Ticari fuarlar ve sergiler, alıcılar üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmak ve potansiyel müşterileri gerçek zamanlı müşterilere dönüştürmek için muazzam fırsatlar sunar. Bu tür etkinlikler, rakipler, müşteriler ve yeni potansiyel müşteriler arasında bir marka varlığı yaratmaya yardımcı olur. Katılımcılar çok sayıda oraya akın ediyor ve pazarlama ve marka tanıtımı için harika bir yer. Marka promosyonu denilince, promosyon fuar çantaları, uygun maliyetli, pratik, tekrar kullanılabilir ve kullanıcılar üzerinde kalıcı bir etki bıraktığı için markalar arasında popüler bir seçimdir. Bu nedenle, fuar ve sergiler sırasında katılımcıların logo baskılı fuar çantaları ile dışarı çıkması yaygın bir manzaradır.


Ziyaretçilere sunulabilecek bir dizi başka ürün olsa da, bir çanta sunmak oldukça pratiktir. Gösterideki diğer kullanıcıların yanı sıra kullanıcıların sürekli dikkatini çekmeye yardımcı olur. İş logonuzun basıldığı çantalar, günlük olarak kullanılmayan ve gardıropta saklanan diğer eşyalara göre daha uzun süre kalıcı isminizin izlenimini yaratmada her zaman başarılıdır. Doğru çanta tipini seçtiğinizden ve logonuzu görünür ve çekici kılan doğru şekilde özelleştirdiğinizden emin olun.

Promosyon Kongre ve Sempozyum Çantası Nasıl Olmalıdır hakkında bilgi edinmek için bu yazı tam size göre

Özel Logo Baskılı Dokumasız Market Çantası

Bu çanta sağlam, ferah ve ortalama promosyon çantasından daha büyüktür. Genel olarak, onu son derece çok yönlü ve kullanışlı kılan ön cebe ve güçlendirilmiş kulplara sahiptir. Bonus, kullanıcı market alışverişine her gittiğinde, bu marka baskılı alışveriş çantası onlara markayı hatırlatacaktır. Ön ve arka cepte de geniş baskı alanı sunar. Ayrıca, bunlar marka logosunun renginde de özel olarak üretilebilir. Düz veya boş renkten güzel tasarımlara kadar, farklı müşteri tiplerinin zevkine hitap eden çok sayıda çanta çeşidi vardır. İşletmenizin türüne ve bütçenize göre küçük, orta veya büyük boy çanta seçin.


Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Promosyon Konferans Çantası Nasıl Üretilir? hakkında bilgi edinmek için yazıyı okuyabilirsiniz. Promosyon konferans çantalarını üretimi konusunda bilgilendirici bir yazı.


Logo Baskılı Non-Woven Alışveriş Çantası

Dayanıklı, basit ve ekonomik olduğu için markalar arasında popüler seçeneklerden biridir. Dokumasız suya dayanıklı polipropilen kullanılarak yapılmıştır ve torbanın ön tarafında baskı alanı bulunur. Çevre dostu tasarıma sahip olması, çeşitli fuar çantası çantaları arasında en çok tercih edilen organizatör seçimidir . Kullanıcılara bu tür eko-çantalar sunmak, şirketin çevreye olan duyarlılığını ifade ederek marka itibarının oluşturulmasına da yardımcı olur.


Pamuklu Bez Çantalar

Pamuklu kanvas bez çantalar, polipropilen ile karşılaştırıldığında biraz pahalıdır, ancak yüzde 100 pamuklu malzeme kullanılarak yapıldıkları için daha sofistike görünürler. Sundukları çoklu faydalar nedeniyle bu günlerde gerçekten yüksek talep görüyorlar. Pamuk ve kağıt, fuar çantaları için yaygın olarak seçilen iki malzemedir. Bu katlanabilir alışveriş çantaları , çeşitli renk ve tasarımlarla oynamak için mükemmeldir. Bunlar şık görünüyor ve aynı zamanda son derece dayanıklı. Ayrıca market alışverişi yapmak ve markayı nereye giderse gitsin tanıtmak için uygundurlar. Bir ticaret fuarında ziyaretçilerinize sunuyor olsanız da, bunlar birçok başka amaç için kullanılacak ve gösteriden sonra bile insanların dikkatini çekmeye yardımcı olacaktır.


Fermuarlı Bez Çantalar

Geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak yapılan bez çantalar, marka tanıtımının yanı sıra çevre dostu olduğundan da bahseden mükemmel bir promosyon çantadır. Bunlar kullanıcı dostu olmasının yanı sıra fermuarlı ana bölmeye ve kullanışlı tutma kollarına sahiptir. Yeterli baskı alanı, tasarım ve konumlandırma ile oynamayı da mükemmel kılar.

Jüt Bez Çantalar

Jüt Bez çantalar, son derece sağlam olmaları ve ekonomik fiyatlarla da temin edilebilmeleri nedeniyle firmalar tarafından da tercih edilmektedir. Bu jüt ticaret fuarı çantaları , yeterli depolama alanı sunar ve sergideki eşantiyonlar için mükemmeldir. Ayrıca kulpları ve sağlam yapısı, onları ağır eşyaları tutmak için mükemmel kılar ve günlük aşınma ve yıpranma için güvenlidir.


Bu tür çantaları girişte insanlara sunmak, fuar içinde hareket ederken diğer eşyalarını rahatça taşımalarına yardımcı olabilir. Markalı çantanızı taşıyan her kişi, dolaylı olarak marka elçiniz olarak çalışır. Farklı tezgahlara ve satıcılara doğru hareket ederken, markanız otomatik olarak bir teşhir alır.


Pek çok organizatör hala kağıt ve plastik torbaları tercih etse de, kumaş çantalar çok yönlülükleri, güçlü yapıları ve çevre dostu yapıları nedeniyle her zaman listenin başında gelir. Plastik ve kağıt torbalardan biraz pahalı olmalarına rağmen, bu kumaş çantalar tekrar kullanılabilir ve genellikle 3 ila 4 yıllık uzun bir ömre sahiptir ve bu da onları marka görünürlüğü için daha iyi bir araç haline getirir.


Farklı renklerde, şekillerde, malzemelerde ve boyutlarda çok çeşitli fuar çantaları bulun ve işinize en uygun olanı seçin. Türkiye'de toptan Promosyon çanta imalatını uygun fiyatlarla çevre dostu fuar çantalarının yerleşik bir tedarikçisiyiz ve Tüm Türkiye'ye teslimat yapıyoruz. Şimdi sipariş vermek için doğru zaman Hemen Bizi Arayın 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80