Avrupa Çanta, çok çeşitli baskılı çantalar imalatı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen özelleştirilmiş promosyon çanta üreticisidir. Sonuç olarak, özel logolarla kendi özel çantalarınızı oluşturmanın ne kadar avantajlı olabileceğini anlıyoruz. Kişiselleştirilmiş çantaların şirketiniz için işi, satışları ve marka bilinirliğini nasıl artırabileceğine bakalım.

Devam etmeden önce, özelleştirilmiş çanta üreticisi ürününüze neler yapabilir? Önce kişiselleştirilmiş çantaların ne olduğunu keşfedelim mi? En değerli pazarlama yaklaşımı olarak kabul edilen logonuzla birlikte özelleştirilmiş çantalar, kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olabilir. Belirli ölçülerde özel tasarım bir çanta satın almak istiyorsunuz. Özel promosyon çantalar, markanızın kendi ambleminin üzerine dikildiği veya basıldığı modifiye çantalardır. Bu tür markalı çantaları Türkiye'de özel çanta üreticilerinden sipariş edebilir ve markanızı özellikle vurgulayan çanta tipini seçtikten sonra istediğiniz logoyu yazdırabilirsiniz. Promosyon kişiye özel çantalar firmanız için aktif reklam görevi görerek marka bilinirliğini arttırabilir. Bu kişiselleştirilmiş çantalar, markanızın seyahat ettikleri her yerde tanınmasına yardımcı olacaktır.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Toptan Sırt Çantası Sipariş Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1. Güçlü bir pazarlama aracı olarak hizmet eder

Çanta kişiselleştirmeyi kullanmanın en önemli avantajlarından biri, inanılmaz derecede etkili pazarlama araçları olmalarıdır.

Müşterilere markanız veya logonuzla Türkiye'de markalı çantalar vermek, aynı zamanda işletmeniz için reklam görevi görür. Mağazanızdan o çantalarla ayrılan müşteriler, şirketiniz için yürüyen reklam panolarıdır.

Dağıtılan her çanta ile markanız çok sayıda potansiyel müşteriye ulaşabilir. Markanızı ne kadar çok kişi görürse müşterilerin tercih edeceği güvenilir bir marka haline gelir.

Müşterilerin ürünlerini, örneğin özel baskılı poşetlerde paketlemek, eve ulaşana kadar ürünü görmelerini sağlar. Ayrıca, kesinlikle çantayı tutacaklar ve gelecekte çeşitli nedenlerle kullanacaklar.

Pvc kaplı kumaşımız tam da bunun için mükemmel. İşletmenizi pazarlamanın ve erişimi artırmanın harika bir yoludur.


2. Dikkat Çeker

Türkiye'de markalı çantalar, düz çantalardan çok daha fazla ilgi görüyor. Parlak renkler kullanmak veya logonuzu çantalara basmak çok daha çekici bir etki yaratır.

Çantaların PVC gibi yüksek kaliteli malzemelerden yapıldığından emin olmak, müşterilerinizin onları kullanmaktan memnuniyet duyacağı anlamına gelir.

Bu özel baskılı çantalar ve kutular, rutin evrak işlerini taşımak için idealdir. Şüphesiz etraflarındaki herkesin dikkatini çekecek canlı renklerde gelirler.


3. Müşterilerinize şirketinizin misyonu hakkında bilgi verir.

Birçok kuruluş, müşterilerini ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgilendirmek için özel baskılı çantalar kullanır.

Daha geniş kitleleri kişinin amblemiyle tanıştırmanın çok ötesinde, organizasyonun neyle ilgili olduğunu anlamaları çok önemlidir.

Şirketin değerleri ve marka beyanları ile ticaret çantalarını yapıştırmak net bir ifade gönderir.


4. İmajınızı İyileştirir

İnsanlar, bir işletmenin kar marjından bağımsız olarak, genellikle özel çanta baskısını üst düzey işletmeler ve mağazalarla bir tutar.

Ürünlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen işletmeler, tasarımlarını ve ambalajlarını değiştirmek zorundadır.

Şirket imajını elden geçirmeye, web sitesini yeniden yayınlamaya veya benzer faaliyetlerde bulunmaya karar verdiğinde, bu el ele gitmelidir.

Çantalar söz konusu olduğunda, bunları yalnızca zaten sahip olduğunuz müşteriler için değil, istediğiniz tüketiciler için oluşturun.

Konferanslarda, toplantılarda vb. düzenli olarak bir araya gelen bir kitleyi hedeflemek istiyorsanız, onlara kullanabilecekleri bir el çantası verin.


5. Düşük İşletme Maliyeti

Bu özel tasarım çantaların harika yanı, pahalı olmaları gerekmiyor.

Aslında, büyük hacimlerde, genellikle daha düşük bir fiyata ve daha yüksek verimlilikle satın alınabilirler.

Bu, 80gm Yalıtımlı Öğle Yemeği Çantası ile örneklenmiştir. Müşteri tabanı büyük olasılıkla bunu günlük iş için kullanacaktır. Bu küçük çantalar, bir şirketin kimliğini tanıtmak için düşük maliyetli bir yaklaşımdır.

Kurumun mevcut müşterileriyle bağını güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda hedef demografisine de reklam yapar.


6. Taşıma ve dağıtımda büyük tasarruf sağlar.

Çantalar, depolama maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı olduğundan, lojistik açıdan kuruluşlar için faydalıdır.

Örneğin, bu baskılı çanta veya kutuların 10.000 tanesini depolamak bile, 1.000 adet metalik teneke veya sırlı kupayı depolamaktan çok daha az yer kaplıyor. Aynı şey nakliye için de geçerli.

Bu tür kişiselleştirilmiş çantalarla taşıma bile kolaydır ve aracın arka kısmından yararlanılarak bile taşınabilir.


7. Çevreye Faydalı

Özel baskılı poşetler aynı zamanda tüketicilerinize çevreyi önemsediğinizi göstermek için mükemmel bir yöntemdir. Bunlar, plastik poşetlere kıyasla kolayca geri dönüştürülebilir ve tekrar kullanılabilir.

Tüketiciler genellikle çevreye duyarlı ve bilgilidir. Birçoğu, kuruluşunuzun doğal kaynakları koruma yolundan çıktığını fark edecektir.

Ayrıca, plastik poşet, pipet ve benzerlerini kullanmaya devam eden işletmeler kesinlikle önerilmez.

Sonuç olarak, artan sayıda firma çevreye karşı daha sorumlu bir iş yapma tarzına geçiş yapıyor.

Örneğin, bu Küçük Örgülü Çantalardan birkaçını vermek, insanların plastik poşet kullanmaktan kaçınmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur. Tipik ambalaj satın alma tekniğinden hem daha hafif hem de daha sağlamdır.

Pazarlama avantajının yanı sıra plastik kirliliğinin azaltılmasına da katkıda bulunuyorsunuz ve ulusun kaderine yatırım yapıyorsunuz. Bu çabaya yardım etmek asla korkunç bir şey değildir.


8. Çeşitli şekillerde, boyutlarda, renklerde ve stillerde mevcuttur

Bu çantalar çeşitli şekil ve boyutlarda, renklerde ve stillerde ve çeşitli kullanımlar için mevcuttur.

Şirketler, Fermuarlı basit bir Belge Kapağı, Mesaj Çantası veya Şeffaf Logo baskılı Sırt Çantalarından biri gibi çeşitli şekillerde özel ambalaj poşetleri verebilir.


9. Ek Eşantiyonlara Ev Sahipliği Yapıyor

Daha fazla bedava ürün, müşterilerin eşantiyonlardan daha fazla keyif aldığı tek şeydir.

Müşteriler , bir partide veya etkinlikte dağıtmak isteyebileceğiniz ek promosyonel çanta ürünlerini içermek için özel baskılı çantalardan yararlanabilir .

Bir sonraki işyeri etkinliğinizde neden bu Promosyon Sırt Çantalarından birini hediye etmiyorsunuz?

Etkinlik katılımcılarına ödülleri, promosyon malzemelerini, broşürleri ve sunumunuzu takiben eve götürmelerini isteyebileceğiniz diğer şeyleri taşıma konusunda yardımcı olabilirler.

Günümüzün son derece rekabetçi pazarında, her şirket akıllı, verimli ve uygun maliyetli pazarlama çözümlerine yatırım yapmalıdır.

Rekabet avantajı elde etmek istiyorsanız kişiye özel baskılı çantalar da göz ardı edilmemelidir.

Avrupa Çanta'da işi yapacak çok çeşitli promosyon çantaları, bulunur. Firmamız ve sunduğumuz hizmetler hakkında daha fazla bilgi için Avrupa Çanta Web Sitemizi ziyaret edin. veya Arayın 0(212) 659 08 80 - 0(212) 505 13 88