaylaştıracak çevre dostu ve değerli bir üründür. Özellikle öğrencilerin aldıkları tüm malzemeleri taşıyan bir ele ihtiyaç duyabilecekleri üniversite fuarları ve oryantasyonları için kullanışlıdır.  



Özel Sırt Çantaları 

Bez çantalar gibi, sırt çantaları da üniversite öğrencileri için mükemmel bir promosyon hediyesidir çünkü herhangi bir öğrenci için yararlı bir elyaftır. Öğrencilerin kitaplarını, kalemlerini, dizüstü bilgisayarlarını ve dizüstü bilgisayarlarını sınıflar ve yurtları arasında taşımanın bir yolunu bulmaları gerekir, bu nedenle harika bir üniversite oryantasyonu hediyesi, üzerinde okul maskotunuzun olduğu özel bir sırt çantasıdır! Avrupa Çanta, bütçe dostu küçük ve basit büzme ipli sırt çantalarından  kampüste farklı sınıflara seyahat etmeyi kolaylaştıran daha büyük bilgisayar sırt çantalarına kadar yüzlerce farklı sırt  çantasına sahiptir.


Özel Soğutucu

Özel soğutucular, kolej sporlarıyla ilgilenen öğrenciler için harika broşürlerdir; Öğrenciler, uzun bir uygulama veya oyun günü boyunca onları beslemek için kolayca öğle yemeği ve içecek hazırlayabilirler. Daha büyük soğutucular, atıştırmalıklar ve diğer yatakhane gereksinimleri ile doldurulabilir ve oryantasyonlarda ve kampüs yaşam olaylarında çekiliş malzemesi olarak kullanılabilir. Özel soğutucular, yiyecekleri sürüş sırasında serin tutmak için barbekü arka kapaklarına bile getirilebilir! Bu şekilde öğrenciler, okul tişörtü olmasa bile okul ruhlarını gösterebilirler.