İpli Pamuklu Promosyon Çantaları

En son eklenen pamuk ipli çantalarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu çok yönlü çantalar, firma sahiplerinden, okul çocuklarına kadar herkes için iyi çalışıyor ve harika görünüyor!


Şimdi web sitemizden satın alınabilir, bu yüzden bu ipli pamuklu çantaları farklı kılan şeyleri inceleyelim ve en sık sorulan bazı soruların üzerinden geçelim.


Özel İpli Çantaları Rekabetçi Bir Hediye Yapan 6 Nedeni


1-İpli Sırt Çantaları İstediğiniz Şekilde Kişiselleştirilebilir:

Eğlenceli, ilginç ve kaliteli - ipli çantalar, tüm yıl boyunca kesinlikle mükemmel bir özel hediyedir. En iyi yanı, parlak renk seçeneklerinin pazarlamacılara bu çantaları istedikleri şekilde kişiselleştirmeleri için daha geniş bir hareket alanı sunmasıdır. Alıcılarınızın çok seveceği ısmarlama bir hediye fikri oluşturmak için sanat eseri, maskot veya sloganlar yazdırın. Markanızın renklerini sade ve şık bir şekilde gösterin ve dışarıdaki dünyayı duraklatın ve yakından bakın!

2-Yeşil temalı hediyedirler:

Daha fazla insan çevre sorunları hakkında bilinçlendikçe, ipli çantalar gibi çevre dostu hediyeler promosyon dünyasında daha büyük bir önem kazanıyor. Doğal liflerden yapılmış bu sağlam sırt çantaları, Tabiat Ana'da kolaydır ve herhangi bir karbon izi bırakmaz. Pazarlamacılar, bu logo öğelerini pazarlama araçlarını kullanarak sosyal bağlılıklarını vurgulayabilirler.

3-Giyilebilir Pazarlamanın en iyisi:

İpli çantalar, kitlenizin uzun süre hatırlayacağı ve sevgiyle konuşacağı özel hediyeler yapar. Bu modaya uygun çantaları viral hale getirmek için sosyal medyada paylaşmayı çok isterler. Öğrenciler, profesyoneller, yol savaşçıları ve diğerlerinin yanı sıra fitness tutkunları ile bağlantı kurmak için güçlü bir pazarlama aracına dönüştürmek için bunları markanız ve mesajınızla özelleştirerek benzersiz hale getirin. Son derece kullanışlı olan bu casual ve trendy çantalara kimse karşı koyamaz. Kurumsal etkinliklerin, yarışmaların ve konferansların sıcak favorisi, uzun süre göz alıcı giyilebilir ipli çantalar.

4-Çok Amaçlı Çantalar:

İpli sırt çantalarının en önemli kozu çok yönlülüğüdür. İş çantaları, seyahat aksesuarları alışveriş çantaları veya spor çantaları olarak iyi görünecekler. Alıcılarınız bu logo ürünlerini nasıl kullanmayı seçerse seçsin, ipli çantalar asla yerinde görünmeyecek. Mesajınızı daha geniş bir kitleye ulaştırmak için bunları markanız ve mesajınızla özelleştirin.

İpli pamuklu çantalar hangi boyutlarda geliyor?

Fotoğraf çekerken çantanın yanına biraz mandalina koyarız, böylece her birinin boyutunu görselleştirmek daha kolay olur. 

Bu Yazı İlginizi Çekebilir Plastik Olanlar Yerine Bez Alışveriş Torbaları Kullanmanın Avantajları

Çantalar neyden yapılmıştır?

 

Adından da anlaşılacağı gibi, pamuklu büzgü ipli çantalar elbette pamuktan yapılmıştır. Ancak, açıklığa kavuşturmak için, onlar için herhangi bir pamuk kullanmıyoruz - her biri, 140 gsm Sertifikalı Organik Pamuk ile özenle üretilmiştir.

Resimden de görebileceğiniz gibi, tüm çantaların dikilmiş bir organik pamuk etiketi vardır (aşağıdaki fotoğrafa bakın), bu da pamuğumuzu yetiştirmek için genellikle ekinler için kullanılan toksik kimyasalların değil, yalnızca güneş, su ve organik gübrelerin kullanıldığını doğrular. 

Organik pamuk da klorla ağartılmaz, bu yüzden sadece güzel bir doğal kirli beyaz renk değil, kimyasal işlemden geçirilmiş pamuklu torbalara göre daha dayanıklı ve daha yumuşaktır. Bu aynı zamanda, çantanız size yıllarca güvenilir kullanım sağladığında, dünyaya daha kolay döneceği ve çevre üzerindeki etkinizi daha da azaltacağı anlamına gelir.


Pamuklu büzgü ipli çantalara logo basılabilir mi?


Elbette. İster şirket logosu, resimler veya ifadeler içeren markalı kutular isteyin, yüksek kaliteli baskı sürecimiz tasarımın kusursuz olmasını sağlayacaktır. İnsanlar çantalarınızı şehirde taşıdıkça ücretsiz reklamlardan sadece faydalanmakla kalmayacak, aynı zamanda markanızı rakiplerinden ayıracaksınız. 


Bu çantaları nerede kullanabilirim?


Tüm tüccarlar pamuklu büzgü ipli çantalarımızdan, özellikle çevre bilincine sahip bir misyon veya marka sahibi olanlar yararlanabilir. Doğal liflerden üretildikleri ve işlenmeden bırakıldıkları için, dünyevi mağazalarda alışveriş yapan müşteriler ve geleneksel mağazalardan doğal ürünler satın alan müşteriler için kusursuz bir deneyim yaratırlar.

Bununla birlikte, marka ambalajla kendini farklılaştırmak istediğinde tüm ürünler için iyi çalışır. Mağaza logolarını her birine damgalayarak onlara yeni ve güzel bir ambalaj çözümü sunuyoruz.

 

Elbette, bu tür çantalar okulda ve çocukların uyumalarını veya kıyafetlerini değiştirmelerini sağlayabilecekleri seyahat çantaları olarak işe yarar . İpli pamuklu çantaların kullanılabileceği yerlerin listesi sonsuzdur. Kendi pamuk ipli çantalarınızı mı istiyorsunuz?


Sipariş hızlı ve kolay. Bize BURADAN ulaşın .