İlk olarak 1980'lerde tanıtılmasına rağmen, bez çantalar, karbon emisyonlarının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olması nedeniyle 2010'ların sürdürülebilirlik hareketleriyle ün kazanmaya başladı. Bez çantalar daha sonra 2020'de Coronavirus pandemisinin başlangıcında bir ara verdi. Artık geçerli olmadığını bildiğimiz virüsün yayılmasına yardımcı olmakla suçlandılar.

2022 yılında ham bez çantalar geri dönüş yaptı.

Çok yönlülük ve sürdürülebilirlik, tote çantayı sevdiriyor. İşletmeniz için çantalara geçmeniz gerekip gerekmediğini merak ediyorsanız, bunu yapmak için altı nedenimiz var. Okumaya devam et!


Bu yazı ilginizi çekebilir. 2022'de Promosyon Çanta Trendleri Rehberi

1. Markalaşma

Maske kontrol yetkilerinin bir süredir etrafta dolaştığı ortaya çıktı. Bunun bez çantalarla ne alakası var? İnsanlar artık yüzleri değil, kıyafetleri fark ediyor.

Özel bez çantalar, markanızı parmağınızı bile kıpırdatmadan halka tam olarak göstermenin kolay bir yoludur. Ücretsiz, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir oldukları için tüketiciler neredeyse her zaman bez çantalarını yeniden kullanmanın bir yolunu bulurlar. Elinde çantanı taşıyarak tüm kasabayı dolaşırken, bedava markalaşma hakkı elde ediyorsun. 

Bez çantanıza istediğiniz herhangi bir grafiği veya harekete geçirici mesajı ekleyebilirsiniz. Çantanın üzerine logonuzu yazdırın, çantaları özel etkinlikler için kullanın veya önemli bir amaç için farkındalık yaratın. 

Yaymak istediğiniz mesaj ne olursa olsun,  bez çanta siparişinizde özel bir grafik ile yapılabilir.


2. Sürdürülebilirlik 

Belki de "bez çanta hareketinin" arkasındaki ana güçlerden biri, çantaların çevre dostu doğasıdır. Pamuklu bez çantalar üretilmek için hala bol miktarda enerji ve su gerektirse de, plastik muadillerinden çok daha üstündürler.

Uygun şekilde geri dönüştürülmezlerse, plastik poşetlerin doğada yok olması  20 yılı bulabilir . Dürüst olalım, çoğu insan plastiklerini geri dönüştürürken özellikle evdeyken gerekli özeni göstermez. Bir bez çanta, daha sorumlu tüketiciliği teşvik etmenin bir yoludur.

İş için bir kazan-kazan durumu. Siz aslında gezegeni kurtarmaya yardım ederken markanız sürdürülebilir bir yaşam tarzını teşvik ediyor!


Bu yazı ilginizi çekebilir. Türkiye’nin Toptan Çanta İmalatçısı

3. Hijyenik

Koronavirüs, yeniden kullanılabilir bez çantaların çevresinde biraz gürültü yarattı. O kadar yoğunlaştı ki, bir noktada ülke çapında daha fazla süpermarketten tamamen yasaklandılar. Neyse ki, bez çanta yasağı kaldırıldı - işte nedeni.

Bez çantaların koronavirüsü yaydığı fikri bir efsane! 

Sorumlu bir şekilde kullanıldığında, bez çantalar daha sürdürülebilir, şık bir seçimden bahsetmiyorum bile. Müşterilerinizin bez çantalarına diğer herhangi bir kişisel eşya veya giysi gibi özen göstermeleri önemlidir. Ara sıra yıkayın ve banyo zemini veya kirli tren koltukları gibi pis yerlere koymayın. 

 Seçkin müşteriniz için daha pratik bir seçim olacağını düşünüyorsanız , toptan konferans çantalar, toptan bilgisayar çantaları, toptan sırt çantaları ve  toptan ip büzgülü çanta ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.



4. Maliyet Tasarrufu

Çeşitli ucuz bez çantalar sunuyoruz. Ve "ucuz" dediğimizde uygun fiyatlı demek istiyoruz - kaliteden ödün vermiyoruz. Ham bez çantalarımız %100 pamuktur.

Tek kullanımlık plastik poşetlerin ve yeniden kullanılabilir çantalarımızın maliyetlerini karşılaştıralım.

İlk olarak, markasız bir seçeneği karşılaştıralım. Her biri yaklaşık 55 tl karşılığında 240 bez çanta satın alabilirsiniz. Alternatif olarak, parça başına yaklaşık 7 sent karşılığında markasız, dünyayı kirleten plastik torbalar satın alabilirsiniz. 

Özelleştirmeyle birlikte, plastik poşet fiyatları parça başına 7 tl yaklaşık 18 tl fırlıyor. Bu arada, ham bez çantalarımızın özelleştirilmesi 15 tl fiyatı önemli ölçüde etkilemiyor. Özel tuvali özel plastikle karşılaştırdığınızda, aslında aynı fiyatı ödüyorsunuz.

Kısa vadede, plastiğe yönelmenin daha akıllıca olduğunu düşünebilirsiniz. Hesaplamadığınız şey, yeniden kullanılabilir bez çantalarıyla geri gelecek müşterilerin sayısı. Zamanla bu müşteri, her alışverişinde tek kullanımlık çantalarınızdan birini kullanmak yerine çantalarını yeniden kullanarak yüzlerce, hatta binlerce tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Uzun vadeli hedefiniz paradan tasarruf etmek ve karlılığı artırmaksa, yeniden kullanılabilir ham bez veya pamuklu yün gibi yeniden kullanılabilir bir çanta seçeneği en akıllı seçimdir.



5. Teşvik

Yukarıdaki bölümde, mağazanıza döndüklerinde alışveriş çantalarını yeniden kullanan müşterileri tartıştık. Ama yapmazlarsa ne olur?

Onları yeniden kullanılabilir bez çantalar kullanmaya teşvik etmek için bir teşvik veya ceza programı uygulayabilirsiniz. Bir teşvik programı, yeniden kullanılabilir çantanızı kullanarak alışveriş yapan ve ödeme yapan müşterileri ödüllendirecektir. Onlara satın alımlarında belirli bir tl veya yüzde tutarı gibi bir indirim sunabilirsiniz. 

Öte yandan, bir ceza programı benimseyebilirsiniz. İklim krizi nedeniyle bu, bazı eyalet hükümetleri tarafından zorunlu kılınıyor ve giderek daha popüler hale geliyor. Yeniden kullanılabilir bez çantaların kullanımını teşvik etmek amacıyla mağazalar artık tek kullanımlık çantalar için müşterilerden bir  "çanta ücreti" alıyor.



6. Çok yönlü

Belki de toplu bez çanta satın almanın en büyük varlıklarından biri çok yönlülüğüdür. Müşteri açısından bakıldığında, bu çok yönlülük kolayca kanıtlanabilir. Tüketiciler alışveriş, piknik, işe gidip gelme, spor günleri, iş, alışveriş ve daha fazlası için bez çantalarını kullanırlar.

Bez çanta çok yönlülüğü, işiniz için de geçerlidir. Özel baskılı bez çantalarınız çeşitli şekillerde kullanılabilir!

Bunları müşteriler için ödeme çantanız olarak kullanabilirsiniz. Ama aynı zamanda özel etkinlikler, eşantiyonlar, müşteri harcama teşvikleri, hediye paketleme, koruyucu paketleme ve daha fazlası için de bez çanta kullanabilirsiniz! Bir dizi özel bez çantaya yatırım yapın ve işiniz için sonsuz olasılıkları bulacaksınız!

Harika Fiyatlara Özel Baskılı Ham Bez Çantalar Sipariş Edin

Ham bez çantalar, iş tedarik listenize harika bir ektir. Pandemi dünyasında kullanımları tamamen güvenlidir. Ve iş ihtiyaçlarınızı yaratıcı bir şekilde karşılamak için çok yönlüdürler. 

Bez çantalarınızı özel etkinlikler ve işbirlikleri için özelleştirebilir veya önemli mesajları güçlendirmek için kullanabilirsiniz. Bez çantalar, işletmeniz için seyahat eden bir reklam panosu gibidir.

Yeniden kullanılabilir çanta siparişinizi bugün vermek için yardıma ihtiyacınız varsa  , bizimle iletişime geçin ve bir ekip üyesi size yardımcı olacaktır!