Çalışanlar İçin Tatil ve Yeni Yılda Çanta Hediyesi Fikri

  

Promosyon Çantanızı Nasıl Seçersiniz


İşyeri tatil kutlamaları, ekipleri bir araya getirmek ve o yılki başarıları kutlamak için eğlenmekle ilgilidir. Çalışanlar, yıl boyunca yaptıkları sıkı çalışmalardan dolayı takdirlerini gösteren patronlarından ekstra izin, tatil kutlamaları ve hediyeleri dört gözle bekleyebilirler.


Çalışanlara minnettarlık göstermenin mükemmel yolunu seçmek kolay bir iş değildir; Ücretsiz yiyecek ve içeceklerin olduğu tatil partileri eğlencelidir (kimse çok eğlenmediği sürece ), ancak parti bittikten sonra çalışanlar üzerinde kalıcı bir etki bırakamayabilirler. Hiç kimse bir bonustan ücretsiz nakit parayı geri çevirmedi, ancak fazladan para faturalar gibi pek eğlenceli olmayan şeylere harcanabilir, vergilendirilir, kişisel değildir ve bir şirketin düşünmek ve çaba sarf etmek için çok tembel olduğunu düşündürür. çalışanlara hediyeler vermek.


Hediye vermek bazen tatil sezonunda gözden kaçan bir seçenektir ve ilk bakışta büyük bir anlaşma gibi görünmeyebilir, ancak gerçekte daha pratik bir tatil partisi çözümüdür ve doğru yapıldığında çok iyi karşılanacaktır. Çalışanlar için bir amaca hizmet edecek ve zaman içinde tekrar kullanılabilecek değerli eşyalar hediye etmek, çalışanlara şirketlerinin onlara değer verdiğini ve teşekkür etme şekillerinde çaba sarf etmeye istekli olduğunu gösterecektir.   


Çalışanların arkanıza yaslanıp bayram hediyelerini kollarını açarak karşılamaktan başka bir şey yapmaları gerekmese de, hediye sipariş etmekle görevli olanlar, tüm şirket için ve iyi bir nedenle hediye satın alma düşüncesinde endişeli olabilirler. Bütçesi dahilinde olan ve çalışanlar için heyecan verici mükemmel tatil partisi hediyeleri bulmaya çalışmak zor bir girişim gibi gelebilir; Neyse ki, Avrupa Çanta, çalışanlarla kazanacağı kesin olan uygun fiyatlarla toptan bez çantalardan soğutucu çanta setlerine kadar çok çeşitli özelleştirilebilir tatil hediyelerine sahiptir.


Promosyonda Tasarıma Dikkat

Promosyonun hitap edilen kitlenin yapısına uygun olmasına da dikkat etmek gerekiyor. 

İyi bir promosyon ürününün;

Kaliteli,

İşlevsel,

Dikkat çekici renklerde,

Hedef kitlenin tarzına yakın olması etkinliğini de artırıyor.

Tasarımı uygun olmayan promosyon maksatlı alınmış bir sırt çantası, çanta imalatçısının değil promosyon ürünü dağıtan firmanın aleyhine bir durumun ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Dikkat Reklam İçeriyor

Bir ürünün adının nerede görüldüğünü insanlar genellikle hatırlamıyor. Akılda kalıcılık, görülen şeye duyulan ihtiyacın dışında en çok görülme sıklığından etkileniyor. Sokakta taşınan promosyon bir çantanın yüzlerce insan tarafından görülmesi demek bilinçsiz de olsa çanta üzerindeki detayların bilinçaltına ulaşmasına vesile oluyor. Bu haliyle taşınan her promosyon çantadaki firma adı, ilgili firmanın ürününün tercihi için önemli bir reklam değeri taşıyor.

Promosyon Kalite İlişkisi

Promosyon, dağıtımını yapan firmaların gücünü de yansıtıyor. Büyük firmalar, promosyon olarak verdikleri malzemenin büyüklüğü ne olursa olsun kalitesinden taviz vermiyor. Aslında hiç ilgisi olmasa da bir çanta üzerindeki okul adı, çantanın kalitesiyle özdeşleştiriliyor. Bu nedenle tanıtımına önem veren firmalar, seçtikleri promosyon ürünlerinde de kaliteyi arıyor.

Her Yerde Firmanız Var

Büzgülü sırt çantaları, gençler arasında çok rağbet edilen malzemeler arasında bulunduğundan firmanız eğer bu yönde bir tercih yapmışsa yüzlerce hareketli reklam panosuna sahipmiş gibi sonuç beklemek de doğal karşılanıyor. Sinemada, toplu taşıma araçlarında, kaldırımlarda, üniversite yerleşkelerinde kısacası her yerde firma adınız zihinlere işleniyor. 

Kaliteli bir ürünle zihinlerde yer alacak firma isminin, tüketicilerin ön sıralardaki tercihleri arasında bulunacağından da uzmanlar şüphe duymuyor. Özel günlerde dağıtacağınız promosyonlarla hem insanların bir ihtiyacını karşılamış oluyor hem de adınızı özel günle birlikte zihinlere yerleştiriyorsunuz.


Promosyon Market Torbası Modelleri


Çalışanlar için tatil partisi hediyelerinin faydaları 

Şirket Moralini Artırın

Dünyada hediye almayı ve takdir edilmeyi sevmeyen çok az insan olduğunu söylemek güvenli. Sıkı çalışmalarının takdir edildiğini ve takdir edildiğini hisseden çalışanların uzun vadede bir şirkete bağlı kalmaları daha olasıdır ve sürekli olarak yeni çalışanları işe alıp eğitmeyerek şirketlere yüzlerce dolar tasarruf ettirirler. Yoğun günlük ofis yaşamında, patronların ve İK departmanlarının çalışanlarına teşekkür etmek ve iyi yapılan bir iş için onları tanımak için kendi yollarından gitmeyi hatırlamaları zor olabilir. Tatil hediyeleri vermek, bir ofise yeni bir soluk getirmeye yardımcı olabilir ve çalışanlara yıllar boyunca tüm bağlılıkları için teşekkür etmenin harika bir yoludur. Bir amaca hizmet edebilecek ve anlamlı olan hediyeler seçtiğinizden emin olun, çünkü işe yaramaz ucuz hediyeler çöpe gitme riskini taşır.


Devam Eden Pazarlama

Çalışanlara bir şirket logosuyla markalanmış özel hediyeler vermek, şirketinizi daha incelikli bir şekilde pazarlamanın harika bir yoludur. Markalı ürünler, çalışanlar tarafından halka açık olarak kullanıldığından, bir şirket logosu halkın gözünde ön plana çıkacak ve marka bilinirliği, satış söz konusu olduğunda temel itici faktörlerden biridir. Yine de marka öğeleri söz konusu olduğunda dikkatli olun. Ağır markalı ürünler, büyük olasılıkla bir hediyeden ziyade bir promosyon öğesi olarak görülüyor ve çalışanlar için bir sapma olabilir. Şirket logonuzu hediyelere zevkli bir şekilde dahil etmenin bir yolunu bulmak, gözden kaçırılmaması gereken önemli bir husustur.  


Vergi kesintileri

Somut hediyeler vermek, vergi zamanı geldiğinde hem şirketlere hem de çalışanlara fayda sağlayabilir. Parasal hediyeler vermek, vergilendirilebilir gelir olarak sayılır ve çalışanlara bir şirketin verdiğinin sadece bir kısmını verir. Bununla birlikte, maddi hediyeler, istihdam vergisine tabi değildir ve şirketler için indirilebilir giderlerdir. Kanunlar eyalete göre değişir ve bazı somut öğeler hariç tutulamaz, bu nedenle, işin hediyelerinin bir vergi indirimi olarak sayılacak yönergeler dahilinde olduğundan emin olmak için işletme adına yapılan araştırmalar çok önemlidir.  


Çalışanlar için Heyecan Verici Tatil Partisi Hediyeleri

Kulaklıklar veya Hoparlörler: Küçük olmasına rağmen bu hediyelerin büyük bir etkisi olabilir. Taşınabilir hoparlörler, evde veya ofiste bulundurmak için harika öğelerdir ve her türlü dış mekan etkinliği için harikadır. Bu Boost Kablosuz Şarj Hoparlörü gibi bazı markalar, yerleşik şarj cihazı gibi kullanışlı özelliklere de sahiptir ve kablosuzdur. Kablosuz kulaklıklar  , sıcak bir bilet öğesidir ve bunları tatil partisi hediyesi olarak vermek, çalışanları heyecanlandırmanın kesin bir yoludur.  


Özel Kahve veya Çay: Evde veya ofiste kullanabilecekleri özel kahve veya çay paketleri vererek çalışanların tatil sezonu boyunca dinlenmelerine ve enerji toparlamalarına yardımcı olun.


Tablet veya E-okuyucu: Okumayı seven veya günlük işe gidiş gelişleri uzun olan çalışanlar için harika hediyeler; herhangi bir tatil bütçesine uyabilecek çok çeşitli tablet veya e-okuyucu markaları vardır. Bir barındıran bir tablet verilmesi özelleştirilmiş tablet kapak çalışanlar için bu hediyeleri kişiselleştirmek için harika bir yoldur.


Telefon Aksesuarları: Muhtemelen tüm çalışanlarınızın bir cep telefonu vardır, bir paket cep telefonu aksesuarı vermek, telefon modeli ne olursa olsun herkesin kullanabileceği kolay ve uygun maliyetli bir hediyedir. Telefon cüzdanları , pop soketleri , güç bankaları ve hatta bir mini kamera lens seti , markalandırılabilen ve özelleştirilebilen ve kesinlikle bir hit olacağından emin olunan harika öğelerdir. 


Özel Kıyafetler: Ceketler , sweatshirtler veya şapkalar gibi özelleştirilmiş kıyafetlerle herkesi kış boyunca sıcak tutun . Veya, dizüstü bilgisayarları ve daha fazlasını ofise ve ofise kolayca taşıyabilen özel sırt çantaları ile çalışanlar için günlük işe gidip gelmeyi biraz daha kolaylaştırmaya yardımcı olun . 


Ofis Malzemeleri: Çalışanlar için en heyecan verici Noel hediyeleri gibi görünmeyebilirler, ancak memnun edeceğinden emin olabileceğiniz çeşitli harika ofis malzemeleri mevcuttur. Kişiselleştirilmiş dizüstü bilgisayarlar , yalıtımlı bardak kupa ve aynı zamanda telefon standı ve şarj cihazı olarak da çalışan bir mouse pad verin . Özel boyun askıları  , şirket kimlik rozetlerini veya anahtarlarını tutmaya da yardımcı olabilir!


Çalışanlar için hangi yılbaşı partisi hediyesini seçerseniz seçin, sunumun hediyeler kadar eğlenceli olduğundan emin olun. Çöpe gidecek ambalaj kağıdı ve tek kullanımlık hediye poşetleri kullanmak yerine, dayanıklı, çevre dostu ve düşük maliyetli, yeniden kullanılabilir özel bez çantalarda hediyeler dağıtın . Çalışanlar, tatil sezonu bittikten çok sonra da çantaları kullanmaya devam edebilecek ve şirketlerinin değerli bir üyesi oldukları sürekli hatırlatılacaktır.  


Bu sezon çalışanlar için tatil partisi hediyeleri satın almaktan sorumluysanız , stresi hafifletmek için Avrupa Çanta'ya güvenin . Çalışanlarınız için bugün özel hediye çantaları ve hediyeler sipariş edin.