Promosyon çantalar markanızın mesajını desteklemede büyük bir destek sağlıyor. Her mevsimde ve hemen hemen her sektörde, özelleştirilmiş çantaların markanızın ve logonuzun görünürlüğünü artırmanın kesin ve düşük maliyetli bir yolu olduğu kanıtlanmıştır. Çantalar aynı zamanda, imrenilen ama işlevsel bir aksesuar olarak oldukça moda sıçraması yapıyor. Şu anda işletmeniz için promosyon çanta sipariş etmek için daha iyi bir zaman olamaz . Aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi seçenekle, müşterilerin doyamayacağı en çok satan promosyon çantalarımıza odaklandık ve markanızın her yerde bulunan çekiciliğinden nasıl yararlanabileceğine dair bazı ipuçları ekledik. İşte size en çok satan promosyon çantalar ve insanlar neden onları seviyor?


  1. Bez Çantalar
  2. Sırt Çantaları
  3. Dizüstü (Laptop) Çantaları
  4. Konferans Sempozyum Çantaları
  5. Alışveriş Çantaları
  6. Evrak Çantaları
  7. Postacı Çantaları
  8. Son Olarak

1-Bez Çantalar: Düşük Maliyetli, Çok Yönlü, İşlevsel ve Şık

Bez çantaların uzun, sağlam sapları, onları alışveriş yapmak ve omuz üzerinden taşımak için ideal kılar. Bez çantalar çok çeşitli malzeme, stil, boyut ve renkte mevcuttur. Çok çeşitli seçenekler olduğundan , bütçeniz , hedefleriniz ve kampanyanız için mükemmel bir bez çantayı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bez çantaların bu kadar çok yıllık favori olmasının bir nedeni, üretim maliyetlerinin nispeten düşük olmasıdır. Ayrıca logonuz veya mesajınız için geniş bir baskı alanı sunarlar. Günümüzün çantalarında hem hafif hem de güçlü olan yüksek kaliteli malzemeler bulunur, böylece müşterileriniz tekrar tekrar kullanmaktan gurur duyacakları uzun ömürlü çantalara sahip olurlar. Sadece tüm bu görüntüyü hayal edin! markanızın logosu ve sloganınız dışarda alışverişte olan insanların elinde veya omzunda herkes markanızı tanıyacak.

Bez çantalar da şu anda çok moda. Müşterileriniz, sabahtan ofise ve eve kadar ihtiyaç duydukları her şeyi halletmek için geniş ve dayanıklı askılı bez çantanızı kullanabilir.


2- Sırt Çantaları: Her Yaştan Sevilen, Sadık ve Vazgeçilmez

Sırt çantaları, tüm pazar sektörlerinde hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen ve sadakatle kullanılan geniş bir kitleye hitap eden klasik çantalardır. Tipik olarak iki omuz askısına sahiptirler ve modaya uygun "mini sırt çantalarından" büyük, kullanışlı sırt çantalarına kadar çeşitli boyutlarda olabilirler. Okullar ve kulüplerden bankalara ve şirketlere kadar, özelleştirilmiş sırt çantalarında çok çeşitli insanlarla çalıştık çok farklı modeller ürettik şunu söylemek isterim sürekli yenilenen modeller ve çeşitleriyle sırt çantaları insanların vazgeçilmezi oldu. Son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte teknolojiye adapte olmuş sırt çanta modelleri üretmeye başladık.

Sırt çantaları, mükemmel bir dayanıklılık ve işlevsellik sunar; bu da, logonuzu veya mesajınızı çeşitli yerlerde birçok farklı kişi tarafından kullanılırken ve görülürken sergilemek için harika bir seçim haline getirir. Örneğin, işte Klasik Sırt Çantamız. Yanlarda iki büyük ve kullanışlı cebi vardır. Ayrıca, ağır veya hacimli eşyalarla doldurulduğunda bile giymeyi inanılmaz derecede rahat hale getiren yastıklı omuz askılarına sahiptir.

Bir diğer popüler sırt çantası daha küçük, daha basit sırt çantası isteyenler için. Popüler seçeneklerden biri de bu Su Geçirmez Sırt Çantası. Kocası bir sırt çantasına 500 tl 'dan fazla para harcayan bir kadının bir hikayesine şahit olduk . Bir sırt çantası için bu kadar para ödemenizi önermesek de, hikaye daha fazla erkeğin sırt çantası ve diğer çanta aksesuarlarını taşımayı tercih ettiği bir eğilimi öne sürüyor. Bu sadece işiniz için iyiye işarettir! Erkek Kitlelere markasını veya sloganını duyurmak isteyen bir marka promosyon olarak sırt çantasını tercih edebilir. Erkekler beğenerek kullanacaktır ve ellerinden düşürmeyecektir.


3- Dizüstü (Labtop) Bilgisayar Çantaları: Müşterilerinizin Ekipmanlarını Korumalarına Yardımcı Olun

Dizüstü bilgisayar çantaları, dizüstü bilgisayarınız, notebook'unuz veya tabletiniz için bir stil, konfor ve koruma kombinasyonu sunar. Çantalarımızın çoğunda olduğu gibi, imajınıza ve bütçenize uygun geniş bir malzeme ve renk yelpazesi sunuyoruz. Örneğin, denenmiş ve onaylanmış bir seçenek olan Bu dizüstü (labtop) Bilgisayar Çantası. Önde fermuarlı bir cep, büyük fermuarlı yastıklı bölme, iki küçük taşıma kayışı ve 16 'dizüstü bilgisayar için uygun geniş bir ayarlanabilir omuz askısı dahil olmak üzere işlevsel ancak şık kılan doğru sayıda özelliğe sahiptir. Logonuz veya mesajınız için önyüz çok idealdir.

Bir dizüstü (laptop) bilgisayar çantasında göz önünde bulundurulması gereken diğer özellikler arasında su şişesi cepleri, daha fazla konfor ve uyum için yastıklı omuz askıları, daha kolay işe gidip gelmek için arkadaki çift saplar ve hatta bir araba kılıfı vardır!

Dizüstü bilgisayar çantaları, çalışanlara hediye vermek için harika bir üründür. Yeni çalışanlar için karşılama paketlerine özel dizüstü bilgisayar çantaları ekleyen birkaç müşterimiz var. Yeni ekip üyelerinin takdir edildiğini hissettirmek ve ofis moralini yükseltmek için ne harika bir yol! Ayrıca, çalışanınız dizüstü bilgisayar çantasını ofis içinde ve dışında kullanmaktan gurur duyduğunda , marka bilinirliğini artırmaya yardımcı olur.


4- Konferans ve Sempozyum Çantaları: Etkinlik Eşantiyonları için Mükemmel Seçim

Konferans ve Sempozyum Çantaları, genellikle potansiyel müşterilere hediye edilen veya bir konferansta hediye olarak kullanılan pratik ve profesyonel çantalardır. Bunlar, daha az cep ve daha az dolgu içerdikleri veya hiç içermedikleri için genellikle dizüstü bilgisayar çantalarından daha düşük maliyetlidir.

Popüler iş durumlarından biri , taşıma sapı, fermuarlı ve çantanın içinde ve dışında kalem halkaları olan bir polyester sempozyum çantası olan sempozyum çanta modelimizdir. Bu, A4 boyutunda kağıt taşımak için uygundur; Konferansa katılanların tüm malzemelerini toplayıp taşımaları için mükemmel bir çanta! Diğer modellerimizi buradan inceleyebilirsiniz, ayarlanabilir omuz askısı ve toka kapağın gibi ek seçenekler de olabilir.


5- Alışveriş Çantaları: Çevreyi koruma hassasiyeti olanlar

Alışveriş çantaları, düşük maliyetleri ve çok yönlülükleri nedeniyle tutarlı bir en çok satanlardır. Küçük tela bez olanlardan sentetik veya doğal malzemelerden yapılmış daha büyük alışveriş çantalarına kadar çeşitli stil ve malzemelerde sunulurlar. Ve isimlerinin sizi aldatmasına izin vermeyin. Bugün, plajdan spor salonuna ve el arabasına alışveriş pazarının çok ötesinde bu alışveriş çantalarını görüyoruz.

Tek kullanımlık plastik poşetlerin yerini almak için muazzam bir çevre dostu seçenek oldukları için alışveriş torbaları da şu anda büyük bir an yaşıyor. Sosyal sorumluluk, günümüz işletmeleri için bir zorunluluktur; geri dönüştürülmüş ve doğal alışveriş çantaları, şirketinizin çevre üzerindeki etkisini azaltmasına yardımcı olurken, olumlu halkla ilişkiler geliştirir. Özellikle sıcak bir ürün, Tela Bez Alışveriş Çantamızdır. Bu harika çanta, şirketinizin çevreci kimlik bilgilerini tanıtmak için bütçeye uygun bir fiyatı büyük bir marka alanıyla birleştirir. Geri dönüştürülebilir malzemeden yapılmıştır ve çevre dostu bir yan çıkıntıya sahiptir.


6- Evrak Çantaları: Resmi Daireler ve İş Adamları Kullanır

Evrak çantası, dar ve sert taraflı bir kutu şeklinde, genellikle belge taşımak amacıyla kullanılan ve tutamağı olan çanta modelleridir. Örnek olarak avukatlar mahkemelere belge sunmak amacıyla evrak çantası kullanırlar.

Evrak çantasına yerleştirilen evraklar çantanın sahip olduğu yapı sayesinde kırışmıyor ve oluşabilecek kötü görüntü engellenmiş oluyor. Belgelerin güvenliği de sağlanmış oluyor. Bilgisayar taşımak için de kullanabilen evrak çantalarının tasarımları belge taşıma odaklı evrak çantalara kıyasla farklılık gösteriyor.


7- Postacı Omuz Çantaları: Tarz Sahibi Olan Farlı Görünmek İsteyenler İçin

Postacı Omuz Çanta çeşitleri, ölçülerine, tasarımlarına ve askı uzunluklarına göre isimlendirilebilmektedir. Promosyon postacı omuz çantası modelleri uzun askılı çantalardır. Postacı modeli olarak bilinen çantalar, daha düz bir modeldir ve üst tarafı fermuarlı ya da kapaklı olarak tasarlanmaktadır. Birden fazla gözü bulunan postacı omuz çantası modellerinde dış kumaş türüne göre iç astar kumaşı kullanılmaktadır. Çantaların iç bölümleri haricinde birde ön bölümleri vardır ve bu bölümde fermuarlı olarak tasarlanmaktadır. Web sitemizde sunduğumuz modelleri inceleyenler, siparişlerini mail ile bizlere hemen ulaştırabilecektir.

Promosyon postacı omuz çantası modelleri farklı kumaş türleri kullanılarak üretilmektedir. Postacı bez çanta ürünlerinde, beyaz elyaf kumaş ürünler ve her bir çantada 100 gr kumaş kullanılmaktadır. Ürün seçeneklerimizi sunarken, en, boy, körük, kumaş, renk baskısı, imalat süresi ve üretim adedi bilgilerini gösteriyoruz. Müşterilerimiz örneklerde gösterdiğimiz ölçülerde ya da kendi belirledikleri özel ölçülerde üretimler yapmamızı isteyebiliyorlar. Tüm üretimlerimiz her zaman müşteri siparişlerine uygun olarak yapılmaktadır. Postacı modeli bez çantaların kulp uzunlukları, çantaları omuza asacak şekilde ölçülendirilmektedir.


Son Olarak

Bizim En Çok Satan Promosyon Çantalar hakkındaki bu yazı ile size kendi işiniz için bazı fikirler ve pazarlamanıza yön vereceğini umuyoruz. Şirketiniz, bütçeniz veya hedefiniz ne olursa olsun, sizin için mükemmel bir promosyon çantaya sahip olduğumuzu tahmin ediyoruz. Ve sizin için bir promosyon çanta üretebiliriz. Tüm modellerimizi incelediniz fakat kafanızdaki gibi bir modele rastlamadınız hemen bizi arayın sizin için bir model tasarlayalım bu bizim için çok kolay.

Fikirleriniz ve hedefleriniz hakkında konuşmak ve bir sonraki promosyon çantalar hakkındaki blog yazımızda görüşmek üzere. Promosyon çanta talepleriniz için birlikte çalışmaya başlayabiliriz lütfen bugün uzmanlarımızla iletişime geçin.  Avrupa Çanta Tel: 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80

Diğer Blog Yazılarımız

Seyahat ve Spor Çantası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Etmemiz Gerekenler

Makyaj Kozmetik Çantası Alınırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Promosyon çanta imalatı hakkında blog yazıları https://promosyon-canta-imalati.blogspot.com/