Yeni bir iş kurmak, birçok kişinin üstlendiği ancak çok azının başardığı bir zorluktur. Bu üzücü bir gerçek, ancak küçük işletmelerin% 20'si ilk yıllarında bile başaramayacak. Neyse ki, kontrolünüzde tamamen bu istatistiğe girmemenizi sağlayabileceğiniz yollar var!  İpli büzgülü çantalar neden mükemmel küçük işletme promosyon ürünleri yaptığını ve bunları müşterilerinizin kullanması için nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin!

İşletmenizin gelişmesine yardımcı olmanın en etkili yollarından biri, etkin bir şekilde tanıtmaktır. Online pazarlama çok önemlidir, kim sosyal medya sohbetlerini, etkileşimli web sayfalarını sevmez ve SEO nedeniyle arama motorlarında önde görünmek iyidir. ama size tek başına müşteri getirmeyecek.

Bunun yerine, kalabalık yerlerde tanıtım yapmak ve unutulmaz promosyon ürünleri vermek zorunda kalacaksınız . İnsanların gelecek yıllar boyunca düzenli olarak kullanacaklarından daha iyi bir ürün yoktur ve insanların ipli çantalar gibi kullandıkları hiçbir şey yoktur. Çok yönlüdürler, kolay taşınırlar ve her yerde saklanabilir ve taşınabilirler.


Özel Logo Baskılı İpli Büzgülü Sırt Çantaları Nereden Alınır?
Bu yazı ilginizi çekebilir.


İpli Çantalar Neden Çok İyi bir Promosyon Ürünü?

Neden en iyi promosyon ürünleri olduklarını anlayabilmeniz için, ipli büzgülü çantaların genel olarak neden harika olduğunu araştırın. Bu sırt çantalarının neden tüm durumlar için harika ve kullanışlı olduğunu ve çok çeşitli durumlarda nasıl kullanılabileceğini öğrenmek için okumaya devam edin!


Çok Yönlü

İpli çantalarla ilgili en iyi şeylerden biri ne kadar çok yönlü olduklarıdır. Çeşitli boyut ve renklerde gelirler, bu da onları özelleştirmeyi kolaylaştırır. Çok kolay özelleştirilebilir oldukları için, insanlara istedikleri boyutta seçenekler de sunabilirsiniz. Bu, verildiği etkinlikten sonra onları kullanacak kişi sayısını en üst düzeye çıkarır.


İpli çantalar da çeşitli durumlarda kullanılabilmeleri için çok yönlüdür. Öğrenciler dersleri kitap taşımak için rahatlıkla kullanabilirler ve ofis çalışanları öğle yemeği çantası olarak işe getirebilirler. Ayrıca perakende terapisi sırasında satın alınan yiyecekleri, kitapları ve çeşitli ürünleri taşımak için de kullanılabilirler.


Ucuzlar

Toplu olarak ipli çanta satın almak da pahalı bir iş değildir. T-shirtler gibi birçok promosyon ürünü eşyası bütçnizde bir yer oluştururken, bunlar gibi çantalar sadece çok ucuza mal oluyor. Toplu olarak satın alırsanız daha iyi fırsatlar elde edersiniz, bu da onları promosyon için kullanmanızı mümkün kılıyor.  

Bu promosyon ürünleri çok düşük maliyetli olduğundan, parayı gerçekten önemli olan yere koyabilirsiniz: işinizi büyütmek. Sadece bu değil, aynı zamanda daha fazla daha fazla promosyon etkinliğine yapabilirsiniz, yani rakiplerinizden daha fazla müşteri kazanacaksınız!


Özelleştirilebilirler

Daha önce anlattığımız gibi, ipli çantalar kolayca özelleştirilebilir. Bu, adınızı ve logonuzu kolayca yazdırabileceğiniz ve çeşitli insanlar tarafından giyilip görülebileceği anlamına gelir. Ayrıca, işlerinizi tanıtmak için hayal edebileceğiniz sloganlar, ürün resimleri veya hayal edebileceğiniz her şeyi yazdırabilirsiniz!


Promosyon ürünlerinize istediğiniz görüntüyü koyabileceğiniz dijital baskı hizmetleri sunuyoruz . Bu, görüntüyü tam renkli olarak basar, bu da göze çarpar. Logonuzla eşleşen ve kontrast oluşturan bir renk çantası seçin! Harika görünmesini istiyorsunuz, ancak görüntünün öne çıkmasını da istiyorsunuz.  


Ayrıca serigraf baskı hizmetleri olan ipli büzgülü çantalarınızı özelleştirmek için başka bir seçenek var . Bu hizmeti şirket içinde de sunuyoruz, böylece çantalarınızı satın almanız ve yazdırmak için başka bir yere götürmeniz gerekmez. Her şey tek bir dükkanda ve online yapılır! Arkanıza yaslanın ve siparişinizi verdikten birkaç gün sonra basılı çantalarınızın kapınıza geleceğinden emin olun. 


Neden Büyük Küçük İşletmeler Promosyon Ürünleri?

Artık ipli çantaların neden harika bir ürün olduğunu anladığınıza göre, küçük bir işletmeyi tanıtmak için onları bu kadar harika yapan şeyleri açmanın zamanı geldi. Bu sırt çantalarının neden küçük işletme promosyon ürünlerinin devi olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin. Sonuna kadar, bir sonraki etkinlikte onların dağıtmak yerine satılacağınıza söz veriyoruz!


Toplu Olarak Satın Alınabilirler

İpli çantalar toplu olarak satın almak inanılmaz derecede kolaydır. Çok fazla yer kaplamazlar, bu da onları nakliye için mükemmel kılar. Sadece bu değil, aynı zamanda toplu olarak küçük işletme promosyon ürünleri olarak satın aldığınızda, çok çeşitli fırsatlar elde edebilirsiniz.

Toplu olarak satın almak, ürünü herhangi bir mekanda daha fazla kişiye vermenizi ve böylece daha geniş bir kitleye ulaşmanızı sağlar. Peki neden tereddüt ettiniz?  En sevdiğiniz ipli büzgülü çantaları sepetinize toplu olarak eklemeye başlayın ! 


İpli Büzgülü Sırt Çantaları İyi Bir Promosyon Ürünü Olabilir mi?
Bu yazı ilginizi çekebilir. 


Onları Her Yerde Verebilirsiniz

Kariyer günleri, spor etkinlikleri ve müzik festivallerinin ortak noktası nedir? Eğer 'kalabalık' tahmin ederseniz, yarı haklısınız demektir. Eğer 'onları müthiş iş pazarlama mekanları yapan kalabalıklar' tahmin ederseniz, kazanırsınız!


İpli büzgülü çantalar bu mekanlardan herhangi birinde verilebilir . El ilanları veya onlara vermek isteyebileceğiniz başka bir şey koyabilir ve sonra insanların kendilerine yardım etmesine izin verebilirsiniz. Bütçeniz varsa, promosyon ürünlerinizi çekebilir veya insanların bir tekerleği döndürmelerine ve doğru alana inmeleri durumunda bir tane vermelerine izin verebilirsiniz! 


Ayrıca online ipli çanta sipariş verebilirsiniz. Hizmetleriniz için alışveriş yapan kişilere promosyon hediye etmek istiyorsanız, satın alma işlemleriyle birkaç kazanana çanta verebilirsiniz. Ayrıca, ürünleriniz için belirli bir miktar para harcaması için teşvikler de sunabilirsiniz. "50 TL ürün satın alın ve ücretsiz bir ipli büzgülü çanta alın" gibi bir şey daha fazla müşteri çekmek için çok cazip!



Yararlılar

Kaç kez bir iş fuarına, futbol, basket maçına veya konsere gittiniz ve bir promosyon ürünü verdiniz? Çoğu insan gibiyseniz, cevap muhtemelen sayabileceğinizden daha fazladır. Bu eşyalardan kaçını hatırlayabilirsiniz? Size teslim edildikten dakikalar sonra hangi ürünleri attınız?


Çoğu insan gibi bir şeyseniz, büyük olasılıkla çoğu pazarlama materyalini hemen çöp kutusuna atmış olursunuz. Muhtemelen su şişeleri ve bakkal torbaları gibi sizin için kullanılan birkaç öğeyi sakladınız. İpli  büzgülü çantaları. Bu promosyon ürünleri faydalıdır, yani etkinliğinizden aylar sonra bile atılmazlar!


İnsanlar Onları Saklıyorlar

İpli çantaların atılması muhtemel olmadığından, daha fazla görünürlük elde edersiniz.

İpli çantalarınızı kapanışta verdiğiniz mekandan sonra, insanlar onları tutar ve kullanmaya devam eder. Harika çantalardırı, kitap taşıyıcıları veya piknik eşyaları taşıyan kullanışlı öğelerdir. Birinin attığı ve bir daha asla düşünmediği bir kağıt yerine, potansiyel müşterilerinize düzenli olarak baktıkları bir şey vereceksiniz. Ayrıca çantayı yaşamları boyunca taşıyıcı olarak kullandıkları iyi zamanlarla ilişkilendireceklerdir. Bu marka sadakati oluşturur. Sonuçta, bu insanların sizinki gibi ürünlere ihtiyaç duyduklarında daha büyük bir rakibe gitmek yerine küçük işletmenize gelmeleri daha olası olacaktır.


Kolayca Gösterilir ve Görülürler

İnsanlar çok çeşitli durumlarda ipli çanta kullanacakları için, katıldıklarınızdan daha fazla mekanda onları birçok kişiye gösterecekler . Birinin logonuzla bir çanta taşıması sizin için hemen hemen ücretsiz bir reklamdır. İnsanlar süpermarkette bir bakkal çantası olarak kullanıldığını görecek ve işinizi hatırlayacak, yani verdiğiniz mekanda olduğundan daha geniş bir kitleye ulaşacaksınız!  


Instagram gibi sosyal medya çağında, muhtemelen ipli çantanızın bazı fotoğraflarda yer alması muhtemeldir. Bu, daha da fazla insan tarafından görülmesini sağlayacak ve potansiyel müşterilerin adınızı ve logonuzu bilinçaltı olarak hatırlamasına (ve arkadaşlarıyla ilişkilendirmesine) neden olacaktır.


Bugün Firmanız için İpli Büzgülü Promosyon Çanta alın!

Yeni bir iş başlangıcına dikkat etmek kolay bir başarı değilken, etkili bir şekilde tanıtmak omuzlarınızdan çok fazla ağırlık alabilir. İşletmenizi tanıtmanın, özelleştirilebilir ipli sırt çantalarından daha iyi bir yolu yoktur, neden başlamak için bekleyin?



Artık ipli çantaların neden şaşırtıcı küçük işletme promosyon ürünleri olduğunu bildiğinize göre, onlar için alışveriş yapma zamanı! Mağazamıza gidin ve sunduğumuz çok çeşitli özelleştirilebilir çantalara göz atın. Ucuz ve sağlamlar, bu yüzden onları yakında sepetinize ekleyeceğinizi biliyoruz!  


Mutlu tanıtımlar ve iyi şanslar!

Avrupa Çanta, Bizi her zaman arayabilir ve bir uzmanımızla görüşebilirsiniz.